• VINERI, 12 MAI 2017

  Cum a reacționat Rodica Negrea atunci când fiica sa, Ilinca, i-a spus că vrea să devină și ea actriță

  Debutul actoricesc al fiicei sale, Ilinca, a avut loc datorită lui Dinu Săraru. La Happy Tribute, Rodica Negrea a povestit cum a ajuns fiica ei să îi calce pe urme. Nu a fost ușor, nu a fost ținută în puf.

  Dinu I-a spus <Te iau, dar să fim înțeleși, dacă faci față, rămâi, dacă nu, nu>. Apoi l-am întrebat pe Dinu cum este. <Ai să râzi, nu doar că face față, dar se și duce la ceilalți și le spune ce au de făcut>”.

  Despre gustul pe care i-l lasă spectacolele din ultima perioadă, despre serialele în care Rodica Negrea a aflați din clipul alăturat.


  Rodica Negrea s-a născut chiar în ziua de Crăciun, la 25 decembrie 1956, la Târgu-Mureș. După absolvirea liceului și a Școlii Populare de Artă din Târgu Mureș a plecat la București să dea admiterea la Facultatea de Teatru. Din 300 de candidați a intrat a cincea, și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1980.

  În anul întâi a fost distribuită în rolul Tillie din ”Efectul razelor gama asupra anemonelor”, spectacol jucat pe scena Teatrului Mic din Capitală. După absolvire, a continuat să joace la acest teatru, unde o puteți întâlni și astăzi.

  A dat viață unor personaje ca Tereza din ”Lecția de engleză” de Natașa Tanska, Fata lui Niță, ”A doua matracucă” în ”Niște țărani”, de Dinu Săraru, ”Diavolul și Bunul Dumnezeu” de J.P.Sartre, Dida în ”Ca frunza dudului din rai”, de D.R.Popescu, Zoe în ”O scrisoare pierdută”, de I.L.Caragiale.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »