• JOI, 22 DECEMBRIE 2016

    Desert cu mere, nuci, ghimbir și sos

    Scriitoarea Arabella McIntyre-Brown revine în bucătăria Happy Food. De data aceasta, autoarea cărții ”Din Liverpool, în Carpați” prepară un desert. La rugămintea lui Vlad, firește.


    Arabbela pregătește und desert tocmai bun pentru petrecerea de Revelion. Este vorba despre un amestec de mere, nuci, merișoare, ghimbir.

    Află din clipul de mai sus care sunt ingredientele și modul de preparare.

    COMENTARII

    Povestea româncei care și-a făcut un nume în lumea parfumurilor de lux, vândute pe tot mapamondul

    acum 15 ore

    La Happy Night, emisiune difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 22.30, Criss și Vlad vă prezintă povestea de viață a Mădălinei Stoica Blanchard, creierul creativ al luxuriantei casei de parfumuri Jul et Mad Paris. Practic, ea e una dintre extrem de...

    Desert cu fructe de pădure, semințe de cânepă și frișcă... obținută din caju

    acum 1 zile

    Care sunt efectele benefie cale ingredientelor folosite poti afla din acest articol.

    O româncă a cucerit Franța cu parfumurile create de ea. Produsele ei se vând ”ca pâinea caldă” în toată lumea

    acum 1 zile

    Criss si Vlad va fac cunostinta cu Madalina, cea care a innebunit franta cu parfumurile create de ea.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »