• DUMINICA, 25 IUNIE 2017

  Din toamnă, vă așteaptă blockbusterul „Brave and Beautiful”, în care protagonistul se va îndrăgosti de cea pe care vrea să se răzbune

   foto: Facebook

  Echipa Happy s-a deplasat în Turcia, unde a realizat o serie de reportaje speciale chiar pe platourile de filmare ale marilor producții locale.

  Astfel că, timp de o lună, Happy Channel le prezintă telespectatorilor săi, la rubrica HappyCOOLtural din cadrul emisiunii Happy Night, interviuri exclusive realizate de Vlad Gherman cu actorii din “Elif”, serialul fenomen care se difuzează în prezent pe Happy, dar și cu actorii din ”Brave and Beautiful” (“Cesur ve Güzel"), “Insider” (“İçerde"), “High Society” (“Yüksek Sosyete”) și “Heart of the City” (“Bu Şehir Arkandan Gelecek”), blockbustere turcești care vor fi difuzate la Happy Channel.

  Kıvanç Tatlıtuğ, actorul care îl interpretează pe Cesur în blockbusterului „Brave and Beautiful”, care va avea premiera în toamnă, a răspuns întrebărilor echipei Happy.

  Cesur este o persoană cu un trecut foarte agitat. Este un om cu sânge rece, dar care comunică foarte bine. E un tip cu mult tupeu, un tip rău.

  Nu vă spunem mai multe, ci vă lăsăm pe voi să îl descoperiți pe Cesur, personajul de care sigur vă veți îndrăgosti din toamnă.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »