• LUNI, 30 OCTOMBRIE 2017

    La Don Apetit, Vlad face poezie în bucătărie. Ciolan de curcan afumat cu prune și couscous. Ce bine sună!

    La Don Apetit, emisiune difuzată de Happy Channel de luni până miercuri, de la 12.30, Vlad Gherman l-a avut invitat pe Alex Cîrțu, unde a gătit ciolan de curcan afumat cu couscous și coulis de prune.

    Nu o să îl combinăm cu multe lucruri, pentru că el (n.r. curcanul) e deja afumat”, ne lămurește Chef Cîrțu.

    Ingrediente:

    • ciolan de curcan afumat
    • cimbru
    • salvie
    • scorțișoară
    • usturoi
    • couscous
    • prune
    • ulei de măsline
    • miere
    • sos de soia
    • zeamă de lămâie

    Cum se prepară felul acesta special de mâncare, aflați din clipul alăturat.

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »