• VINERI, 19 MAI 2017

  Emilia Popescu știe ce va fi într-o viață viitoare: ”Are legătură cu firea contemplativă”

   La ”Happy Tribute”, Anca Țurcașiu a avut-o ca invitată pe actrița Emilia Popescu. Aceasta din urmă a mărturisit că ea crede în reîncarnare și și-ar dori ca într-o viață viitoare să fie lebădă. Și asta nu pentru că ar dori să aibă ceva din grația pentru care sunt atât de apreciate aceste păsări.

  ”Aș vrea să fiu o lebădă. Are legătură cu firea contemplativă a lor”, a explicat Emilia Popescu.

  Despre teatru, cronicile de teatru, dar și despre oamenii dragi alături de care a jucat Emilia Popescu aflați din clipul alăturat.


  Emilia Popescu a a absolvit, în 1988, Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, clasa profesorilor Olga Tudorache și Florin Zamfirescu.

  A debutat în 1985 în filmul Moromeții, în rolul Ilincăi. A avut un mare rol în piesa Străini în noapte, în regia lui Radu Beligan.

  Începând cu stagiunea 2002 – 2003 este actriță a Teatrului de Comedie. Actrița Emilia Popescu a fost decorată la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Pentru Merit în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”. (sursa wikipedia.org)

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »