• MIERCURI, 13 SEPTEMBRIE 2017

    Iată cum se prepară ca la carte un biftec tartar de vită

    Pofticiosul Don Apetit a aflat cum se prepară un biftec tartar de vită ca la carte. Cel care i-a arătat cum se face este chef Mihai Toader.

    ”Este un lucru pe care îl facem pentru prima oară la noi în emisiune și chiar aveam un apetit mare. este vorba despre un tartar de vită! Eu o stau cuminte și o să ascult. De aici preiei tu. Eu o să fiu doar ochi și urechi”, a spus Vlad Gherman, în deschiderea acestei ediții de Don Apetit.

    Așadar, iată care sunt ingredientele pentru un clasic biftec tartar de vită:

    • carne de vită (mușchi), tocată la cuțit
    • condimente
    • capere
    • ou de prepeliță
    • muștar boabe
    • ketchup
    • ceapă roșie
    • castraveciori murați
    • paprika
    • maioneză
    • busuioc

    Care sunt secretele unui biftec tartar reușit și cum se prepară, aflați din clipul alăturat.

    COMENTARII

    Povestea româncei care și-a făcut un nume în lumea parfumurilor de lux, vândute pe tot mapamondul

    acum 10 ore

    La Happy Night, emisiune difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 22.30, Criss și Vlad vă prezintă povestea de viață a Mădălinei Stoica Blanchard, creierul creativ al luxuriantei casei de parfumuri Jul et Mad Paris. Practic, ea e una dintre extrem de...

    Desert cu fructe de pădure, semințe de cânepă și frișcă... obținută din caju

    acum 1 zile

    Care sunt efectele benefie cale ingredientelor folosite poti afla din acest articol.

    O româncă a cucerit Franța cu parfumurile create de ea. Produsele ei se vând ”ca pâinea caldă” în toată lumea

    acum 1 zile

    Criss si Vlad va fac cunostinta cu Madalina, cea care a innebunit franta cu parfumurile create de ea.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »