• MIERCURI, 15 MARTIE 2017

    Tartă cu zmeură și mascarpone. Vă plouă în gură, nu-i așa?

    Isabela Dobrin, de la isabelacuisine.eu, a gătit la Happy Food o tartă cu aluat crocant de cacao și cremă aerată de ciocolată albă și mascarpone. A adăugat la final zmeură, spre deliciul lui Vlad. Sună tentant, așa-i? Iată care sunt secretele care garantează succesul acestei rețete.

    Untul trebuie să fie cât mai rece, pentru că trebuie să frământăm rapid aluatul”, spune Isabela, care a mai precizat că aluatul trebuie să fie cât mai nisipos.

    Ingrediente:

    • Făină
    • Sare
    • Zahăr pudră
    • Cacao
    • Gălbenuș de ou
    • Unt
    • Ciocolată albă
    • Mascarpone
    • Zmeură

    Urmăriți clipul alăturat și vedeți care sunt pașii pe care să îi urmați pentru a pregăti acest desert.

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »