• JOI, 05 OCTOMBRIE 2017

  Ce mesaje primește Tatiana Șelaru de când este fata rea din ”O grămadă de caramele”

  Ema din serialul românesc ”O grămadă de caramele” și-a atras multe antipatii. Asta pentru că este fata rea. Cea care vrea să distrugă frumoasa poveste de iubire dintre Miruna și Victor. Și face multe lucruri rele doar pentru a-și atinge scopurile.

  Că așa este și-n viața reală: trebuie să fie cineva care să își bage coada, nu?

  Însă, Tatiana Șelaru, actrița care dă viață acestui personaj este total opusul Emei. Ce mesaje a primit ea de când a intrat în pielea unui personaj negativ, cum i se pare acest rol, Tatiana a povestit la emisiunea ”Happy Night”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 22.30.

  ”Am primit o mulțime de mesaje de la fani. Și bune și mai puțin bune. În unele ei îmi spuneau că Ema nu ar trebui să intervină și să îi despartă pe Miruna de Victor. Unii îmi spuneau: «sper că nu ești așa și în viața reală». Nu, nu sunt așa în viața reală! Eu. Tatiana, sunt fix opusul Emei. Eu cred că există mai multe diferențe întree Tatiana, eu, și Ema, personajul din O grămadă de caramele. Este personajul care mă provoacă pe mine ca actriță, pentru că este opusul meu. Când am citit scenariul, m-am întrebat dacă pot să fac personajul Ema, pentru că eu am avut numai roluri asemănătoare mie, adică eu, Tatiana”.

  Cum a ajuns Tatiana să dea la Actorie ”pe ascuns”, cum e la filmări la ”O grămadă de Caramele” și ce proiecte mai are actrița, aflați din clipul alăturat.

  “O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

  Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), VictorȚăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

  COMENTARII

  Îți plac filmele? Atunci trebuie să știi asta: care este cel mai mare ecran de cinema din România?

  acum 3 zile

  Cea mai mare sală de cinema, Sala Grand Ultra, de la Grand Cinema & More, tocmai a fost renovată, îmbunătățită și redeschisă iubitorilor de film. Ce este nou, ce este diferit, aflați chiar de la John Younis (Unit General Manager), care a acordat un interviu emisiunii...

  Ce faceți pe 10 decembrie? Irina Margareta Nistor vă lansează o invitație

  acum 3 zile

  La Happy Channel, Irina Margareta Nistor vă lansează o invitație. Dacă nu aveți ceva stabilit în program, atunci, pe 10 decembrie, dați o fugă la Grand Cinema & More să vedeți ”Lampa lui Aladin”, de la ora 11.00, spectacol realizat de Teatrul Țăndărică....

  Vlad Ivanov: ”Oamenii își aruncau copiii peste rând ca să ajungă în față să ia bilete la film”

  acum 3 zile

  Primul sau contact cu lumea filmului are legatura cu ”O floare si doi gradinari”.

  Povești pentru cei mici și sfaturi pentru mămici. Cum să fii o mamă leneșă

  acum 4 zile

  Târgul Internațional de Carte ”Gaudeamus” și-a închis porțile. Echipa emisiunii ”Happy Night”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la 22.30, a vizitat standurile editurilor prezente și vă prezintă cele mai noi și mai...

  Demonstrație cu paste gratuite în fața restaurantelor de tip fast food

  acum 4 zile

  Cum au crezut italienii sa isi salveaza ”mostenirea” gastronomica?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »