• MARTI, 21 MARTIE 2017

    Pappardelle cu sos alb și spanac, din inima Italiei

    Silvia Chindea a gătit la Happy Food pappardelle, o rețetă de paste din inima Italiei. Vlad s-a arătat încântat.

    M-am gândit că este o rețetă foarte rapidă pentru orice doamnă sau domnișoară care se grăbește”, motivează Silvia Chindea alegerea sa de preparat.

    Partea bună este că e și foarte simplu de pregătit.

    Ingrediente:

    • Spanac proaspăt
    • Roșii cherry
    • Paste papardele
    • Apă
    • Lapte
    • Unt
    • Smântână
    • Praf de usturoi
    • Parmezan
    • Făină
    • Sare
    • Piper

    Urmăriți clipul alăturat și încercați și voi această rețetă de paste.

    COMENTARII

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    Happy Day
    iSerial - O grămadă de caramele
    Citește mai departe »
    Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
    Citește mai mult... »