• VINERI, 06 OCTOMBRIE 2017

  Mărturisiri incredibile, vineri, la “Întâlniri fericite” de la Happy Channel. George Piștereanu: “Două luni mi-a luat să din personaj”

  Irina Margareta Nistor îl are invitat pe George Piștereanu la “Întâlniri fericite”, ediție difuzată  vineri (6 octombrie), de la ora 12.30, la Happy Channel. În cadrul emisiunii, actorul dezvăluie cum a început drumul său în lumea actoriei, dar și ce efecte a avut asupra lui celebrul film “Eu când vreau să fluier, fluier”.

  Invitat de cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor la “Întâlniri fericite”, George Piștereanu a vorbit despre lungmetrajul care i-a adus notorietatea. După ce s-au terminat filmările pentru “Eu când vreau să fluier, fluier” , actorul a avut nevoie de o perioadă lungă pentru a se “rupe” de personajul său, Silviu.

  “Eu știam tot despre personaj! Două luni mi-a luat să <<ies>> din personaj. Te mănâncă, te macină, te scobește! , a povestit George despre acea perioadă, în cadrul emisiunii “Întâlniri fericite”, care se va difuza vineri (6 octombrie), de la ora 12.20, la postul de televiziune Happy Channel.

  “E ca un fel de chiriaș, care are contract. Tu i-ai pus o clauză acolo, că ar trebui să iasă, dar întâmplător vine iarna și nevastă-sa e gravidă și nu ai cum să-l dai afară din casă. Este o chestie din asta foarte ciudată.”, a mai spus George, arătând astfel ce reprezintă personajul pentru un actor.

  Telespectatorii pot urmări interviul cu George Piștereanu, vineri, de la ora 12.30, la “Întâlniri fericite”, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Îți plac filmele? Atunci trebuie să știi asta: care este cel mai mare ecran de cinema din România?

  acum 3 zile

  Cea mai mare sală de cinema, Sala Grand Ultra, de la Grand Cinema & More, tocmai a fost renovată, îmbunătățită și redeschisă iubitorilor de film. Ce este nou, ce este diferit, aflați chiar de la John Younis (Unit General Manager), care a acordat un interviu emisiunii...

  Ce faceți pe 10 decembrie? Irina Margareta Nistor vă lansează o invitație

  acum 3 zile

  La Happy Channel, Irina Margareta Nistor vă lansează o invitație. Dacă nu aveți ceva stabilit în program, atunci, pe 10 decembrie, dați o fugă la Grand Cinema & More să vedeți ”Lampa lui Aladin”, de la ora 11.00, spectacol realizat de Teatrul Țăndărică....

  Vlad Ivanov: ”Oamenii își aruncau copiii peste rând ca să ajungă în față să ia bilete la film”

  acum 3 zile

  Primul sau contact cu lumea filmului are legatura cu ”O floare si doi gradinari”.

  Povești pentru cei mici și sfaturi pentru mămici. Cum să fii o mamă leneșă

  acum 4 zile

  Târgul Internațional de Carte ”Gaudeamus” și-a închis porțile. Echipa emisiunii ”Happy Night”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la 22.30, a vizitat standurile editurilor prezente și vă prezintă cele mai noi și mai...

  Demonstrație cu paste gratuite în fața restaurantelor de tip fast food

  acum 4 zile

  Cum au crezut italienii sa isi salveaza ”mostenirea” gastronomica?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »