• MIERCURI, 08 NOIEMBRIE 2017

  Motivul tristeții actriței Carmen Tănase: ”Nu vreau să mă gândesc că e ultima zi”

  Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, iar aste se vede și în mesajele pe care ea le primește pe rețelele de socializare din partea fanilor. Într-un interviu acordat emisiunii ”Happy Night”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la 22.30, actrița a vorbit despre rolul ei din serialul ”O grămadă de caramele”.

  Buni trăiește de ceva timp la București, a plecat din provincie și ea, care e o fire dinamică și modernă, își copiază copiii. Pe dinăuntru ea e tânără, doar coaja e mai bătrână. Ea e o fire dinamică și modernă. Îmi place mult de tot că buni are umor, este o persoană puternică și îi echilibrează pe toți. Seamănă un pic cu mine. Acum, știi cum e, fiecare actor își aduce personajul un pic la el”, a mărturisit Carmen Tănase.

   Cum interviul acordat emisiunii ”Happy Night” a fost realizat în ultima zi a filmărilor pentru sezonul al doilea din ”O grămadă de caramele”, Carmen Tănase a oftat lung la gândul că nu va mai fi pe platou, alături de colegii și prietenii săi din serialul produs de Ruxandra Ion. Însă, actrița mărturisește că vrea să vadă partea plină a paharului:

  ”Nu vreau să mă gândesc că e ultima zi, ci, doar că este o pauză și că o să continue. Deci, pentru mine nu e ultima zi!”.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »