• VINERI, 12 MAI 2017

  Rodica Negrea: ”Sunt o fire destul de chinuită, prea serioasă în ce întreprind, prea ordonată...”

  ”Sunt o fire destul de chinuită, prea serioasă în ce întreprind, prea ordonată... ”, este mărturisirea Rodicăi Negrea, la Happy Tribute.

  Pe cel care i-a devenit soț, actorul, scriitorul și regizorul Dinu Manolache, actrița Rodica Negrea povestește că a apărut în viața ei ca o rază de lumină. 

  Totul depinde de ceea ce faci, cine ești, pe cine întâlnești. Apoi, trebuie să știi să gestionezi aceste întâlniri”.

  Despre relația lor, dar și despre relația cu fiica lor, Ilinca, aflați din clipul alăturat.


  Rodica Negrea s-a născut chiar în ziua de Crăciun, la 25 decembrie 1956, la Târgu-Mureș. După absolvirea liceului și a Școlii Populare de Artă din Târgu Mureș a plecat la București să dea admiterea la Facultatea de Teatru. Din 300 de candidați a intrat a cincea, și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1980.

  În anul întâi a fost distribuită în rolul Tillie din ”Efectul razelor gama asupra anemonelor”, spectacol jucat pe scena Teatrului Mic din Capitală. După absolvire, a continuat să joace la acest teatru, unde o puteți întâlni și astăzi.

  A dat viață unor personaje ca Tereza din ”Lecția de engleză” de Natașa Tanska, Fata lui Niță, ”A doua matracucă” în ”Niște țărani”, de Dinu Săraru, ”Diavolul și Bunul Dumnezeu” de J.P.Sartre, Dida în ”Ca frunza dudului din rai”, de D.R.Popescu, Zoe în ”O scrisoare pierdută”, de I.L.Caragiale.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »