• MARTI, 08 MAI 2018

  A dat probă pentru rolul lui din serialul ”Doctor House” prin videoconferință din… baia hotelului

  Hugh Laurie a spus că, în opinia sa, personajul principal al serialului nu era cel pe care el l-a interpretat în ”Doctor House”, difuzat de postul de televiziune Happy Channel sâmbătă și duminică, de la ora 12.30.

  Laurie a mărturisit într-un interviu că, după ce a citit scenariul, a rămas ferm convins că Dr. James Wilson, interpretat de actorul Robert Sean Leonard, era personajul principal, și nicidecum Gregory House.

  Un lucru mai puțin știut este modul în care Hugh Laurie a dat prima probă pentru rolul doctorului Gregory House. Pentru că în perioada în care a fost solicitat să dea respectiva probă se afla la filmări în Namibia, Laurie a vorbit cu producătorii prin videoconferință. Însă, locul de unde a făcut transmisia a fost unul… nonconformist (așa ca personajul lui, nu?). Ei bine, actorul s-a închis în baia hotelului unde era cazat pe durata filmărilor pentru ”Zborul lui Phoenix”.

  ”Era singurul loc liniștit și cu multă lumină”, a explicat actorul.

  Serialul ”Doctor House” este difuzat în 66 de țări și îl poți urmări și la postul Happy Channel, sâmbătă și duminică, de la ora 13.30.


  Citește și ”Personajul «Doctor House», creat după celebrul detectiv Sherlock Holmes” și ”Ascultă-l cum cântă! Hugh Laurie, din «Doctor House», le are și cu muzica, nu doar cu actoria”.


  ”Doctor House” este un serial american de tip dramă medicală, ce a debutat pe canalul FOX la data de 16 noiembrie 2004. Creat de către David Shore, serialul se învârte în jurul Dr. Gregory House (interpretat de actorul britanic Hugh Laurie), un geniu medical nonconformist care conduce o echipă de diagnosticieni în spitalul fictiv Princeton-Plainsboro Teaching Hospital (PPTH) în New Jersey.

  House se contrazice des cu șefa sa, administrator al spitalului și decan la Medicină, Dr. Lisa Cuddy (Lisa Edelstein), și cu echipa sa medicală pentru că multe dintre ipotezele lui despre bolile pacienților sunt bazate pe o intuiție controversată. Singurul prieten al lui Gregory House este Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard), șeful Departamentului de Oncologie.

  Foto: imdb.com

  COMENTARII

  La Happy Channel revine serialul „Velvet”

  acum 11 ore

  La Happy Channel revine povestea de iubire dintre Ana (Paula Echevarria) şi Alberto (Miguel Angel Silvestre), protagoniștii serialului „Velvet”.

  Sâmbătă, la Happy Channel, ai ultimul episod din serialul cu peste 100 de milioane de vizualizări

  acum 11 ore

  Serialul corean ”Cântec pentru suflet”, difuzat de postul Happy Channel ajunge la final.

  Imagini nepublicate, până acum, cu actrița Edith Gonzalez. Arată SUPERB! FOTO ÎN ARTICOL

  acum 13 ore

  Actrița, pe care o puteți urmări, de luni până vineri, la Happy Channel, în serialul ”Salome” a publicat pe contul său de instagram o colecție de fotografii despre care spune că nu le-a mai arătat.

  Ce se poate întâmpla când o femeie se revede cu un vechi prieten, în timp ce actualul muncește și în vacanță?

  acum 2 zile

  Actualul iubit al lui Kate petrece prea mult timp la serviciu. El muncește chiar și în vacanța lor la malul mării. Destinul face ca, în același loc cu ei, să fie un vechi prieten de-al femeii. El este dispus să petreacă timp cu ea. Ce-i rămâne lui Kate de făcut? ...

  Un cuplu de excepție: ea vrea o nuntă ca în basme, el încurajează nunțile fără prea mari cheltuieli

  acum 2 zile

  ”Un cuplu de excepție” (”Ms. Matched”, 2016) este filmul pe care Happy Channel vă invită să îl urmăriți miercuri, de la ora 20.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »