• LUNI, 29 IANUARIE 2018

  Ce căzătură a luat micuța actriță din ”ELIF”! Clipul acesta a devenit viral

  Un clip cu Isabella Damla Guvenilir, micuța actriță care interpretează rolul principal în Elif, a devenit viral. Copila de numai 9 ani a devenit celebră în lumea-ntreagă după ce a primit rolul lui Elif în unul dintre cele mai tari seriale turcești. Chiar dacă ea este, totuși, o super-vedetă, Isabella încă se mai bucură de jocurile copilăriei. De exemplu, în așteptarea momentului intrării ei într-o emisiune tv din Turcia, Isabella și-a umplut timpul... alergând pe culoarele televiziunii. Doar că, într-un moment de neatenție, ea s-a împiedicat de un cablu și a căzut. S-a ridicat rapid și... a luat-o de la capăt. Ca orice copil, de altfel, nu?

  Momentul a fost filmat, iar protagonista serialului difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00 a pus clipul pe pagina sa de Instagram. Priviți-l mai jos:

  COMENTARII

  Imagini nepublicate, până acum, cu actrița Edith Gonzalez. Arată SUPERB! FOTO ÎN ARTICOL

  acum 1 ore

  Actrița, pe care o puteți urmări, de luni până vineri, la Happy Channel, în serialul ”Salome” a publicat pe contul său de instagram o colecție de fotografii despre care spune că nu le-a mai arătat.

  Ce se poate întâmpla când o femeie se revede cu un vechi prieten, în timp ce actualul muncește și în vacanță?

  acum 1 zile

  Actualul iubit al lui Kate petrece prea mult timp la serviciu. El muncește chiar și în vacanța lor la malul mării. Destinul face ca, în același loc cu ei, să fie un vechi prieten de-al femeii. El este dispus să petreacă timp cu ea. Ce-i rămâne lui Kate de făcut? ...

  Un cuplu de excepție: ea vrea o nuntă ca în basme, el încurajează nunțile fără prea mari cheltuieli

  acum 1 zile

  ”Un cuplu de excepție” (”Ms. Matched”, 2016) este filmul pe care Happy Channel vă invită să îl urmăriți miercuri, de la ora 20.00.

  Copila din ”Elif” citește cu... picioarele în apă

  acum 2 zile

  Pe Isabella Damla Guvenilir o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”ELIF”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

  Serialul ”Poldark” ajuge la final. Iată când se va difuza ultimul episod al serialului de la Happy Channel

  acum 2 zile

  Duminică, 19 august, de la ora 20.00, veți putea urmări ultimul episod al serialului ”Poldark”, difuzat în România, în exclusivitate, de postul de televiziune Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »