• VINERI, 23 NOIEMBRIE 2018

  Clive Owen și Juliette Binoche se întrec, la Happy Channel, în ”Cuvinte și imagini”

  ”Cuvinte și imagini” (”Words and Pictures”) este filmul pe care Happy Channel vă invită să îl urmăriți duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.00.

  Jack Marcus (Clive Owen) este profesor de literatură, fost scriitor în prezent aflat în pană de inspirație. Din păcate, asta nu e singurul său necaz! Problemele cu alcoolul l-au făcut să-și piardă credibilitatea în față fiului și a colegilor săi. Dina Delsanto (Juliette Binoche) este o pictoriță talentată, măcinată de o artrită reumatoidă. Ea ajunge să predea la aceeași școală cu Jack.

  De la câteva schimburi de replici inițiate de Jack, se junge la o încercare de apropiere sentimentală între cei doi. Din cauza problemelor lui, Jack este pe punctul de a-și rata și cariera lui profesor. În efortul de a-și salva atât postul cât și revista literară a școlii, el inițiază un război între cuvinte și imagini și implicit între cele două catedre: cea condusă de el și cea condusă de Dina.

  Din distribuție: Clive Owen, Juliette Binoche și Bruce Davison.

  COMENTARII

  Trei filme de Crăciun recomandate de Criss și Vlad, pe care poți să le vezi la Happy Channel

  acum 3 ore

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emsiunii “CulTOUR”, invită telespectatorii să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă și le propun acestora trei filme, pe care nu trebuie să le rateze în această perioadă a anului.

  Sâmbătă, de la 18.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Căsătoriți de Crăciun”

  acum 5 ore

  Sâmbătă, de la 18.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Căsătoriți de Crăciun” (”A Christmas wedding date”).

  Ce este nevoită să facă o femeie disperată să ajungă să își cunoască viitorii socri

  acum 6 ore

  Ce este nevoită să facă o femeie disperată să ajungă să își cunoască viitorii socri? Aflați duminică, 16 decembrie, la Happy Channel, în filmul ”Escapada de Crăciun” (”A Christmas Detour”), difuzat de la ora 18.00.

  ”Un Crăciun pe drumuri”, o frumoasă poveste de iubire dintre doi oameni uniți de un câine simpatic foc

  acum 1 zile

  ”Un Crăciun pe drumuri” (”Holiday Road Trip”) este filmul pe care îl puteți urmări vineri seară, 14 decembrie, de la ora 18.00, la postul Happy Channel, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun. Filmul spune povestea a doi angajați ai unui...

  Joi, 13 decembrie, la Happy Channel te bucuri de DOUĂ ORI de serialul turcesc ”IFFET”

  acum 2 zile

  Joi, 13 decembrie, la postul de televiziune Happy Channel te vei bucura de o ”porție” DUBLĂ din serialul turcesc ”Iffet”. Și trebuie să țineți mintecă nu doar că vor fi două episoade, în loc de unul. Dar, la fel de impirtant este să fiți cu ochii pe Happy mai devreme ca de obicei. Mai exact, de la ora 15.30!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »