• MARTI, 26 DECEMBRIE 2017

  Cum e să faci ”Nuntă de Crăciun”? Aflați în seara asta, la Happy Channel, de la ora 22.00

  Azi, 26 decembrie, de la ora 22.00, Happy Channel aduce filmul ”Nuntă de Crăciun”, o peliculă ce va ține întreaga familie cu sufletul la gură. O poveste romantică, încurcată, presărată cu situații amuzante.

  Filmul spune povestea unei jurnaliste mereu în căutarea celor mai tari bârfe. Greta Kaine (interpretată de Katrina Law), lucrează la o publicație tabloidă. Ea află că fiul unui senator este pe cale să își ceară iubita de soție. Nunta ar urma să aibă loc chiar în ziua de Crăciun. Greta și șeful ei pun la cale un plan pentru a afla cele mai picante detalii legate de acest eveniment. Jurnalista ajunge, chiar, să fie pe lista invitaților la nuntă. Doar că, la fel ca ea, un alt jurnalist reușește să se strecoare la nuntă, iar rivalitatea dintre ei se face simțită: fiecare vrea să aibă cea mai bombă știre din interior.

  Din distribuție fac parte: Katrina Law (în rolul jurnalistei Greta Kaine), Jordan Belfi (Ben Tannenhill), Patricia Richardson (Maggie Tannenhill), Susie Abromeit (Klaire Sinclaire), Robert Curtis Brown (Peters), Bobby Campo (Jared Tannenhill), Tom Lenk (Wesley Sharp).

  COMENTARII

  ”În copilărie, visam să lucrez ca mâncător de junk food”. Acesta era visul tinerei actrițe din cel mai tare serial turcesc al momentului

  acum 1 ore

  Aste iubita personajului principal, o jurnalista deosebită si de o frumusete rapitoare. Este unul dintre personajele din ”Intrusul”, cel mai tare serial turcesc al momentului.

  WOW, e cu totul altă femeie! Iată cât de mult s-a schimbat Sarah Jessica Parker din copilărie și până acum

  acum 1 zile

  Acest colaj video ne arata cat de mult s-a schimbat protagonista serialului ”Totul despre sex”, din copilarie si pana in anul 2017.

  Keanu Reevs îl hipnotizează pe un adolescent care încă își suge degetul, deși are 17 ani

  acum 5 zile

  ”Cu degeteu’-n gură”, un film de excepție pe care îl veți putea urmări duminică, 14 decembrie, la ora 20.00, la Happy Channel.

  Nimic nu este imposibil! Asta poți afla din filmul „Cloud 9: Provocarea finală”, difuzat de Happy Channel

  acum 5 zile

  Ce se întâmplă între protagoniștii din filmul „Cloud 9: Provocarea finală”, aflați sâmbătă, de la 18.00, la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »