• MARTI, 26 DECEMBRIE 2017

  Cum e să faci ”Nuntă de Crăciun”? Aflați în seara asta, la Happy Channel, de la ora 22.00

  Azi, 26 decembrie, de la ora 22.00, Happy Channel aduce filmul ”Nuntă de Crăciun”, o peliculă ce va ține întreaga familie cu sufletul la gură. O poveste romantică, încurcată, presărată cu situații amuzante.

  Filmul spune povestea unei jurnaliste mereu în căutarea celor mai tari bârfe. Greta Kaine (interpretată de Katrina Law), lucrează la o publicație tabloidă. Ea află că fiul unui senator este pe cale să își ceară iubita de soție. Nunta ar urma să aibă loc chiar în ziua de Crăciun. Greta și șeful ei pun la cale un plan pentru a afla cele mai picante detalii legate de acest eveniment. Jurnalista ajunge, chiar, să fie pe lista invitaților la nuntă. Doar că, la fel ca ea, un alt jurnalist reușește să se strecoare la nuntă, iar rivalitatea dintre ei se face simțită: fiecare vrea să aibă cea mai bombă știre din interior.

  Din distribuție fac parte: Katrina Law (în rolul jurnalistei Greta Kaine), Jordan Belfi (Ben Tannenhill), Patricia Richardson (Maggie Tannenhill), Susie Abromeit (Klaire Sinclaire), Robert Curtis Brown (Peters), Bobby Campo (Jared Tannenhill), Tom Lenk (Wesley Sharp).

  COMENTARII

  Keira Knightley și Eva Mendes vin la Happy Channel în ”Aventură de-o noapte”

  acum 15 ore

   Duminică, Happy Channel vă invită să urmăriți un trhiller despre iubire, fidelitate, ispite, lumea afacerilor. ”Aventură de-o noapte” (”Last Night”), duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel. Un thriller cu scene fierbinți, în care Keira...

  Mesaj emoționant, postat de Edith Gonzalez, protagonista din ”Salome”. Fanii i-au transmis mesaje de încurajare

  acum 18 ore

  Edith Gonzalez, protagonista serialului ”Salome”, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram. Internauții au reacționat în număr mare și i-au transmis actriței mesaje de încurajare și de susținere.

  Iată cine este muza lui Kutsi, din ”A doua șansă”, atunci când își compune melodiile

  acum 1 zile

  “A doua șansă” este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. Acum poți vedea sezonul 2 în premieră și în exclusivitate în România la Happy Channel, de luni până joi, de la 21.00.

  Divorțați și, totuși, căsătoriți dintr-o greșeală.”O iubire pentru totdeauna”, duminică, la Happy Channel

  acum 1 zile

  Duminică, de la ora 18.00, Happy Channel vă invită să aflați povestea încurcată a unui mariaj. ”O iubire pentru totdeauna” (”Autumn Dreams”) spune povestea a doi foști iubiți din perioada liceului, care descoperă că încă mai sunt căsătoriți....

  ”Anul în care Dolly Parton a fost mama mea”, povestea unei adolescente care zice că e fiica biologică a cântăreței

  acum 1 zile

  Elizabeth Alison Gray este o tânără tipică de 11 ani din suburbii, care abia așteaptă să crească mare și să aibă un bust impresionant ca al cântăreței Dolly Parton. În urma unui proiect pentru școală, ea află că, de fapt, cei care au crescut-o nu sunt părinții...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »