• JOI, 29 NOIEMBRIE 2018

  De astăzi, Happy Channel dă startul maratonului filmelor de Crăciun

   Începând de astăzi, joi (29 noiembrie), Happy Channel aduce în fața publicului filme de Crăciun, care se vor difuza de luni până vineri de la ora 18.00.

  În această seară, de la ora 18.00, la Happy Channel puteți urmări filmul ”Dragoste la -40 de grade”. Vineri, tot de la 18.00, Happy difuzează filmul ”Schimb cu Moș Crăciun”, iar de la 20.00, ”Crăciun în fiecare zi”.

  Duminică, 2 decembrie, de la 18.00, la Happy începe filmul ”Îngerul de gheață”, iar de la 20.00, ”O iubire neașteptată”.

  Dacă în cursul săptămânii filmele de Crăciun sunt difuzate de la ora 18.00, în fiecare weekend, de la aceeași oră, telespectatorii Happy vor putea urmări câte două filme dedicate Sărbătorilor de iarnă. Astfel, din 6 decembrie, de luni până joi, de la ora 18.00, Happy Channel difuzează alte filme de Crăciun. Iar vinerea, sâmbăta și duminica, poducțiile de sezon se difuzează de la ora 18.00 și de la 20.00.

  COMENTARII

  Trei filme de Crăciun recomandate de Criss și Vlad, pe care poți să le vezi la Happy Channel

  acum 2 ore

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emsiunii “CulTOUR”, invită telespectatorii să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă și le propun acestora trei filme, pe care nu trebuie să le rateze în această perioadă a anului.

  Sâmbătă, de la 18.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Căsătoriți de Crăciun”

  acum 4 ore

  Sâmbătă, de la 18.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Căsătoriți de Crăciun” (”A Christmas wedding date”).

  Ce este nevoită să facă o femeie disperată să ajungă să își cunoască viitorii socri

  acum 5 ore

  Ce este nevoită să facă o femeie disperată să ajungă să își cunoască viitorii socri? Aflați duminică, 16 decembrie, la Happy Channel, în filmul ”Escapada de Crăciun” (”A Christmas Detour”), difuzat de la ora 18.00.

  ”Un Crăciun pe drumuri”, o frumoasă poveste de iubire dintre doi oameni uniți de un câine simpatic foc

  acum 1 zile

  ”Un Crăciun pe drumuri” (”Holiday Road Trip”) este filmul pe care îl puteți urmări vineri seară, 14 decembrie, de la ora 18.00, la postul Happy Channel, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun. Filmul spune povestea a doi angajați ai unui...

  Joi, 13 decembrie, la Happy Channel te bucuri de DOUĂ ORI de serialul turcesc ”IFFET”

  acum 2 zile

  Joi, 13 decembrie, la postul de televiziune Happy Channel te vei bucura de o ”porție” DUBLĂ din serialul turcesc ”Iffet”. Și trebuie să țineți mintecă nu doar că vor fi două episoade, în loc de unul. Dar, la fel de impirtant este să fiți cu ochii pe Happy mai devreme ca de obicei. Mai exact, de la ora 15.30!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »