• MIERCURI, 25 OCTOMBRIE 2017

  Marți - 24 octombrie, pe nișa posturilor de televiziune dedicate femeilor: Happy Channel, lider de audiență în Day Time, Access și Whole Day

  Happy Channel a ocupat, ieri (24 octombrie), primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei, target femei cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban, după ce a înregistrat audiențe aproape duble față de competitorul principal. Astfel, în intervalul 02.00-26.00, Happy Channel a obținut 0,4 puncte de rating și 2,1% cotă de piață, în timp ce PRO 2 a avut 0,2 puncte de rating și 1,1% cotă de piață.

  Happy Channel s-a impus ieri în topul televiziunilor dedicate femeilor, fiind lider de audiență în Day Time, Access și Whole Day.
  Pe segmentul Day Time (10.00-16.00), Happy Channel a înregistrat 0,5 puncte de rating și 3,2% cotă de piață, clasând pe poziția secundă postul PRO 2, cu rezultatele 0,2 puncte de rating și 1,3% cotă de piață.

  În Access (16.00-19.00), Happy Channel a fost lider absolut de audiență pe nișa posturilor pentru femei, după ce a obținut 1 punct rating și 4,1% cotă de piață. Locul al doilea a fost ocupat de PRO Gold (0,2 puncte de rating și 0,7% cotă de piață).
  În intervalul Access, Happy Channel s-a regăsit pe poziția a patra în top all channels la nivelul targetului comercial femei cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban.

  Serialul “Feriha”, difuzat între 17.00-18.00, la Happy Channel, a fost lider de audiență pe nișa posturilor pentru femei, având 0.9 puncte de rating și 4,1% cotă de piață, surclasând postul PRO Gold (0,2 puncte de rating și 0,7% cotă de piață).

  Happy Channel s-a impus și pe intervalul orar 18.01-19.00, când telespectatorii au urmărit un nou episod din cel de-al treilea sezon al serialului turcesc “Elif”, cu rezultatele 1 punct de rating și 3,7% cotă de piață. Poziția a doua a fost ocupată de PRO 2 (0,3 puncte de rating și 1,2% cotă de piață).

  O grămadă de caramele”, serial creat de Ruxandra Ion pentru postul de televiziune Happy Channel, difuzat luni și marți, de la ora 19.00, a fost ieri din nou lider de audiență pe nișa posturilor de televiziune, înregistrând 0,8 puncte de rating și 2,3% cotă de piață.

  Producțiile “Elif”, “Feriha” și “O grămadă de caramele” au situat Happy Channel pe locul al cincilea în top all channels, la nivelul targetului comercial Femei 18-49 de ani, mediul urban. În curând, telespectatorii vor putea urmări în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel cel mai nou blockbuster turces, “Intrusul” (“Insider”). Fii cu ochii pe Happy!

  Sursa: Kantar Media
  Copyright: ARMADATA SRL
  24 octombrie 2017
  Target: Femei 18-49 Urban

  COMENTARII

  Happy Channel o readuce pe micul ecran pe Edith González. De data aceasta cu serialul ”SALOME”

  acum 2 zile

  După ce ați putut să o urmăriți în serialul ”Dragoste eternă”, Happy Channel o readuce pe micul ecran pe una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele: Edith González.

  Serialul ”Sărmana Maria”, ultimul episod. Iată când va fi marele final

  acum 4 zile

  În utima zi a serialului, vei avea CINCI episoade din ”Sărmana Maria”, ce vor fi difuzate începând cu ora 15.30!

  Ce au în comun Tolgahan Sayışman și Hande Erçel, actorii din “Perla neagră”

  acum 5 zile

  Lansat anul trecut în Turcia, serialul ”Perla Neagră” (titlul original: „Siyah Inci”) este la Happy Channel, în premieră și în exclusivitate în România!

  Joi, 12 iulie, ai ultimul episod din serialul ”Neveste Disperate”, sezonul doi

  acum 5 zile

  Deținător a 38 de premii câștigate, printre care șapte premii Emmy și trei Globuri de Aur, serialul ”Neveste Disperate” este difuzat de postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00.

  Unele scene din serialul ”Pompierii din Chicago” au fost filmate chiar în unitatea de pompieri, nu în studio

  acum 5 zile

  Telespectatorii Happy Channel sunt invitați să simtă adrenalina la cote maxime alături de pompierii americani, în ”Chicago Fire” (”Pompierii din Chicago”). Serialul este difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »