• MIERCURI, 25 OCTOMBRIE 2017

  Marți - 24 octombrie, pe nișa posturilor de televiziune dedicate femeilor: Happy Channel, lider de audiență în Day Time, Access și Whole Day

  Happy Channel a ocupat, ieri (24 octombrie), primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei, target femei cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban, după ce a înregistrat audiențe aproape duble față de competitorul principal. Astfel, în intervalul 02.00-26.00, Happy Channel a obținut 0,4 puncte de rating și 2,1% cotă de piață, în timp ce PRO 2 a avut 0,2 puncte de rating și 1,1% cotă de piață.

  Happy Channel s-a impus ieri în topul televiziunilor dedicate femeilor, fiind lider de audiență în Day Time, Access și Whole Day.
  Pe segmentul Day Time (10.00-16.00), Happy Channel a înregistrat 0,5 puncte de rating și 3,2% cotă de piață, clasând pe poziția secundă postul PRO 2, cu rezultatele 0,2 puncte de rating și 1,3% cotă de piață.

  În Access (16.00-19.00), Happy Channel a fost lider absolut de audiență pe nișa posturilor pentru femei, după ce a obținut 1 punct rating și 4,1% cotă de piață. Locul al doilea a fost ocupat de PRO Gold (0,2 puncte de rating și 0,7% cotă de piață).
  În intervalul Access, Happy Channel s-a regăsit pe poziția a patra în top all channels la nivelul targetului comercial femei cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban.

  Serialul “Feriha”, difuzat între 17.00-18.00, la Happy Channel, a fost lider de audiență pe nișa posturilor pentru femei, având 0.9 puncte de rating și 4,1% cotă de piață, surclasând postul PRO Gold (0,2 puncte de rating și 0,7% cotă de piață).

  Happy Channel s-a impus și pe intervalul orar 18.01-19.00, când telespectatorii au urmărit un nou episod din cel de-al treilea sezon al serialului turcesc “Elif”, cu rezultatele 1 punct de rating și 3,7% cotă de piață. Poziția a doua a fost ocupată de PRO 2 (0,3 puncte de rating și 1,2% cotă de piață).

  O grămadă de caramele”, serial creat de Ruxandra Ion pentru postul de televiziune Happy Channel, difuzat luni și marți, de la ora 19.00, a fost ieri din nou lider de audiență pe nișa posturilor de televiziune, înregistrând 0,8 puncte de rating și 2,3% cotă de piață.

  Producțiile “Elif”, “Feriha” și “O grămadă de caramele” au situat Happy Channel pe locul al cincilea în top all channels, la nivelul targetului comercial Femei 18-49 de ani, mediul urban. În curând, telespectatorii vor putea urmări în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel cel mai nou blockbuster turces, “Intrusul” (“Insider”). Fii cu ochii pe Happy!

  Sursa: Kantar Media
  Copyright: ARMADATA SRL
  24 octombrie 2017
  Target: Femei 18-49 Urban

  COMENTARII

  Serialul ”Neveste disperate” a fost declarat ”Cel mai urmărit program”

  acum 1 zile

  Din 23 aprilie, postul Happy Channel va difuza serialul ”Neveste disperate” (Desperate Housewives), de luni până joi, de la ora 22.00.

  Happy Channel va difuza ”Neveste disperate”, serial distins cu șapte premii Emmy și trei Globuri de Aur

  acum 1 zile

  Serialul ”Neveste disperate” a declanșat o adevarată nebunie în rândul femeilor care au apreciat intriga și umorul, pe alocuri negru, și s-au regăsit în personajele din această producție. Dovadă a succesului o constituie cele 38 de premii câstigate, printre care șapte premii Emmy.

  Altair Jarabo, despre personajul ei din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”: ”Veți învăța o lecție de viață de la Diana”

  acum 1 zile

  “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, difuzată, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 16.00, la postul de televiziune Happy Channel.

  Fiica unui diplomat turc apreciat joacă în serialul ”Sezonul Cireșelor”

  acum 1 zile

  Pe Nilperi Sahinkaya o poți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Sezonul Cireșelor”, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.30.

  Gülçin Tunçok, din ”ELIF”: ”Rolul lui Zeynep mi-a fost sortit”

  acum 1 zile

  Postul Happy Channel difuzează serialul turcesc ”ELIF”, în exclusivitate în România, de luni până sâmbătă, de la ora 18.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »