• MIERCURI, 25 OCTOMBRIE 2017

  Marți - 24 octombrie, pe nișa posturilor de televiziune dedicate femeilor: Happy Channel, lider de audiență în Day Time, Access și Whole Day

  Happy Channel a ocupat, ieri (24 octombrie), primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei, target femei cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban, după ce a înregistrat audiențe aproape duble față de competitorul principal. Astfel, în intervalul 02.00-26.00, Happy Channel a obținut 0,4 puncte de rating și 2,1% cotă de piață, în timp ce PRO 2 a avut 0,2 puncte de rating și 1,1% cotă de piață.

  Happy Channel s-a impus ieri în topul televiziunilor dedicate femeilor, fiind lider de audiență în Day Time, Access și Whole Day.
  Pe segmentul Day Time (10.00-16.00), Happy Channel a înregistrat 0,5 puncte de rating și 3,2% cotă de piață, clasând pe poziția secundă postul PRO 2, cu rezultatele 0,2 puncte de rating și 1,3% cotă de piață.

  În Access (16.00-19.00), Happy Channel a fost lider absolut de audiență pe nișa posturilor pentru femei, după ce a obținut 1 punct rating și 4,1% cotă de piață. Locul al doilea a fost ocupat de PRO Gold (0,2 puncte de rating și 0,7% cotă de piață).
  În intervalul Access, Happy Channel s-a regăsit pe poziția a patra în top all channels la nivelul targetului comercial femei cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban.

  Serialul “Feriha”, difuzat între 17.00-18.00, la Happy Channel, a fost lider de audiență pe nișa posturilor pentru femei, având 0.9 puncte de rating și 4,1% cotă de piață, surclasând postul PRO Gold (0,2 puncte de rating și 0,7% cotă de piață).

  Happy Channel s-a impus și pe intervalul orar 18.01-19.00, când telespectatorii au urmărit un nou episod din cel de-al treilea sezon al serialului turcesc “Elif”, cu rezultatele 1 punct de rating și 3,7% cotă de piață. Poziția a doua a fost ocupată de PRO 2 (0,3 puncte de rating și 1,2% cotă de piață).

  O grămadă de caramele”, serial creat de Ruxandra Ion pentru postul de televiziune Happy Channel, difuzat luni și marți, de la ora 19.00, a fost ieri din nou lider de audiență pe nișa posturilor de televiziune, înregistrând 0,8 puncte de rating și 2,3% cotă de piață.

  Producțiile “Elif”, “Feriha” și “O grămadă de caramele” au situat Happy Channel pe locul al cincilea în top all channels, la nivelul targetului comercial Femei 18-49 de ani, mediul urban. În curând, telespectatorii vor putea urmări în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel cel mai nou blockbuster turces, “Intrusul” (“Insider”). Fii cu ochii pe Happy!

  Sursa: Kantar Media
  Copyright: ARMADATA SRL
  24 octombrie 2017
  Target: Femei 18-49 Urban

  COMENTARII

  Răspunsul copilei din serialul ”Mama” la întrebarea ”Ce mâcăruri îți plac?” te va lăsa fără replică

  acum 14 ore

  Beren Gokyildiz, copila de doar 9 ani, îi dă viață personajului Melek, din serialul ”Mama”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00. Deși este în lumea artistică de la doar 5 ani, Beren și-a păstrat inocența specifică...

  Primul sezon “Femeie în înfruntarea destinului” se încheie, AZI, la Happy Channel

  acum 1 zile

  Final de sezon ”Femeie în înfruntarea destinului”: ultimul episod, astazi, de la 20.00, la Happy Channel.

  ”Rețeta de succes”, duminică, de la ora 18.00, la Happy Channel

  acum 4 zile

  ”Rețeta de succes” (”Apple Mortgage Cake”), duminică, de la ora 18.00, la Happy Channel.

  Happy Channel, lider de audiență cu serialul „Femeie în înfruntarea destinului”

  acum 4 zile

   Joi seara, în intervalul 20.02- 21.01, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” a clasat Happy Channel pe prima poziție în topul posturilor de televiziune pentru femei , cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban....

  ”Nu mă uita”, povestea emoționantă a unei chelnerițe și a unui patron de magazin de bijuterii

  acum 4 zile

  Vreți să fiți martorii unei frumoase povești de viață, de iubire? Atunci, nu ratați filmul ”Nu mă uita” (”Remember Sunday”), difuzat sâmbătă, de la ora 18.00, la postul de televiziune Happy Channel. Cu siguranță pelicula aceasta vă va emoționa.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »