• MIERCURI, 25 OCTOMBRIE 2017

  Marți - 24 octombrie, pe nișa posturilor de televiziune dedicate femeilor: Happy Channel, lider de audiență în Day Time, Access și Whole Day

  Happy Channel a ocupat, ieri (24 octombrie), primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei, target femei cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban, după ce a înregistrat audiențe aproape duble față de competitorul principal. Astfel, în intervalul 02.00-26.00, Happy Channel a obținut 0,4 puncte de rating și 2,1% cotă de piață, în timp ce PRO 2 a avut 0,2 puncte de rating și 1,1% cotă de piață.

  Happy Channel s-a impus ieri în topul televiziunilor dedicate femeilor, fiind lider de audiență în Day Time, Access și Whole Day.
  Pe segmentul Day Time (10.00-16.00), Happy Channel a înregistrat 0,5 puncte de rating și 3,2% cotă de piață, clasând pe poziția secundă postul PRO 2, cu rezultatele 0,2 puncte de rating și 1,3% cotă de piață.

  În Access (16.00-19.00), Happy Channel a fost lider absolut de audiență pe nișa posturilor pentru femei, după ce a obținut 1 punct rating și 4,1% cotă de piață. Locul al doilea a fost ocupat de PRO Gold (0,2 puncte de rating și 0,7% cotă de piață).
  În intervalul Access, Happy Channel s-a regăsit pe poziția a patra în top all channels la nivelul targetului comercial femei cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, mediul urban.

  Serialul “Feriha”, difuzat între 17.00-18.00, la Happy Channel, a fost lider de audiență pe nișa posturilor pentru femei, având 0.9 puncte de rating și 4,1% cotă de piață, surclasând postul PRO Gold (0,2 puncte de rating și 0,7% cotă de piață).

  Happy Channel s-a impus și pe intervalul orar 18.01-19.00, când telespectatorii au urmărit un nou episod din cel de-al treilea sezon al serialului turcesc “Elif”, cu rezultatele 1 punct de rating și 3,7% cotă de piață. Poziția a doua a fost ocupată de PRO 2 (0,3 puncte de rating și 1,2% cotă de piață).

  O grămadă de caramele”, serial creat de Ruxandra Ion pentru postul de televiziune Happy Channel, difuzat luni și marți, de la ora 19.00, a fost ieri din nou lider de audiență pe nișa posturilor de televiziune, înregistrând 0,8 puncte de rating și 2,3% cotă de piață.

  Producțiile “Elif”, “Feriha” și “O grămadă de caramele” au situat Happy Channel pe locul al cincilea în top all channels, la nivelul targetului comercial Femei 18-49 de ani, mediul urban. În curând, telespectatorii vor putea urmări în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel cel mai nou blockbuster turces, “Intrusul” (“Insider”). Fii cu ochii pe Happy!

  Sursa: Kantar Media
  Copyright: ARMADATA SRL
  24 octombrie 2017
  Target: Femei 18-49 Urban

  COMENTARII

  Școala - cei mai urâți ani, sau cum să schimbi regulile plictisitoare care omoară creativitatea elevilor

  acum 4 zile

  Regulamentul școlar e plictisitor și distruge creativitatea elevilor. Ce e de făcut? O grevă în toată școala. Refuzul de a mai respecta orice regulă. Cel puțin asta crede adolescentul Rafe Katchadorian, protagonistul filmului ”Școala - cei mai urâți ani”,...

  Mini-seria ”Rădăcini - Kunta Kinte”, mai tare decât celebrul episod al asasinării lui J.R. Ewing, din ”Dallas”

  acum 4 zile

  În premieră, mini-seria ”Rădăcini - Kunta Kinte” vine în format HD, la Happy Channel.

  La Happy Channel ai mini-seria ”Rădăcini - Kunta Kinte”, povestea nominalizată de 37 de ori la Premiile Emmy

  acum 4 zile

  Duminică, 21 ianiarie, Happy Channel îți aduce o poveste absolut emoționantă, o poveste ce a făcut multe lacrimi să curgă pe chipurile celor care au văzut-o. Este vorba despre mini-seria ”Rădăcini - Kuna Kinte”, bazată pe nuvela din 1976 a lui Alex Haley Roots....

  WOW! Ce cadou a primit de ziua ei micuța actriță din ELIF! Isabella, copleșită de daruri și de mesaje

  acum 5 zile

  La multi ani, Isabella! Azi, protagonista din ”Elif” implineste 9 ani.

  7 adevăruri despre bărbați, femei, iubire, sex: ”Cum suntem în pat, așa suntem și în viață”

  acum 6 zile

  Este directă, nu se ascunde după perdea, iar replicile ei sunt atât de savuroase! Nu ai cum să nu o placi pentru stilul ei deschis de a spune lucrurilor pe nume.  Ea este Samantha, cea mai nonconformistă dintre cele patru protagoniste ale serialului ”Totul despre...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »