• MIERCURI, 19 SEPTEMBRIE 2018

  Happy Classic îți aduce ”Misterul din Avalon”, o poveste fascinantă, premiată cu Emmy

  Bazat pe un bestseller scris de Marion Zimmer Bradley, filmul ”Misterul din Avalon” (”The Mists of Avalon”) este povestea celor patru femei din spatele regelui Arthur: mama lui (Igraine), sora (Morgaine), mătușa (Viviane) și soția lui (Gwenwyfar).

  Difuzat sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare, de la ora 23.30), ”Misterul din Avalon” (”The Mists of Avalon”) a fost distins cu un premiu Emmy pentru machiaj. Miniseria a mai fost premiată, la alte festivaluri de film, pentru costume, efecte speciale. În 2002, actrița Julianna Margulies a fost nominalizată la Globul de Aur, la categoria ”Best Performance by an Actress in a Miniseries or a Motion Picture Made for Television”.

  Povestea este plasată în Britania medievală, când vechea religie a celților și crestinismul se luptă pentru supremație. Viviane e stăpâna din Avalon, templul sacru al religiei străvechi. Ea luptă să păstreze această religie, având grijă ca moștenitorii conducătorilor triburilor engleze să se nască întru Avalon. Cu ajutorul magiei lui Merlin, se vor naște Arthur și Morigaine, dar ei vor fi crescuți separat. Arthur fondează Camelotul și Masa Rotundă, iar Morigaine moșteneste puterea Avalonului.

  Un film cu: Anjelica Huston (Vivianne), Julianna Margulies (Morgaine), Joan Allen (Morgause), Samantha Mathis (Gwenwyfar), Caroline Goodall (Igraine), Edward Atterton (Arthur), Michael Vartan (Lancelot), Michael Byrne (Merlin).

  COMENTARII

  ”Un Crăciun pe drumuri”, o frumoasă poveste de iubire dintre doi oameni uniți de un câine simpatic foc

  acum 1 zile

  ”Un Crăciun pe drumuri” (”Holiday Road Trip”) este filmul pe care îl puteți urmări vineri seară, 14 decembrie, de la ora 18.00, la postul Happy Channel, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun. Filmul spune povestea a doi angajați ai unui...

  Joi, 13 decembrie, la Happy Channel te bucuri de DOUĂ ORI de serialul turcesc ”IFFET”

  acum 1 zile

  Joi, 13 decembrie, la postul de televiziune Happy Channel te vei bucura de o ”porție” DUBLĂ din serialul turcesc ”Iffet”. Și trebuie să țineți mintecă nu doar că vor fi două episoade, în loc de unul. Dar, la fel de impirtant este să fiți cu ochii pe Happy mai devreme ca de obicei. Mai exact, de la ora 15.30!

  ”De 12 ori Crăciunul”, filmul despre lecția de viață pe care o femeie trebuie să o învețe

  acum 2 zile

  În cadrul maratonului filmelor de Crăciun, Happy Channel vă invită, joi, 13 decembrie, de la ora 18.00, să urmăriți ”De 12 ori Crăciunul” (”12 Dates of Christmas”).

  Ce se poate întâmpla dacă Moș Crăciun este dat în judecată? Răspunsul, miercuri, la Happy Channel

  acum 2 zile

  Ce se poate întâmpla dacă Moș Crăciun este dat în judecată? Răspunsul, miercuri, la Happy Channel.

  ”Cabana de Crăciun”, un emoționant film despre familie, iubire, miracole de Crăciun

  acum 3 zile

  Marți, 11 decembrie, de la ora 18.00, Happy Channel difuzează filmul ”Cabana de Crăciun”. O poveste impresionantă despre familie, credință, iubire și, mai ales, despre puterea magică a Crăciunului.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »