• MIERCURI, 17 IANUARIE 2018

  ”În copilărie, visam să lucrez ca mâncător de junk food”. Acesta era visul tinerei actrițe din cel mai tare serial turcesc al momentului

   Este de o frumusețe răpitoare, o jurnalistă devotată, și, totodată, iubita fratelui aflat dincolo de limita legii. Este vorba despre Eylem Aydın, personajul interpretat de Damla Colbay în cel mai tare serial turcesc al momentului, ”Intrusul”, difuzat de postul Happy Channel de luni până joi, de la 22.00.

  Actrița, care a împlinit 25 de ani pe 14 ianuarie, a mărturisit, într-un interviu acordat presei din Turcia, că visul ei cel mare din copilărie nu a fot acela de a ajunge actriță. 

  Când eram copil, viseam să lucrez ca... mâncător de junk food și să joc jocuri pe stradă”.

  Și totuși, spune actrița, în copilărie a făcut primele exerciții actoricești. În oglindă, când imita ce vedea la TV.

  Îmi amintesc că alergam în cameră și imitam în oglinzitot ce vedeam în filme și mă impre impresiona. Nu făceam astapentru că visam să devin actriță, ci pentru a înțelege sentimentele personajelor pe care le imitam. Plângeam, suspinam în fața oglinzii, îmi urmăream nările cum se mișcau când experimentam diverse respirații”, a povestit tânăra actriță, care, în ”Intrusul”, este iubita lui Mert (Aras Bulut).

  Difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, serialul “Intrusul” este unul dintre cele mai tari seriale turcești ale momentului. Acesta spune povestea a doi frați care ajung de o parte și de alta a legii.

  La trei ani, Umut (Aras Bulut Iynemli) a fost răpit de Celal, liderul unui clan mafiot din Istanbul, iar fratele lui, Sarp (Çağatay Ulusoy) crește cu vina dispariției Urmut. În urma evenimentelor petrecute în familia lui, Sarp se înscrie la Academia de Poliție și reușește să iasă în evidență datorită rezultatelor deosebite obținute. Cu scurt timp înainte de absolvire, lucrurile iau o altă întorsătură pentru Sarp, care ajunge în închisoare. Totul este, de fapt, un plan pentru a-i atrage atenția interlopului Celal. După ce este eliberat, Sarp începe să lucreze ca polițist sub acoperire în clanul acestuia. Între timp, Umut (căruia Celal i-a schimbat numele în Mert) ajunge și el în poliție, infiltrat de cunoscutul mafiot pentru a-l ține la curent cu tot ce se pregătește împotriva lui. Inevitabilul se produce, iar Sarp și Mert se întâlnesc fără să știe însă că sunt frați.

  Serialul turcesc “Intrusul”(„Içerde”/“Insider”) poate fi urmărit în exclusivitate la Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Imagini nepublicate, până acum, cu actrița Edith Gonzalez. Arată SUPERB! FOTO ÎN ARTICOL

  acum 1 ore

  Actrița, pe care o puteți urmări, de luni până vineri, la Happy Channel, în serialul ”Salome” a publicat pe contul său de instagram o colecție de fotografii despre care spune că nu le-a mai arătat.

  Ce se poate întâmpla când o femeie se revede cu un vechi prieten, în timp ce actualul muncește și în vacanță?

  acum 1 zile

  Actualul iubit al lui Kate petrece prea mult timp la serviciu. El muncește chiar și în vacanța lor la malul mării. Destinul face ca, în același loc cu ei, să fie un vechi prieten de-al femeii. El este dispus să petreacă timp cu ea. Ce-i rămâne lui Kate de făcut? ...

  Un cuplu de excepție: ea vrea o nuntă ca în basme, el încurajează nunțile fără prea mari cheltuieli

  acum 1 zile

  ”Un cuplu de excepție” (”Ms. Matched”, 2016) este filmul pe care Happy Channel vă invită să îl urmăriți miercuri, de la ora 20.00.

  Copila din ”Elif” citește cu... picioarele în apă

  acum 2 zile

  Pe Isabella Damla Guvenilir o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”ELIF”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

  Serialul ”Poldark” ajuge la final. Iată când se va difuza ultimul episod al serialului de la Happy Channel

  acum 2 zile

  Duminică, 19 august, de la ora 20.00, veți putea urmări ultimul episod al serialului ”Poldark”, difuzat în România, în exclusivitate, de postul de televiziune Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »