• VINERI, 29 DECEMBRIE 2017

  În noaptea de REVELION, la Happy Channel, ai ”Balul de la miezul nopții”

  În noaptea dintre ani, Happy Channel ți-a pregătit un... bal. ”Balul de la miezul nopții” începe fix la miezul nopții, de Anul Nou. Este o comedie romantică bună de urmărit alături de familie și prieteni în noaptea de Revelion.  

  Viața tinerei afaceriste Elyse Samford (Autumn Reeser) ia o întorsătură inedită când moștenește o afacere de la tatăl ei. Un proces împotriva unei alte companii rivale o face pe Elyse sa ia legătura cu avocații Higgins si fii lui. Aici Rob Carelli (Christopher Russell) un tânăr avocat este agresat de către șeful lui, Carter Higgins si de către cei doi fi aroganți. In ciuda locului de munca Rob se lipește instant de Elyse. In preajma Halloween-ului, Elyse organizează o petrecere cu măști si costume si invita toti angajații de la firma Higgins. Rob rămâne in oficiu sa lucreze la ordinul șefului lui dar ia o alta decizie cand nepoata sa de 12 ani Ruby il convinge sa meargă la bal purtând un costum de print. Dupa un extraordinar vals si o atracție magica intre cei doi, Elyse își dorește sa afle cine este tânărul misterios si spera sa găsească dragostea vieții ei …

  Un film cu: Christopher Russell, Autumn Reeser, Richard.

  COMENTARII

  ”În copilărie, visam să lucrez ca mâncător de junk food”. Acesta era visul tinerei actrițe din cel mai tare serial turcesc al momentului

  acum 1 ore

  Aste iubita personajului principal, o jurnalista deosebită si de o frumusete rapitoare. Este unul dintre personajele din ”Intrusul”, cel mai tare serial turcesc al momentului.

  WOW, e cu totul altă femeie! Iată cât de mult s-a schimbat Sarah Jessica Parker din copilărie și până acum

  acum 1 zile

  Acest colaj video ne arata cat de mult s-a schimbat protagonista serialului ”Totul despre sex”, din copilarie si pana in anul 2017.

  Keanu Reevs îl hipnotizează pe un adolescent care încă își suge degetul, deși are 17 ani

  acum 5 zile

  ”Cu degeteu’-n gură”, un film de excepție pe care îl veți putea urmări duminică, 14 decembrie, la ora 20.00, la Happy Channel.

  Nimic nu este imposibil! Asta poți afla din filmul „Cloud 9: Provocarea finală”, difuzat de Happy Channel

  acum 5 zile

  Ce se întâmplă între protagoniștii din filmul „Cloud 9: Provocarea finală”, aflați sâmbătă, de la 18.00, la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »