• JOI, 10 IANUARIE 2019

  Interviu rapid la Happy Channel cu Aras Bulut Iynemli, protagonistul serialului ”Legea familiei”

  Pe Aras Bulut Iynemli, publicul român l-a cunoscut din cele două seriale turcești difuzate în exclusivitate de Happy Channel: ”Intrusul” și ”Legea familiei”. Aras, care, în ”Legea familiei” îl interpretează pe Yamaç, a acordat un interviu postului Happy Channel. Aflat în Turcia pentru o serie de filmări, Vlad Gherman, prezentatorul emisiunii ”CulTOUR”, a realizat un interviu cu Aras Bulut Iynemli. Iată ce a aflat el de la actorul pe care îl puteți urmări la Happy în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00, în ”Legea familiei”:

  Vlad: Talent sau muncă asiduă?

  Aras: Amândouă.

  Vacanțe la mare sau la munte?

  La mare.

  Cafea sau ceai?

  Cafea.

  Ochi sau buze?

  Ochi.

  Fructe sau baclava?

  Fructe.

  Hamburger sau salată?

  Bineînțeles că hamburger!

  Tricou sau cămașă?

  Tricou.

  Europa sau Asia?

  Europa.

  Galatasaray sau Fenerbahce?

  Niciuna.

  Beșiktaș?

  Desigur că Beșiktaș!

  Privit meciul cu prietenii sau o cină romantică?

  E o întrebare dificilă... O cină romantică!

   DESPRE SERIALUL TURCESC ”LEGEA FAMILIEI”

  • La ediția din 2018 ”Best Actors Film Festival” actorii Aras Bulut Iynemli și Erkan Kolçak Köstendil au fost desemnați marii câștigători ai categoriei ”Best Actor of the Festival”.
  • Tot în 2018, serialul a fost ales ”Cel mai bun serial tv” la Ayakli Gazete TV Stars Awards.
  •  La Gala Pantene Golden Butterfly Awards, tot din 2018, serialul turcesc ”Legea familiei” a primit titlul ”Cel mai bun serial tv”.

  Çukur, un cartier periculos din Istanbul, este condus de clanul mafiot Koçovars. Idris Koçovars (interepretat de Ercan Kesal) este capul familiei și face orce, dar absolut orice pentru a-și apăra clanul și pe cei din cartier care i se supun. Idris are patru copii: Cumali, Kahraman, Selim și Yamaç (Aras Bulut Iynemli).

  Cumali este cel mai mare fiu al lui Idris, dar el se află în închisoare. Kahraman (Mustafa Ustundag) este cel care se ocupă de afacerile familiei. Selim (Oner Erkan) este o fire mai sensibilă, total nepotrivită pentru un clan mafiot, motiv pentru care el nu este implicat de familie în acțiunile sale. Yamaç (Aras Bulut Iynemli) este cel mai mic dintre băieți clanului Koçovars. Însă, el nu vrea să aibă de-a face cu familia sa. Din acest motiv, el a plecat de acasă. Pe timpul zilei lucrează ca și chimist, iar noaptea cântă în localuri. El și-a găsit jumătatea, pe Sena (Dilan Cicek Deniz), alături de care duce o viață normală. La scurt timp după ce s-au cunoscut, ei s-au mutat împreună și, la fel de repede, s-au căsătorit, la Paris.

  Puterea familiei Koçovars scade în momentul în care în cartier își face apariția Vartolu (Erkan Kilcaf Kostengil), eternul rival al clanului Koçovars. Vartolu vine cu o propunere îndăzneață către Idris: îi cere să îi predea controlul cartierului Çukur și, în schimb, săptămânal, familia Kocovars va primi un procent din taxele de protecție și veniturile încasate din vânzarea drogurilor în zonă, dar și din afacerile cu prostituția, jafuri, vânzările de arme. Cum familia Koçovars refuză afacerea, începe războiul pe viață și pe moarte între cele două clanuri. După ce unul dintre fiii săi este ucis, Idris Koçovars face infarct, iar starea lui de sănătate nu îi mai permite să conducă afacerea familiei cu aceeași mână forte.

  Familia este pe cale să piardă supremația și controlul cartierului. Ultima speranță a clanului Koçovars este Yamaç, pe care mama lui pleacă să îl anunțe de cele întâmplate și să îl aducă înapoi, acasă. Va accepta Yamaç să renunțe la viața sa și să revină fix la cea de care a încercat din răsputeri să fugă?

  Distribuție:

  • Aras Bulut Iynemli în rolul lui Yamaç Koçovali
  • Dilan Çiçek Deniz - Sena Koçovali
  • Ercan Kesal - Idris Koçovali
  • Perihan Savas - Sultan Koçovali
  • Erkan Kolçak Köstendil - Vartolu Saadettin
  • Öner Erkan - Selim
  • Riza Kocaoglu - Aliço
  • Kubilay Aka - Celasun
  • Ugur Yildiran - Kemal
  • Mustafa Kirantepe - Medet 49
  • Kadir Çermik - Emmi
  • Ertugrul Aytaç Usun - Meke
  • Cem Uslu - Metin
  • Boncuk Yilmaz - Saadet
  • Irem Altug - Ayse Koçovali
  • Ilayda Alisan - Aksin Koçovali
  • Ece Yasar - Karaca Koçovali

  COMENTARII

  Ghicitoare ghicitoare: copilașul din imagine cin' să fie oare?

  acum 20 minute

  Cine să fie, oare, copilașul din mijlocul imaginii de mai sus? Îi recunoaște careva trăsăturile? Vă dăm câteva indicii: joacă în filme, arata foarte foarte bine acum, iar numele său este cunoscut în mai multe țări. Ah, și încă un indiciu important:...

  Cum a ajuns actor Berk Atan, alias Selim din serialul turcesc ”Cennet”

  acum 21 ore

  Berk Atan (27 de ani), frumușelul care îl interpretează pe Selim, în serialul ”Cennet”, difuzat în exclusivitate la Happy Channel, a debutat în show biz ca model. În 2011 și 2012, Berk a primit titlul de ”Best model” al Turciei.

  Care a fost cel mai mare vis al lui Aras Bulut Iynemli, din “Legea familiei”. Iată ce a declarat el pentru Happy Channel

  acum 22 ore

  Înainte de a ajunge cunoscut, Aras Bulut Iynemli, din “Lega familiei”, visa la o cu totul altă meserie.

  Video | Ea este balerina din serialul ”Cennet”. Iat-o cât de grațios se mișcă

  acum 23 ore

  Happy Channel difuzează în premieră serial turcesc de succes: ”Cennet” (Titlul original: ”Cennet'in Gözyaşları”), de luni până vineri, de la ora 18.00.

  Sarp, din ”Femeie în înfruntarea destinului”, coleg cu fermecătoarea actriță Monica Bellucci

  acum 1 zile

  Caner Cindoruk face un rol de excepție în serialul ”Kadin” (”Femeie în înfruntarea destinului”), ce se difuzează la Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00. În acest serial, el îl interpretează pe Sarp, soțul lui Bahar.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »