• MARTI, 31 OCTOMBRIE 2017

  “Intrusul”, lansare la Antena 1 și Happy Channel. Telespectatorii pot urmări pe 5 noiembrie un episod special al blockbusterului turcesc

  Cel mai nou blockbuster turcesc, “Intrusul”(„Içerde”/“Insider”), care s-a bucurat de un succes uriaș în țara de orgine, dar și în alte țări, are parte în România de o premieră dublă. Duminică (5 noiembrie), telespectatorii au urmărit un episod special dedicat serialului turcesc la Antena 1, iar din 6 noiembrie, povesteaeste difuzată exclusiv la postul de televiziune Happy Channel.

  Lansat în Turcia în septembrie 2016, “Intrusul”(„Içerde”/“Insider”) a cucerit repede publicul, ajungând ulterior în țări din Europa, America Latină și Asia. În România, telespectatorii se vor bucura de o premieră dublă. Pe 5 noiembrie, serialul se lansează la Antena 1, cu o difuzare specială între orele 16.00-19.00. Din 6 noiembrie, blockbusterul turcesc va putea fi văzut în exclusivitate la Happy Channel. În ziua lansării, telespectatorii pot urmări “Intrusul” de la ora 20.00 la ora 23.00, iar din 7 noiembrie, serialul se va regăsi în grila postului de televiziune Happy Channel, de luni până joi, între orele 20.00-22.00.

  “Intrusul” îl aduce în atenția publicului pe celebrul Çağatay Ulusoy, cunoscut și din serialul "Feriha", dar și de pe urma câștigării concursului Best Model of Turkey, din anul 2010. După succesul uriaș înregistrat, Çağatay a fost selectat de producători pentru a realiza un nou proiect, primul serial original turcesc pentru Netflix.

  “Intrusul” spune povestea a doi frați, Sarp și Umut, interpretați de Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli, despărțiți în copilărie, care ajung de o parte și de alta a legii.

  Am vrut să iau un rol mai puternic, iar <<Içerde>> era un proiect potrivit, rolul meu la fel. De asta aveam nevoie în cariera mea. Sunt foarte mulțumit că l-am ales.”, spune Çağatay despre producția, care se vede din 6 noiembrie în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Ce spune Çağatay Ulusoy despre titlul lui de ”Cel mai frumos bărbat din Turcia”

  acum 5 ore

  Iata ce spune Cagatay Ulusoy despre primii lui pasi spre actorie.

  Happy Channel, lider de audiență în Access și Prime Time pe nișa posturilor pentru femei

  acum 3 zile

  Telespectatorii pot urmari in exclusivitate “Elif” de luni pana vineri, intre orele 18.00-20.00, iar “Intrusul” (“Insider”) poate fi vazut de luni până joi, de la ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »