• MARTI, 31 OCTOMBRIE 2017

  “Intrusul”, lansare la Antena 1 și Happy Channel. Telespectatorii pot urmări pe 5 noiembrie un episod special al blockbusterului turcesc

  Cel mai nou blockbuster turcesc, “Intrusul”(„Içerde”/“Insider”), care s-a bucurat de un succes uriaș în țara de orgine, dar și în alte țări, are parte în România de o premieră dublă. Duminică (5 noiembrie), telespectatorii au urmărit un episod special dedicat serialului turcesc la Antena 1, iar din 6 noiembrie, povesteaeste difuzată exclusiv la postul de televiziune Happy Channel.

  Lansat în Turcia în septembrie 2016, “Intrusul”(„Içerde”/“Insider”) a cucerit repede publicul, ajungând ulterior în țări din Europa, America Latină și Asia. În România, telespectatorii se vor bucura de o premieră dublă. Pe 5 noiembrie, serialul se lansează la Antena 1, cu o difuzare specială între orele 16.00-19.00. Din 6 noiembrie, blockbusterul turcesc va putea fi văzut în exclusivitate la Happy Channel. În ziua lansării, telespectatorii pot urmări “Intrusul” de la ora 20.00 la ora 23.00, iar din 7 noiembrie, serialul se va regăsi în grila postului de televiziune Happy Channel, de luni până joi, între orele 20.00-22.00.

  “Intrusul” îl aduce în atenția publicului pe celebrul Çağatay Ulusoy, cunoscut și din serialul "Feriha", dar și de pe urma câștigării concursului Best Model of Turkey, din anul 2010. După succesul uriaș înregistrat, Çağatay a fost selectat de producători pentru a realiza un nou proiect, primul serial original turcesc pentru Netflix.

  “Intrusul” spune povestea a doi frați, Sarp și Umut, interpretați de Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli, despărțiți în copilărie, care ajung de o parte și de alta a legii.

  Am vrut să iau un rol mai puternic, iar <<Içerde>> era un proiect potrivit, rolul meu la fel. De asta aveam nevoie în cariera mea. Sunt foarte mulțumit că l-am ales.”, spune Çağatay despre producția, care se vede din 6 noiembrie în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Serialul ”Neveste disperate” a fost declarat ”Cel mai urmărit program”

  acum 1 zile

  Din 23 aprilie, postul Happy Channel va difuza serialul ”Neveste disperate” (Desperate Housewives), de luni până joi, de la ora 22.00.

  Happy Channel va difuza ”Neveste disperate”, serial distins cu șapte premii Emmy și trei Globuri de Aur

  acum 1 zile

  Serialul ”Neveste disperate” a declanșat o adevarată nebunie în rândul femeilor care au apreciat intriga și umorul, pe alocuri negru, și s-au regăsit în personajele din această producție. Dovadă a succesului o constituie cele 38 de premii câstigate, printre care șapte premii Emmy.

  Altair Jarabo, despre personajul ei din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”: ”Veți învăța o lecție de viață de la Diana”

  acum 1 zile

  “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, difuzată, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 16.00, la postul de televiziune Happy Channel.

  Fiica unui diplomat turc apreciat joacă în serialul ”Sezonul Cireșelor”

  acum 1 zile

  Pe Nilperi Sahinkaya o poți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Sezonul Cireșelor”, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.30.

  Gülçin Tunçok, din ”ELIF”: ”Rolul lui Zeynep mi-a fost sortit”

  acum 1 zile

  Postul Happy Channel difuzează serialul turcesc ”ELIF”, în exclusivitate în România, de luni până sâmbătă, de la ora 18.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »