• DUMINICA, 13 AUGUST 2017

  FOTO: La ei filmările s-au terminat, la noi începe cea mai frumoasă și intrigantă poveste de dragoste, „Brave and Beautiful”

   Foto: Instagram

   Blockbusterul „Brave and Beautiful” începe în premieră și în exclusivitate în România luni, 14 august.

  În timp ce la noi fanii sunt cu sufletul la gură să îi întâlnească pe actorii Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ, în Turcia s-au terminat filmările pentru „Iubire și răzbunare”.

  Toți colegii mei sunt curajoși și frumoși. Am fost toți foarte frumoși împreună. Le mulțumesc celor care ne-au urmărit și au fost alături de noi în această aventură. Din păcate, orice drum are un sfârșit, dar călătoria nu se termină nicodată”, a scris protagonista Tuba pe contul său de Instagram în dreptul unui colaj foto de la petrecerea de încheiere a filmărilor.

  Internauții au reacționat imediat și în timp ce suspină că producția este pe sfârșite la ei, noi așteptăm cu sufletul la gură cea mai emoționantă și autentică poveste de dragoste.


  Drama “Brave and Beautiful”(“Iubire și răzbunare”) spune povestea imposibilă de dragoste dintre Suhan (Tuba Büyüküstün) și Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ). Războiul dintre familiile celor doi protagoniști a luat naștere cu ani în urmă, când tatăl și bunicii lui Cesur au fost uciși de Tahsin Korludag, tatăl frumoasei Suhan (Tamer Levent). Tragedia a împins-o pe mama lui Cesur într-o cruntă depresie. Drama familiei sale îl determină pe Cesur să nu țină cont de nimic atunci când vine vorba să-i răzbune pe cei dragi, nici măcar de sentimentele sale.

  Din 14 august, telespectatorii vor putea urmări ”Iubire și răzbunare”, în premieră și în exclusivitate, la Happy Channel.

  COMENTARII

  Iată ce mănâncă Paulina Goto, din ”Chemarea destinului”, de arată mereu atât de bine

  acum 18 ore

  În ”Chemarea destinului”, serial difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la 13.00, Paulina Goto interpretează rolul Luisei Fernandez Perez, iar Horacio Pancheri este, în serial, Carlos Gomez Ruiz. Actrița a fost în repetate rânduri...

  WOW! Cât de neiertătoare e actrița Bensu Soral, alias Melek, din serialul ”Intrusul”, atunci când cineva îi face rău

  acum 11 zile

  Ca un Berbec veritabil, actrița este foarte tranșantă și nu se încurcă cu jumătăți de măsură

  “Dragoste eternă”, “Elif” și ”Intrusul” (“Insider”), lider de audiență pe nișa posturilor de televiziune pentru femei

  acum 13 zile

  Cele trei seriale difuzate în exclusivitate la Happy Channel, “Dragoste eternă”, “Elif” și ”Intrusul” (“Insider”) s-au regăsit ieri(27 noiembrie) în principalele preferințe ale publicului, target femei cu vârste cuprinse...

  Cei doi frați din serialul ”Intrusul” iubesc aceeași femeie. Iată cine este actrița care o interpretează pe Melek

  acum 13 zile

  Sarp și Mert, cei doi frati din serialul ”Intrusul” iubesc aceeasi femeie.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »