• VINERI, 23 FEBRUARIE 2018

  Luni, ultimul episod din ”ELIF”, sezonul trei. Iată când începe sezonul patru

  Happy Channel va transmite, luni, 26 februarie 2018, ULTIMUL EPISOD din cel de-al treilea sezon al serialului-fenomen ”ELIF”. Însă, povestea micuței cu codițe nu se termină aici. Marți, 27 februarie, la Happy Channel  debutează cel de-al patrulea sezon al producției, difuzat în premieră.

  Tot din 26 februarie, serialul ”Elif” va fi difuzat de luni până sâmbătă, de la ora 17.30.


  Citește și ”Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel”.


  ”Elif” a avut un imens succes în ţările în care a fost difuzată, astfel că, în Indonezia, după transmisia serialului turcesc, a fost produsă din nou, de dată aceasta cu actori locali în distribuţie. Secrete, intrigi, familii orgolioase, şi, între ei, un personaj –copil, care îşi interpretează magistral rolul.

  Cine este interpreta lui Elif?

  Isabella Damla Güvenilir este numele fetiţei şi are doar nouă ani. S-a născut la New York, dintr-un tată american şi o mama de origine turcă, femeie de afaceri care merge des în ţară natală şi a dus-o pe Isabella la casting pentru “Elif”. De aici până la o faima uriaşă nu a fost decât un pas, pentru că fetiţa s-a integrat imediat, nu a avut nevoie de multe sfaturi actoriceşti pentru a-şi intra în rol. Mai mult decât atât, nu au fost necesare duble, filmările cu ea au mers şnur. Este considerată de presa de specialitate un copil minune al actoriei.

  COMENTARII

  Keira Knightley și Eva Mendes vin la Happy Channel în ”Aventură de-o noapte”

  acum 3 zile

   Duminică, Happy Channel vă invită să urmăriți un trhiller despre iubire, fidelitate, ispite, lumea afacerilor. ”Aventură de-o noapte” (”Last Night”), duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel. Un thriller cu scene fierbinți, în care Keira...

  Mesaj emoționant, postat de Edith Gonzalez, protagonista din ”Salome”. Fanii i-au transmis mesaje de încurajare

  acum 3 zile

  Edith Gonzalez, protagonista serialului ”Salome”, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram. Internauții au reacționat în număr mare și i-au transmis actriței mesaje de încurajare și de susținere.

  Iată cine este muza lui Kutsi, din ”A doua șansă”, atunci când își compune melodiile

  acum 4 zile

  “A doua șansă” este unul dintre cele mai urmărite seriale turcești. Acum poți vedea sezonul 2 în premieră și în exclusivitate în România la Happy Channel, de luni până joi, de la 21.00.

  Divorțați și, totuși, căsătoriți dintr-o greșeală.”O iubire pentru totdeauna”, duminică, la Happy Channel

  acum 4 zile

  Duminică, de la ora 18.00, Happy Channel vă invită să aflați povestea încurcată a unui mariaj. ”O iubire pentru totdeauna” (”Autumn Dreams”) spune povestea a doi foști iubiți din perioada liceului, care descoperă că încă mai sunt căsătoriți....

  ”Anul în care Dolly Parton a fost mama mea”, povestea unei adolescente care zice că e fiica biologică a cântăreței

  acum 4 zile

  Elizabeth Alison Gray este o tânără tipică de 11 ani din suburbii, care abia așteaptă să crească mare și să aibă un bust impresionant ca al cântăreței Dolly Parton. În urma unui proiect pentru școală, ea află că, de fapt, cei care au crescut-o nu sunt părinții...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »