• MARTI, 24 OCTOMBRIE 2017

  Cele trei seriale au fost, ieri, lider de audiență. “O grămadă de caramele”, “Elif” și “Feriha” au situat Happy Channel pe primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei

  Producțiile “O grămadă de caramele”, “Elif” și “Feriha” au fost ieri (23 octombrie) lider de audiență, poziționând Happy Channel în fruntea clasamentului pe nișa dedicată posturilor de televiziune pentru femei.

  În intervalul 17:00-17:59, în care s-a difuzat “Feriha”, Happy Channel a înregistrat 0,6 puncte de rating și 2,5% cotă de piață, fiind lider de audiență în clasamentul televiziunilor dedicate femeilor. Pe poziția secundă s-a aflat PRO 2, care a obținut 0,3 puncte de rating și 1,5% cotă de piață.

  Episoadele din cel de-al treilea sezon al serialului turcesc “Elif”, care pot fi urmărite în exclusivitate la Happy Channel, continuă să se regăsească printre preferințele publicului, target femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban. Ieri (23 octombrie), între orele 17:59-18:59, blockbusterul a fost lider de audiență, având 1,1 puncte de rating și 3,7% cotă de piață, clasând pe locul al doilea postul PRO 2 (0,3 puncte de rating și 1,2% cotă de piață).

  Serialul “O grămadă de caramele”, produs de Ruxandra Ion, regizat de Radu Grigore, după scenariul semnat de Simona Macovei, care îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori din România (Carmen Tănase, Marian Râlea, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Ioana Ginghină, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Andreea Ibacka, Andreas Petrescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman etc.) a menținut Happy Channel pe primul loc în topul televiziunilor dedicate femeilor. Astfel, în intervalul 19:00-20:01, Happy Channel a înregistrat 0,8 puncte de rating și 2,2% cotă de piață, iar PRO 2 s-a situat pe poziția a doua (0,6 puncte de rating și 1,6 % cotă de piață).

  Happy Channel le pregătește în continuare telespectatorilor producții de succes, printre ele regăsindu-se blockbesterul turcesc “Intrusul” (Insider) și telenovela “Dragoste eternă”, care vor putea fi urmărite în curând în exclusivitate la postul de televiziune. Fii cu ochii pe Happy!

  Sursa: Kantar Media
  Copyright: ARMADATA SRL
  23 octombrie 2017
  Target: Femei 18-49 Urban

  COMENTARII

  Happy Channel o readuce pe micul ecran pe Edith González. De data aceasta cu serialul ”SALOME”

  acum 2 zile

  După ce ați putut să o urmăriți în serialul ”Dragoste eternă”, Happy Channel o readuce pe micul ecran pe una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele: Edith González.

  Serialul ”Sărmana Maria”, ultimul episod. Iată când va fi marele final

  acum 4 zile

  În utima zi a serialului, vei avea CINCI episoade din ”Sărmana Maria”, ce vor fi difuzate începând cu ora 15.30!

  Ce au în comun Tolgahan Sayışman și Hande Erçel, actorii din “Perla neagră”

  acum 5 zile

  Lansat anul trecut în Turcia, serialul ”Perla Neagră” (titlul original: „Siyah Inci”) este la Happy Channel, în premieră și în exclusivitate în România!

  Joi, 12 iulie, ai ultimul episod din serialul ”Neveste Disperate”, sezonul doi

  acum 5 zile

  Deținător a 38 de premii câștigate, printre care șapte premii Emmy și trei Globuri de Aur, serialul ”Neveste Disperate” este difuzat de postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00.

  Unele scene din serialul ”Pompierii din Chicago” au fost filmate chiar în unitatea de pompieri, nu în studio

  acum 5 zile

  Telespectatorii Happy Channel sunt invitați să simtă adrenalina la cote maxime alături de pompierii americani, în ”Chicago Fire” (”Pompierii din Chicago”). Serialul este difuzat de luni până joi, de la ora 23.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »