• MARTI, 24 OCTOMBRIE 2017

  Cele trei seriale au fost, ieri, lider de audiență. “O grămadă de caramele”, “Elif” și “Feriha” au situat Happy Channel pe primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei

  Producțiile “O grămadă de caramele”, “Elif” și “Feriha” au fost ieri (23 octombrie) lider de audiență, poziționând Happy Channel în fruntea clasamentului pe nișa dedicată posturilor de televiziune pentru femei.

  În intervalul 17:00-17:59, în care s-a difuzat “Feriha”, Happy Channel a înregistrat 0,6 puncte de rating și 2,5% cotă de piață, fiind lider de audiență în clasamentul televiziunilor dedicate femeilor. Pe poziția secundă s-a aflat PRO 2, care a obținut 0,3 puncte de rating și 1,5% cotă de piață.

  Episoadele din cel de-al treilea sezon al serialului turcesc “Elif”, care pot fi urmărite în exclusivitate la Happy Channel, continuă să se regăsească printre preferințele publicului, target femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban. Ieri (23 octombrie), între orele 17:59-18:59, blockbusterul a fost lider de audiență, având 1,1 puncte de rating și 3,7% cotă de piață, clasând pe locul al doilea postul PRO 2 (0,3 puncte de rating și 1,2% cotă de piață).

  Serialul “O grămadă de caramele”, produs de Ruxandra Ion, regizat de Radu Grigore, după scenariul semnat de Simona Macovei, care îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori din România (Carmen Tănase, Marian Râlea, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Ioana Ginghină, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Andreea Ibacka, Andreas Petrescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman etc.) a menținut Happy Channel pe primul loc în topul televiziunilor dedicate femeilor. Astfel, în intervalul 19:00-20:01, Happy Channel a înregistrat 0,8 puncte de rating și 2,2% cotă de piață, iar PRO 2 s-a situat pe poziția a doua (0,6 puncte de rating și 1,6 % cotă de piață).

  Happy Channel le pregătește în continuare telespectatorilor producții de succes, printre ele regăsindu-se blockbesterul turcesc “Intrusul” (Insider) și telenovela “Dragoste eternă”, care vor putea fi urmărite în curând în exclusivitate la postul de televiziune. Fii cu ochii pe Happy!

  Sursa: Kantar Media
  Copyright: ARMADATA SRL
  23 octombrie 2017
  Target: Femei 18-49 Urban

  COMENTARII

  Ce spune Çağatay Ulusoy despre titlul lui de ”Cel mai frumos bărbat din Turcia”

  acum 5 ore

  Iata ce spune Cagatay Ulusoy despre primii lui pasi spre actorie.

  Happy Channel, lider de audiență în Access și Prime Time pe nișa posturilor pentru femei

  acum 3 zile

  Telespectatorii pot urmari in exclusivitate “Elif” de luni pana vineri, intre orele 18.00-20.00, iar “Intrusul” (“Insider”) poate fi vazut de luni până joi, de la ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »