• MARTI, 24 OCTOMBRIE 2017

  Cele trei seriale au fost, ieri, lider de audiență. “O grămadă de caramele”, “Elif” și “Feriha” au situat Happy Channel pe primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei

  Producțiile “O grămadă de caramele”, “Elif” și “Feriha” au fost ieri (23 octombrie) lider de audiență, poziționând Happy Channel în fruntea clasamentului pe nișa dedicată posturilor de televiziune pentru femei.

  În intervalul 17:00-17:59, în care s-a difuzat “Feriha”, Happy Channel a înregistrat 0,6 puncte de rating și 2,5% cotă de piață, fiind lider de audiență în clasamentul televiziunilor dedicate femeilor. Pe poziția secundă s-a aflat PRO 2, care a obținut 0,3 puncte de rating și 1,5% cotă de piață.

  Episoadele din cel de-al treilea sezon al serialului turcesc “Elif”, care pot fi urmărite în exclusivitate la Happy Channel, continuă să se regăsească printre preferințele publicului, target femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban. Ieri (23 octombrie), între orele 17:59-18:59, blockbusterul a fost lider de audiență, având 1,1 puncte de rating și 3,7% cotă de piață, clasând pe locul al doilea postul PRO 2 (0,3 puncte de rating și 1,2% cotă de piață).

  Serialul “O grămadă de caramele”, produs de Ruxandra Ion, regizat de Radu Grigore, după scenariul semnat de Simona Macovei, care îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori din România (Carmen Tănase, Marian Râlea, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Ioana Ginghină, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Andreea Ibacka, Andreas Petrescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman etc.) a menținut Happy Channel pe primul loc în topul televiziunilor dedicate femeilor. Astfel, în intervalul 19:00-20:01, Happy Channel a înregistrat 0,8 puncte de rating și 2,2% cotă de piață, iar PRO 2 s-a situat pe poziția a doua (0,6 puncte de rating și 1,6 % cotă de piață).

  Happy Channel le pregătește în continuare telespectatorilor producții de succes, printre ele regăsindu-se blockbesterul turcesc “Intrusul” (Insider) și telenovela “Dragoste eternă”, care vor putea fi urmărite în curând în exclusivitate la postul de televiziune. Fii cu ochii pe Happy!

  Sursa: Kantar Media
  Copyright: ARMADATA SRL
  23 octombrie 2017
  Target: Femei 18-49 Urban

  COMENTARII

  Serialul ”Neveste disperate” a fost declarat ”Cel mai urmărit program”

  acum 1 zile

  Din 23 aprilie, postul Happy Channel va difuza serialul ”Neveste disperate” (Desperate Housewives), de luni până joi, de la ora 22.00.

  Happy Channel va difuza ”Neveste disperate”, serial distins cu șapte premii Emmy și trei Globuri de Aur

  acum 1 zile

  Serialul ”Neveste disperate” a declanșat o adevarată nebunie în rândul femeilor care au apreciat intriga și umorul, pe alocuri negru, și s-au regăsit în personajele din această producție. Dovadă a succesului o constituie cele 38 de premii câstigate, printre care șapte premii Emmy.

  Altair Jarabo, despre personajul ei din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”: ”Veți învăța o lecție de viață de la Diana”

  acum 1 zile

  “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, difuzată, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 16.00, la postul de televiziune Happy Channel.

  Fiica unui diplomat turc apreciat joacă în serialul ”Sezonul Cireșelor”

  acum 1 zile

  Pe Nilperi Sahinkaya o poți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Sezonul Cireșelor”, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.30.

  Gülçin Tunçok, din ”ELIF”: ”Rolul lui Zeynep mi-a fost sortit”

  acum 1 zile

  Postul Happy Channel difuzează serialul turcesc ”ELIF”, în exclusivitate în România, de luni până sâmbătă, de la ora 18.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »