• MARTI, 24 OCTOMBRIE 2017

  Cele trei seriale au fost, ieri, lider de audiență. “O grămadă de caramele”, “Elif” și “Feriha” au situat Happy Channel pe primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei

  Producțiile “O grămadă de caramele”, “Elif” și “Feriha” au fost ieri (23 octombrie) lider de audiență, poziționând Happy Channel în fruntea clasamentului pe nișa dedicată posturilor de televiziune pentru femei.

  În intervalul 17:00-17:59, în care s-a difuzat “Feriha”, Happy Channel a înregistrat 0,6 puncte de rating și 2,5% cotă de piață, fiind lider de audiență în clasamentul televiziunilor dedicate femeilor. Pe poziția secundă s-a aflat PRO 2, care a obținut 0,3 puncte de rating și 1,5% cotă de piață.

  Episoadele din cel de-al treilea sezon al serialului turcesc “Elif”, care pot fi urmărite în exclusivitate la Happy Channel, continuă să se regăsească printre preferințele publicului, target femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban. Ieri (23 octombrie), între orele 17:59-18:59, blockbusterul a fost lider de audiență, având 1,1 puncte de rating și 3,7% cotă de piață, clasând pe locul al doilea postul PRO 2 (0,3 puncte de rating și 1,2% cotă de piață).

  Serialul “O grămadă de caramele”, produs de Ruxandra Ion, regizat de Radu Grigore, după scenariul semnat de Simona Macovei, care îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori din România (Carmen Tănase, Marian Râlea, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Ioana Ginghină, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Andreea Ibacka, Andreas Petrescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman etc.) a menținut Happy Channel pe primul loc în topul televiziunilor dedicate femeilor. Astfel, în intervalul 19:00-20:01, Happy Channel a înregistrat 0,8 puncte de rating și 2,2% cotă de piață, iar PRO 2 s-a situat pe poziția a doua (0,6 puncte de rating și 1,6 % cotă de piață).

  Happy Channel le pregătește în continuare telespectatorilor producții de succes, printre ele regăsindu-se blockbesterul turcesc “Intrusul” (Insider) și telenovela “Dragoste eternă”, care vor putea fi urmărite în curând în exclusivitate la postul de televiziune. Fii cu ochii pe Happy!

  Sursa: Kantar Media
  Copyright: ARMADATA SRL
  23 octombrie 2017
  Target: Femei 18-49 Urban

  COMENTARII

  Răspunsul copilei din serialul ”Mama” la întrebarea ”Ce mâcăruri îți plac?” te va lăsa fără replică

  acum 14 ore

  Beren Gokyildiz, copila de doar 9 ani, îi dă viață personajului Melek, din serialul ”Mama”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00. Deși este în lumea artistică de la doar 5 ani, Beren și-a păstrat inocența specifică...

  Primul sezon “Femeie în înfruntarea destinului” se încheie, AZI, la Happy Channel

  acum 1 zile

  Final de sezon ”Femeie în înfruntarea destinului”: ultimul episod, astazi, de la 20.00, la Happy Channel.

  ”Rețeta de succes”, duminică, de la ora 18.00, la Happy Channel

  acum 4 zile

  ”Rețeta de succes” (”Apple Mortgage Cake”), duminică, de la ora 18.00, la Happy Channel.

  Happy Channel, lider de audiență cu serialul „Femeie în înfruntarea destinului”

  acum 4 zile

   Joi seara, în intervalul 20.02- 21.01, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” a clasat Happy Channel pe prima poziție în topul posturilor de televiziune pentru femei , cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban....

  ”Nu mă uita”, povestea emoționantă a unei chelnerițe și a unui patron de magazin de bijuterii

  acum 4 zile

  Vreți să fiți martorii unei frumoase povești de viață, de iubire? Atunci, nu ratați filmul ”Nu mă uita” (”Remember Sunday”), difuzat sâmbătă, de la ora 18.00, la postul de televiziune Happy Channel. Cu siguranță pelicula aceasta vă va emoționa.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »