• MIERCURI, 08 NOIEMBRIE 2017

  Pentru rolul lui din ”Intrusul”, Çağatay Ulusoy a mers tocmai în America să ia lecții de tras cu arma

   A spulberat audiențele în Turcia, iar acum poate fi urmărit în exclusivitate la Happy Channel! “Intrusul” (“Insider”). Cel mai nou blockbuster turcesc intrat în grila postului tv din 6 noiembrie și poate fi urmărit de luni până joi, între orele 20.00-22.00.

  Pentru Çağatay Ulusoy, rolul din ”Intrusul” marchează o schimbare de registru: nu mai interpretează un bărbat îndrăgostit, ci un polițist dur. Iar această schimbare a necesitat o pregătire temeinică. Astfel, el a mers tocmai în America, acolo unde filmele cu polițiști sunt... la ele acasă.Tot în America, Ulusoy a luat lecții de tras cu arma și de arte marțiale. 

  În ”Intrusul”, Çağatay Ulusoy este Sarp Karadag, un polițist care reușește să se infiltreze în interiorul unui clan de mafioți.

  COMENTARII

  Serialul ”Neveste disperate” a fost declarat ”Cel mai urmărit program”

  acum 1 zile

  Din 23 aprilie, postul Happy Channel va difuza serialul ”Neveste disperate” (Desperate Housewives), de luni până joi, de la ora 22.00.

  Happy Channel va difuza ”Neveste disperate”, serial distins cu șapte premii Emmy și trei Globuri de Aur

  acum 1 zile

  Serialul ”Neveste disperate” a declanșat o adevarată nebunie în rândul femeilor care au apreciat intriga și umorul, pe alocuri negru, și s-au regăsit în personajele din această producție. Dovadă a succesului o constituie cele 38 de premii câstigate, printre care șapte premii Emmy.

  Altair Jarabo, despre personajul ei din ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu”: ”Veți învăța o lecție de viață de la Diana”

  acum 1 zile

  “Să te ierte Dumnezeu, nu eu!” ("Que te Perdone Dios") este cea mai nouă producție Televisa, difuzată, în premieră și în exclusivitate, de luni până vineri, de la ora 16.00, la postul de televiziune Happy Channel.

  Fiica unui diplomat turc apreciat joacă în serialul ”Sezonul Cireșelor”

  acum 1 zile

  Pe Nilperi Sahinkaya o poți urmări la Happy Channel, în serialul turcesc „Sezonul Cireșelor”, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.30.

  Gülçin Tunçok, din ”ELIF”: ”Rolul lui Zeynep mi-a fost sortit”

  acum 1 zile

  Postul Happy Channel difuzează serialul turcesc ”ELIF”, în exclusivitate în România, de luni până sâmbătă, de la ora 18.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »