• MIERCURI, 19 SEPTEMBRIE 2018

  ”Răzbunarea domnișoarelor de onoare”, o comedie la care vei râde cu lacrimi, vineri, la Happy Channel

  Să intrăm în weekend cu zâmbetul pe buze! Și cum putem face asta dacă nu urmărind o comedie spumoasă?

  Happy Channel te invită să râzi cu lacrimi la filmul ”Răzbunarea domnișoarelor de onoare” (”Revenge of the Bridesmaids”), vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel.

  Parker (Joanna Garcia) și Abigail (Raven Symone) se întorc de la New York în orașul natal, pentru a asista la o petrecere aniversară a părinților lui Parker. Aici, ele află prietena lor din copilărie, Caitlyn, urmează să se mărite cu Tony, fostul iubit al altei prietene din grupul lor, Rachel. Cele 4 (Parker, Abigail, Caitlyn și Rachel) au crescut împreună. Dintre ele, Caitlyn a fost dintotdeauna cea mai răsfățară,c ea mai supărăcioasă și cea care voia ca jocurile să se desfășoare numai după bunul ei plac.

  Parker și Abigail află cu surprindere că Rachel a acceptat să-i fie lui Caitlyn domnișoară de onoare, deși încă îl mai iubește pe fostul ei prieten care urmează să se însoare cu Caitlyn. Parker și Abigail află că viitoarea mireasă nu a jucat tocmai corect de l-a făcut pe Tony să o ia de nevastă. Astfel, ia naștere proiectul "Răzbunarea domnișoarelor de onoare".

  Ce fac cele două pentru a opri nunta? Află vineri, 21 septembrie, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind comedia ”Răzbunarea domnișoarelor de onoare” (”Revenge of the Bridesmaids”).

  COMENTARII

  Vine Crăciunul, deci, începe bătălia beculețelor. Cine are cea mai frumoasă casă cu luminițe colorate?

  acum 5 ore

  Nu e ușor să îți pregătești casa pentru Crăciun. Mai ales când ai doi vecini care vor să dețină titlul de “Cea mai frumoasă casă de Crăciun”.

  Ai grijă ce îți dorești de Crăciun, că s-ar putea să primești… cu vârf și îndesat

  acum 1 zile

  ”The Christmas Clause” este filmul programat de Happy Channel pentru marți, 18 decembrie, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun. Morala filmului, pe care îl puteți urmări de la ora 18.00, ar putea fi ”Ai grijă ce îți dorești, pentru că s-ar putea să ți se și întâmple”

  Filmele săptămânii, la Happy Channel. Maratonul filmelor de Crăciun continuă

  acum 1 zile

  Iată ce veți putea urmări la Happy în săptămâna 17-23 decembrie 2018.

  Frumoasa Denise Richards vine la Happy Channel într-o super-comedie! AZI, de la 18.00

  acum 1 zile

  În seara aceasta, de la ora 18.00, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun, Happy Channel vă invită să o urmăriți pe frumoasa Denise Richards în comedia romantică ”Reuniune de Crăciun” (”A Christmas reunion”).

  Trei filme de Crăciun recomandate de Criss și Vlad, pe care poți să le vezi la Happy Channel

  acum 4 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emsiunii “CulTOUR”, invită telespectatorii să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă și le propun acestora trei filme, pe care nu trebuie să le rateze în această perioadă a anului.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »