• VINERI, 28 SEPTEMBRIE 2018

  ”Transformarea”, povestea unui banal furnizor de bere care ajunge să candideze la alegeri

  Cum poate ajunge un om simplu să câștige alegerile? Trecând printr-o transformare.

  Sâmbătă, de la ora 18.00, Happy Channel te invită să fii martorul acestei transformări, pusă la cale de o profesoară și partenerul ei de afaceri, în filmul ”Transformarea” (”The Makeover”).

  Hannah Higgins (Julia Stiles) este o profesoară deșteaptă și ambițioasă, care predă la Harvard. Decide să candideze pentru Congres, pentru a promova o reformă a sistemului educației. Din nefericire, Hannah nu este candidatul potrivit și asta pentru că mulți asociază inteligența ei cu aroganța. Astfel, pentru următoarele alegeri, Hannah și partenerul ei de afaceri, Colleen Pickering, decid să recruteze pe cineva care este departe de a fi arogant. Așa apare Elliot Doolittle (David Walton), băiatul ciufulit și cu barbă, care distribuie bere la barurile din zonă. În ciuda aspectului, sinceritatea lui îi permite să se conecteze instant cu oricine și oricând. Hannah îl tratează pe Elliot ca pe un nou ”proiect”. Ea plănuiește să îl învețe să vorbească, să se îmbrace și să se comporte ca un gentleman, pentru a-l pune, apoi, să candideze la Congres și să câștige alegerile. Îi iese planul? Aflați sâmbătă, de la ora 18.00, în filmul ”Transformarea”.

  Un film cu: Julia Stiles, David Walton, Frances Fisher, Gary Galone.

  COMENTARII

  Vine Crăciunul, deci, începe bătălia beculețelor. Cine are cea mai frumoasă casă cu luminițe colorate?

  acum 4 ore

  Nu e ușor să îți pregătești casa pentru Crăciun. Mai ales când ai doi vecini care vor să dețină titlul de “Cea mai frumoasă casă de Crăciun”.

  Ai grijă ce îți dorești de Crăciun, că s-ar putea să primești… cu vârf și îndesat

  acum 23 ore

  ”The Christmas Clause” este filmul programat de Happy Channel pentru marți, 18 decembrie, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun. Morala filmului, pe care îl puteți urmări de la ora 18.00, ar putea fi ”Ai grijă ce îți dorești, pentru că s-ar putea să ți se și întâmple”

  Filmele săptămânii, la Happy Channel. Maratonul filmelor de Crăciun continuă

  acum 1 zile

  Iată ce veți putea urmări la Happy în săptămâna 17-23 decembrie 2018.

  Frumoasa Denise Richards vine la Happy Channel într-o super-comedie! AZI, de la 18.00

  acum 1 zile

  În seara aceasta, de la ora 18.00, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun, Happy Channel vă invită să o urmăriți pe frumoasa Denise Richards în comedia romantică ”Reuniune de Crăciun” (”A Christmas reunion”).

  Trei filme de Crăciun recomandate de Criss și Vlad, pe care poți să le vezi la Happy Channel

  acum 4 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emsiunii “CulTOUR”, invită telespectatorii să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă și le propun acestora trei filme, pe care nu trebuie să le rateze în această perioadă a anului.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »