• VINERI, 30 NOIEMBRIE 2018

  ”Un Crăciun cu Holly”, povestea unei copile orfane, care găsește fericirea de Sărbători

  ”Un Crăciun cu Holly” (”Christmas with Holly”), filmul difuzat luni, de la ora 18.00, la Happy Channel, este o emoționantă poveste a unei copile de doar 6 ani, care reușește să depășească o traumă cu ajutorul celor din jur și se bucură de magia Crăciunului.

  Cu o carieră de succes și o viață deloc complicată, Mark Naggle se trezește că viața i se schimbă în momentul în care află că este tutuorele nepoatei sale, Holly. Înainte să moară, mama copilei de doar 6 ani l-a numit tutorele fiicei ei pe Mark. Rolul acesta, însă, îi dă mari bătăi lui Mark. Asta pentru că micuța Holly nu a mai scos un cuvânt după ce mama ei a murit.

  Mark renunță la tot și se mută departe de oraș, în speranța ca acestă schimbare o va face pe nepoata lui să vorbească din nou. El se stabilește în casa fraților lui. Însă, Holly tot nu vrea să iasă din carapacea sa. Lângă ei se mută Maggie Conroy, care vrea să deschidă un magazin de jucării în oraș. Între ea și Holly se formează, încet-încet, o legătură. Dar și între Maggie și Mark.

  ”Un Crăciun cu Holly” (”Christmas with Holly”), luni, 3 decembrie, ora 18.00, la Happy Channel.

  COMENTARII

  Trei filme de Crăciun recomandate de Criss și Vlad, pe care poți să le vezi la Happy Channel

  acum 3 ore

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emsiunii “CulTOUR”, invită telespectatorii să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă și le propun acestora trei filme, pe care nu trebuie să le rateze în această perioadă a anului.

  Sâmbătă, de la 18.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Căsătoriți de Crăciun”

  acum 5 ore

  Sâmbătă, de la 18.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Căsătoriți de Crăciun” (”A Christmas wedding date”).

  Ce este nevoită să facă o femeie disperată să ajungă să își cunoască viitorii socri

  acum 6 ore

  Ce este nevoită să facă o femeie disperată să ajungă să își cunoască viitorii socri? Aflați duminică, 16 decembrie, la Happy Channel, în filmul ”Escapada de Crăciun” (”A Christmas Detour”), difuzat de la ora 18.00.

  ”Un Crăciun pe drumuri”, o frumoasă poveste de iubire dintre doi oameni uniți de un câine simpatic foc

  acum 1 zile

  ”Un Crăciun pe drumuri” (”Holiday Road Trip”) este filmul pe care îl puteți urmări vineri seară, 14 decembrie, de la ora 18.00, la postul Happy Channel, în cadrul maratonului filmelor de Crăciun. Filmul spune povestea a doi angajați ai unui...

  Joi, 13 decembrie, la Happy Channel te bucuri de DOUĂ ORI de serialul turcesc ”IFFET”

  acum 2 zile

  Joi, 13 decembrie, la postul de televiziune Happy Channel te vei bucura de o ”porție” DUBLĂ din serialul turcesc ”Iffet”. Și trebuie să țineți mintecă nu doar că vor fi două episoade, în loc de unul. Dar, la fel de impirtant este să fiți cu ochii pe Happy mai devreme ca de obicei. Mai exact, de la ora 15.30!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »