• VINERI, 02 FEBRUARIE 2018

  Ăsta este… ”fructul oprit” pentru Criss și Vlad. Iată de ce nu au voie ei să se atingă

  După ce ne-au spus ce planuri au pentru 2018 și care sunt noutățile din grila Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman ne vorbesc despre personalele lor din serialul ”Fructul Oprit”. În producția ce poartă semnătura inconfundabilă a Ruxandrei Ion, Cristina Ciobănașu o interpretează pe Ana, iar Vlad Gherman este Ioan.

  De la Victor și Miruna din “O grămadă de caramele” (Happy Channel), ați trecut la Ioan și Ana, din “Fructul oprit”. Cum sunt noile voastre personaje?

  Mai bine zis de la un serial filmat integral cu telefonul mobil la un serial filmat cu camere de cinema. Este primul serial românesc care se bucură de atenția celor mai pricepuți oameni din domeniu. Ne bucurăm de locații adevărate care aduc veridicitate poveștii, ne bucurăm de o distribuție de excepție și ne bucurăm de o super imagine. Trecerea de la Victor și Miruna la Ioan și Ana a fost una ca de la cer la pământ, dar în meseria asta astfel de tranziții sunt firești și trebuie fiecare personaj abordat cu mare seriozitate. Trebuie să îi cunoști povestea, trecutul, să știi ce mănâncă de dimineață, care este ritualul lui zilnic și tot așa.

  Ați trecut printr-o schimbare de look de dragul personajelor?

  În afară de anumite tipuri de haine sau părul mai scurt sau mai lung, în funcție de cerință, nu am făcut. Mă refer la schimbări de tipul mai mulți mușchi, mai slab, mai gras, etc. Nu am fost nevoiți să facem, dar bineînțeles că am putea face așa ceva, dacă ni s-ar cere.

  Cristina, cât durează pregătirea ta pentru a deveni Ana? Machiaj și coafat...

  Nu durează foarte mult. Momentan, Ana e la vârsta la care nu se machiază foarte mult.

  În viața de zi cu zi, ce reprezintă fructul oprit pentru voi?

  Dulciurile! 

  Începând din 14 februarie, serialul va putea fi urmărit în fiecare zi de miercuri, de la 21:00, la Antena 1.

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România. Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești.

  Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu pot fi urmăriți în “Fructul oprit”.

  COMENTARII

  Doinița Oancea s-ar tatua din cap până în picioare. Dar, iată de ce nu poate face acest lucru

  acum 11 ore

  Marele vis al Doinitei Oancea este acela de a-si umple corpul cu tatuaje. Din pacate, nu poate face acest lucru dintr-un motiv bine intemeiat.

  ”Rădăcini - Kunta Kinte”, seria cu peste 255 de milioane de telespectatori, ajunge la final, la Happy Channel

  acum 1 zile

  Povestea celui mai celebru negru ajunge la final. Duminica, 25 februarie, Happy Channel difuzeaza ultima parte din seria ”Radacini - Kunta Kinte”.

  Cadoul acesta l-a emoționat din cale-afară pe Vlad Gherman! Dar și pe Criss!

  acum 2 zile

  Vlad le-a mulțumit fanilor prin intermediul rețelelor de socializare, postând imaginea cadoului primit de la aceștia.

  WOW! Ce tort uriaș a primit Vlad Gherman de ziua lui! Iată ce i-a transmis Criss

  acum 5 zile

  La mulți ani, Vlad Gherman! Azi, 16 februarie, vedeta Happy Channel împlinește 25 de ani. Urările și surprizele s-au ținut lanț încă de la primele ore ale zilei. Cum a fost el întâmpinat la filmările pentru serialul ”Fructul Oprit” puteți afla...

  Doinița Oancea: ”Eu îmi propusesem să fac o super petrecere”

  acum 6 zile

    Îndrăgita actriță Doinița Oancea a avut parte, astăzi, de o surpriză din partea colegilor săi, pe platoul de filmare al serialului ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion și difuzat, în fiecare miercuri, la Antena 1. Ziua Doiniței Oancea a...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »