• VINERI, 18 AUGUST 2017

  Carmen Tănase, vedeta Happy Channel, a hrănit toate animalele abandonate care i-au ieșit în cale în Grecia

  ”Aventură cu 4 stele”, cea mai așteptată emisiune de vacanță din această vară, duce distracția la un an nivel, luni și marți, de la 20.30, numai pe Antena 1.

  În ediția din 21 și 22 august, reality-show-ul îi are ca protagoniști pe Nea Mărin, Carmen Tănase, Adriana Trandafir și Cristina Țopescu.
  Cele patru vedete au parte de o mulțime de surprize încă din primele clipe când ajung pe plaiurile grecești. Peisajele și primirea fabuloase de care au avut parte i-au lăsat fără cuvinte.


  Pe lângă frumusețile Greciei, Carmen Tănase a fost emoționată de numărul mare de pisici abandonate de pe străzile acestei țări minunate. Fiind o iubitoare de animale declarată, actrița nu a rezistat tentației de a hrăni fiecare felină ce i-a ieșit în cale. Cea care i-a fost parteneră în demersul său a fost Cristina Țopescu și aceasta recunoscând, la rândul ei, că iubește toate animalele din lume, fără excepție.
  Cele două doamne și-au întrebat gazda unde găsesc magazine cu hrană pentru animale, dar până să le descopere pe acestea, nu au ezitat să hrănească simpaticele viețuitoare din propria lor mâncare.


  ”Da, vreau să știu unde găsesc un magazin cu hrană de animale. Sunt foarte, foarte multe animale abandonate pe străzile din Grecia. Și când am fost în Peraia am hrănit toate pisicile care mi-au ieșit în cale. Culmea, chiar și cele care erau pe lângă taverne erau tare înfometate”,
  a povestit Carmen Tănase în timpul filmărilor de la ”Aventură cu 4 stele”.

  Dragostea pe care Carmen Tănase o poartă animalelor nu este pentru nimeni un secret. Ea însăși a recunoscut că, dacă nu ar fi ajuns actriță, i-ar fi plăcut tare mult să fie medic veterinar.

  ”Aș fi fost medic veterinar. Cel mai sărac medic veterinar, pentru că făceam munca asta din pasiune”, spune Carmen Tănase.
  Cum a decurs vacanța atipică din Grecia pentru Carmen Tănase și ceilalți trei participanți la ”Aventura cu 4 stele” telespectatorii pot afla luni și marți, 21 și 22 august, numai la Antena 1!

  COMENTARII

  ”Eu nu sunt ca Ema, nu sunt o fată rea!” Cum este Tatiana Șelaru în viața de zi cu zi?

  acum 6 ore

  Când a apărut în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, Ema a fost pusă la zid. Era prea rea, fără scrupule, iar cei care și-au dorit ca povestea de iubire dintre Victor și Miruna să fie una cu happy end. Doar că Ema și-a băgat coada, iar asta i-a atras...

  Va mai fi sau nu fată rea? Tatiana Șelaru spune ce se va întâmpla cu Ema în ”O grămadă de caramele”

  acum 8 ore

  Tatiana Selaru, actrita care o interpreteaza pe Ema in ”O gramada de caramele”, spune ce se va intampla cu personajul ei.

  Andreea Ibacka: ”Ne-a știut tot cartierul, ce să mai!”

  acum 1 zile

  Andreea Ibacka a primit doua inele de logodna, iar cererea in casatorie a fost una... memorabila.

  Motivul pentru care Irina Margareta Nistor nu a mai mâncat NICIODATĂ mere

  acum 1 zile

  Renumitul critic de film a marturisit, intr-un interviu, de ce nu mananca mere.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro