• MARTI, 12 SEPTEMBRIE 2017

  Ce a făcut Ioana Ginghină după prima zi de școală a fiicei sale, Ruxandra

  Ioana Ginghină, cea care o interpretează pe Geanina în proiectul ”O gărmadă de caramele”, a trecut cu emoție de prima zi de școală a fiicei sale, Ruxandra. Elevă în clasa a treia, fiica actriței a așteptat cu nerăbdare revederea cu colegii și cu educatoarea ei. Însă, la fel de nerăbdătoare a fost să o vadă pe mama ei filmând. Astfel că, după terminarea primei zile de școală, cele două au ajuns direct pe platoul de filmare al proiectului ”O gărmadă de caramele”, a cărui lansare la Happy Channel bate la ușă.

  Ruxandra este obișnuită cu platourile de filmare, pentru că m-a mai însoțit și la alte proiecte, chiar de mică. De fapt, ea se simte ca acasă printre camerele de filmat. Când vin cu ea la filmări, stau liniștită, căci știe că nu este voie să vorbească sau să se plimbe de colo-colo când regizorul strigă <acțiune>”, ne-a mărturisit Ioana la avanpremiera proiectului ”O gărmadă de caramele”. 

  “O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, iar modalitatea de înregistrare a rămas aceeași (se filmează integral cu telefonul mobil). Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, “O grămadă de caramele” va fi difuzat, din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la Happy Channel.

  Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleata zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleata), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), VictorȚăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

  COMENTARII

  Andreea Ibacka: ”Ne-a știut tot cartierul, ce să mai!”

  acum 17 ore

  Andreea Ibacka a primit doua inele de logodna, iar cererea in casatorie a fost una... memorabila.

  Motivul pentru care Irina Margareta Nistor nu a mai mâncat NICIODATĂ mere

  acum 17 ore

  Renumitul critic de film a marturisit, intr-un interviu, de ce nu mananca mere.

  La mulți ani, Cristina Ciobănașu! "Să ne încânți sufletele mereu!", i-au transmis fanii frumoasei actrițe din "O grămadă de caramele"

  acum 1 zile

  Pentru Cristina Ciobanasu (Criss), Miruna din serialul "O gramada de caramele", 24 septembrie este o zi happy!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro