• MIERCURI, 04 OCTOMBRIE 2017

  Ce spune Criss despre foștii ei colegi din LaLa Band. Iată cu cine păstrează legătura

  Una dintre cel mai des întâlnite întrebări pe care Cristina Ciobănașu le primește face referire la fostii ei colegi din trupa LaLa Band. Ei bine, iată ce spune Criss despre aceștia:

  Mai țin legătura cu Alina și Dorian, dar, din păcate nu prea ne vedem. Fiecare e ocupat. Cu toții avem treabă. Când unul are liber, nu poate celălalt și tot așa, din păcate. Ultima dată când m-am văzut cu Dorian a fost înainte să înceapă «O gărmadă de caramele», când am fost la el în emisiune, la «Gașk mare», la Antena1. Despre Alina, am auzit că urmează să scoată un album și sunt foarte curioasă să îi ascult piesele. Mi-a plăcut majoritatea pieselor pe care le-a scos ea, le tot ascult prin casă. La fel, îmi place și ce cântă Liviu Teodorescu”.

  Trupa LaLa Band a fost lansată în 2011 și îi avea în componență pe Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alexia Talavutis, Dima Trofim, Sore Mihalache, Rapha Tudor, Ana Baniciu, Bubu Cernea, Gabriel Cioban, Alex Nicolae, Costin Cambir, Bianca Dragomir, Georgiana Drumen, Gloria Melu, Mihai Mititescu, Monica Odagiu, Andrada Popa, Levent Sali, Oana Stancu, Andrei Ștefan, Liviu Teodorescu.

  În prezent, Cristina Ciobănașu și Vlad German formează un cuplu atât pe micul ecran, cât și în viața de zi cu zi. Cei doi sunt protagoniștii serialului ”O grămadă de caramele”, difuzat de postul de televiziune Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la 19.00. Totodată, cei doi realizează și emisiunea ”Happy Day, Happy Night”, iar Vlad este gazda emisiunii culinare ”Don Apetit”.

  “O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

  Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), VictorȚăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

  COMENTARII

  Îl prinde rolul de tătic pe Vlad? Iată-l cum dansează cu bebelușul în brațe

  acum 1 ore

  Vlad Gherman pare ca se pricepe de minune sa ii distreze pe cei mici.

  Irina Rimes împarte sufrageria casei sale cu Bubu. Iată ce fac cei doi

  acum 4 ore

  Atunci cand nu filmeaza, Bubu se relaxeaza in sufrageria Irinei Rimes.

  Alina Chivulescu: ”Banii aruncaţi pe drumuri sunt cel mai bine investiţi”

  acum 5 ore

  Alina Chivulescu, actrita din ”O gramada de caramele” vorbeste despre pasiunile sale.

  Vlad Gherman ne arată cum face el ”terapie pentru fericire”

  acum 6 ore

  Iata ce il face fericit pe Vlad Gherman

  Actrița din “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel, are o căsnicie care durează de mai bine de un deceniu. Ioana Ginghină dezvăluie secretul unei relații lungi și fericite

  acum 10 ore

  Pe Ioana Ginghină, telespectatorii o pot urmări în serialul “O grămadă de caramele”, de la postul de televiziune Happy Channel, luni și marți de la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »