• MIERCURI, 04 OCTOMBRIE 2017

  Ce spune Criss despre foștii ei colegi din LaLa Band. Iată cu cine păstrează legătura

  Una dintre cel mai des întâlnite întrebări pe care Cristina Ciobănașu le primește face referire la fostii ei colegi din trupa LaLa Band. Ei bine, iată ce spune Criss despre aceștia:

  Mai țin legătura cu Alina și Dorian, dar, din păcate nu prea ne vedem. Fiecare e ocupat. Cu toții avem treabă. Când unul are liber, nu poate celălalt și tot așa, din păcate. Ultima dată când m-am văzut cu Dorian a fost înainte să înceapă «O gărmadă de caramele», când am fost la el în emisiune, la «Gașk mare», la Antena1. Despre Alina, am auzit că urmează să scoată un album și sunt foarte curioasă să îi ascult piesele. Mi-a plăcut majoritatea pieselor pe care le-a scos ea, le tot ascult prin casă. La fel, îmi place și ce cântă Liviu Teodorescu”.

  Trupa LaLa Band a fost lansată în 2011 și îi avea în componență pe Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alexia Talavutis, Dima Trofim, Sore Mihalache, Rapha Tudor, Ana Baniciu, Bubu Cernea, Gabriel Cioban, Alex Nicolae, Costin Cambir, Bianca Dragomir, Georgiana Drumen, Gloria Melu, Mihai Mititescu, Monica Odagiu, Andrada Popa, Levent Sali, Oana Stancu, Andrei Ștefan, Liviu Teodorescu.

  În prezent, Cristina Ciobănașu și Vlad German formează un cuplu atât pe micul ecran, cât și în viața de zi cu zi. Cei doi sunt protagoniștii serialului ”O grămadă de caramele”, difuzat de postul de televiziune Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la 19.00. Totodată, cei doi realizează și emisiunea ”Happy Day, Happy Night”, iar Vlad este gazda emisiunii culinare ”Don Apetit”.

  “O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

  Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), VictorȚăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

  COMENTARII

  Duminică - 18 martie, la Povești COOL: Criss și Vlad au pregătit o ediție specială de Ziua Internațională a Fericirii

  acum 1 zile

  În ediția de duminică (18 martie) a emisiunii Povești COOL, difuzată de la ora 12.30, la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a Fericirii în avans.  Ziua Internațională a Fericirii este serbată anual pe data de 20...

  Serialul ”Mr. Selfridge” a cucerit telespectatorii de pe patru continente

  acum 1 zile

  Conform siteului imdb.com, serialul ”Mr. Selfridge” a fost difuzat la posturile de televiziune de pe patru continente: America de sud, America Centrală și de Nord, Europa și Asia.

  Frumoasa Damla Sönmez, din ”Love Story”, a fost acceptată la renumita Universitate Sorbona

  acum 1 zile

  Damla a fost acceptată la prestigioasa Universitate Sorbona, din Franța, acolo unde criteriile de acceptare sunt destul de stricte.

  Să ne prețuim viața, secundă cu secundă

  acum 1 zile

  Primii 10 câștigători ai concursului #1secundapezi.

  Iată din ce își câștiga pâinea Kerem Bursin, înainte să devină actor

  acum 2 zile

  Lansat în Turcia în 2017, ”Inima Orașului” (”Heart of the City” / ”Bu Şehir Arkandan Gelecek”) este unul dintre cele mai noi seriale turcești ce este difuzat, în premieră în România, la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »