• LUNI, 20 NOIEMBRIE 2017

  Cele 14 fețe ale lui Marian Râlea. De la ”Eu pot, eu sunt magician”, la ”Tănase Șapte Case”

   Marian Râlea a colorat copilăria multor adulți ai zilelor noastre. El a fost Magicianul de la ”Abracadabra”, emisiunea fenomen ce a ținut atâția copii în fața televizoarelor în anii ’90-2000. Sloganul lui era ”Eu pot, eu sunt magician”.

  Anii au trecut, iar Magi ne surprinde într-un rol de excepție, într-un alt proiect deschizător de drumuri. Este vorba despre acela al lui Tănase Găleată, zis și Tănase Șapte Case, un personaj pitoresc în primul serial românesc de televiziune filmat cu telefonul mobil: ”O grămadă de caramele”, difuzat de postul Happy Channel.

  Și, pentru că știm că îți place de el, îți propunem o galerie foto cu mai multe ipostaze ale actorului, de la Magicianul copiilor la actorul care interopretează magistral un personaj atât de spumos.

  ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore.

  COMENTARII

  Duminică - 18 martie, la Povești COOL: Criss și Vlad au pregătit o ediție specială de Ziua Internațională a Fericirii

  acum 2 zile

  În ediția de duminică (18 martie) a emisiunii Povești COOL, difuzată de la ora 12.30, la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a Fericirii în avans.  Ziua Internațională a Fericirii este serbată anual pe data de 20...

  Serialul ”Mr. Selfridge” a cucerit telespectatorii de pe patru continente

  acum 2 zile

  Conform siteului imdb.com, serialul ”Mr. Selfridge” a fost difuzat la posturile de televiziune de pe patru continente: America de sud, America Centrală și de Nord, Europa și Asia.

  Frumoasa Damla Sönmez, din ”Love Story”, a fost acceptată la renumita Universitate Sorbona

  acum 2 zile

  Damla a fost acceptată la prestigioasa Universitate Sorbona, din Franța, acolo unde criteriile de acceptare sunt destul de stricte.

  Să ne prețuim viața, secundă cu secundă

  acum 2 zile

  Primii 10 câștigători ai concursului #1secundapezi.

  Iată din ce își câștiga pâinea Kerem Bursin, înainte să devină actor

  acum 3 zile

  Lansat în Turcia în 2017, ”Inima Orașului” (”Heart of the City” / ”Bu Şehir Arkandan Gelecek”) este unul dintre cele mai noi seriale turcești ce este difuzat, în premieră în România, la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »