• VINERI, 11 AUGUST 2017

  Cine o așteaptă pe Andreea Ibacka când vine seara de la filmări! Nu, nu e soțul ei! Actrița a dat din casă un SECRET bine păzit!

  Andreea Ibacka este noua vedeta Happy Channel care s-a alăturat proiectului ambițios ”O grămadă de caramele”, ce va fi lansat în această toamnă.

  Actrița va intrepreta rolul Paulei, o soție muncitoare și ambițioasă, dar extrem de cicălitoare. Este un personaj negativ, în antiteză cu rolurile pe care le-a avut Andreea până acum. 

  Și pentru că filmările au început, actrița resimte din plin oboseala. Întrebată cum obișnuiește să se relaxeze după o zi încărcată, aceasta a dat din casă.

  ”Cum să mă relaxez? Mă iau cățeii în primire. Am trei Cane Corso. Maximum 150 de kilograme de dulceață, care fac toate nebuniile din lume. Asta cu relaxatul, așa, mai răruț că-i mai drăguț! Mă simt încă tânără și încă duc. Poate că nu mai sunt, dar eu așa mă simt”, a mărturisit actrița, într-un Live pentru revista Viva.

  Aflați mai multe amănunte inedite despre Andreea Ibacka în interviul de mai jos.

  COMENTARII

  Duminică - 18 martie, la Povești COOL: Criss și Vlad au pregătit o ediție specială de Ziua Internațională a Fericirii

  acum 20 ore

  În ediția de duminică (18 martie) a emisiunii Povești COOL, difuzată de la ora 12.30, la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a Fericirii în avans.  Ziua Internațională a Fericirii este serbată anual pe data de 20...

  Serialul ”Mr. Selfridge” a cucerit telespectatorii de pe patru continente

  acum 23 ore

  Conform siteului imdb.com, serialul ”Mr. Selfridge” a fost difuzat la posturile de televiziune de pe patru continente: America de sud, America Centrală și de Nord, Europa și Asia.

  Frumoasa Damla Sönmez, din ”Love Story”, a fost acceptată la renumita Universitate Sorbona

  acum 1 zile

  Damla a fost acceptată la prestigioasa Universitate Sorbona, din Franța, acolo unde criteriile de acceptare sunt destul de stricte.

  Să ne prețuim viața, secundă cu secundă

  acum 1 zile

  Primii 10 câștigători ai concursului #1secundapezi.

  Iată din ce își câștiga pâinea Kerem Bursin, înainte să devină actor

  acum 1 zile

  Lansat în Turcia în 2017, ”Inima Orașului” (”Heart of the City” / ”Bu Şehir Arkandan Gelecek”) este unul dintre cele mai noi seriale turcești ce este difuzat, în premieră în România, la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »