• JOI, 06 SEPTEMBRIE 2018

  Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Irina Margareta Nistor revin la Happy Channel cu o emisiune nouă

   Din 10 septembrie, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Irina Margareta Nistor invită, în fiecare zi, telespectatorii Happy Channel la o tură prin cultura românească. Postul de televiziune va difuza “CulTOUR”, de luni până duminică, de la ora 17.30, emisiune prin care își propune să aducă în fața publicului oameni cunoscuți și talentați, poveștile lor mai puțin știute, dar și povești culturale din diverse zone ale țării.

  Vom parcurge în fiecare zi câte o tură de cultură prin România. Vom călători împreună cu telespectatorii prin cultură și prin povești culturale”, spun Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman despre producția Happy Channel, care va începe luni, 10 septembrie, la ora 17:30 (în reluare, de la 23.00).

  Emisiunea va avea invitați care s-au remarcat în sfera artistică și culturală, și va acoperi agenda cu principalele evenimente culturale ale perioadei. “«CulTOUR» va fi și o călătorie cinematografică în timp, pe un itinerariu original, cu stele de cinema și șiraguri de amintiri de la invitații Happy, ale căror povești incitante vor fi de neuitat și de repetat, celor care le-au ratat pe micul ecran”, declară Irina Margareta Nistor. 

  Invitații vor parcurge 61 de întrebări, în urma cărora cei de acasă îi vor putea cunoaște mult mai bine și le vor putea descoperi astfel povestea. Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, este prima invitată a emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va difuza luni, 10 septembrie, de la ora 17:30.

  În această toamnă, Happy Channel invită telespectatorii să intre în Clipa de poveste, iar una dintre surprizele pregătite pentru noul sezon este CulTOUR, în fiecare zi, de la ora 17.30.

  COMENTARII

  Mesaj pentru Alex și Sonia, din serialul ”Fructul Oprit”: ”Oricâte greșeli au făcut, eu tot îmi doresc ca ei...”

  acum 12 zile

  Pe pagina oficială de Instagram a serialului ” Fructul Oprit ”, telespectatorii transmit necontenit mesaje actorilor și echipei de producție a serialului difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1 . Fiecare își exprimă dragostea sau, chiar,...

  Carmen Tănase la Happy Channel: ”Mi-am dedicat absolut toată viața profesiei”

  acum 12 zile

  Pe actrița și femeia Carmen Tănase o veți descoperi marți, 11 septembrie, de la ora 17.30, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată la postul Happy Channel.

  Cea mai prețioasă lecție pe care a primit-o: ”Am aflat că pot înfrunta orice dificultăți”, spune Özge Özpirinççi, din ”Femeie în înfruntarea destinului”

  acum 13 zile

  Özge Özpirinççi este protagonista serialului turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat de Happy Channel de luni până joi, de la ora 20.00.

  INTERVIU în exclusivitate, la Happy Channel, cu îndrăgita actriță. Maia Morgenstern, la “CulTOUR”: “Mi-ar fi plăcut să fiu balerină”

  acum 13 zile

  Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, deschide seria interviurilor oferite de “CulTOUR”, emisiunea de la Happy Channel, telespectatorilor săi. Lucruri neștiute din viața îndrăgitei actrițe ies la iveală în cadrul ediției care se va...

  Cele două codițe au făcut-o celebră pe copila din serialul ”ELIF”. Iat-o cum arată și cu părul despletit

  acum 16 zile

  Vara asta, micuța actriță le-a arătat fanilor cât de lung este părul ei, atunci când nu își face deja celebrele două cozi împletite. O puteți admira și voi, în imaginile de mai jos.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »