• JOI, 06 SEPTEMBRIE 2018

  Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Irina Margareta Nistor revin la Happy Channel cu o emisiune nouă

   Din 10 septembrie, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Irina Margareta Nistor invită, în fiecare zi, telespectatorii Happy Channel la o tură prin cultura românească. Postul de televiziune va difuza “CulTOUR”, de luni până duminică, de la ora 17.30, emisiune prin care își propune să aducă în fața publicului oameni cunoscuți și talentați, poveștile lor mai puțin știute, dar și povești culturale din diverse zone ale țării.

  Vom parcurge în fiecare zi câte o tură de cultură prin România. Vom călători împreună cu telespectatorii prin cultură și prin povești culturale”, spun Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman despre producția Happy Channel, care va începe luni, 10 septembrie, la ora 17:30 (în reluare, de la 23.00).

  Emisiunea va avea invitați care s-au remarcat în sfera artistică și culturală, și va acoperi agenda cu principalele evenimente culturale ale perioadei. “«CulTOUR» va fi și o călătorie cinematografică în timp, pe un itinerariu original, cu stele de cinema și șiraguri de amintiri de la invitații Happy, ale căror povești incitante vor fi de neuitat și de repetat, celor care le-au ratat pe micul ecran”, declară Irina Margareta Nistor. 

  Invitații vor parcurge 61 de întrebări, în urma cărora cei de acasă îi vor putea cunoaște mult mai bine și le vor putea descoperi astfel povestea. Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, este prima invitată a emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va difuza luni, 10 septembrie, de la ora 17:30.

  În această toamnă, Happy Channel invită telespectatorii să intre în Clipa de poveste, iar una dintre surprizele pregătite pentru noul sezon este CulTOUR, în fiecare zi, de la ora 17.30.

  COMENTARII

  Reacțiile fanilor după sărutul mult așteptat din ”Fructul Oprit”: „A dat Domnu'!”

  acum 1 zile

   Așteptarea fanilor a luat sfâșit! Ana (Cristina Ciobănașu) și Ioan (Vlad Gherman) s-au sărutat! Lansat pe 15 ianuarie 2018, serialul ”Fructul Oprit” este primul în care Cris și Vlad nu au format un cuplu. Însă, admiratorii cuplului de prezentatori de...

  Bogdan Stanoevici, la “CulTOUR”: “Poveștile pe care mi le-a spus mămica mea mi-au marcat toată tinerețea”

  acum 2 zile

  nvitat la “CulTOUR”, acesta a vorbit și despre latura personală. “Băiatul meu, care locuiește în Franța cu mama lui, este cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu vreodată”, mărturisește Stanoevici.

  Primele momente de apropiere dintre Ana (Cristina Ciobănașu) și Ioan (Vlad Gherman), în Fructul Oprit

  acum 2 zile

  Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit” continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un episod care abundă în dezvăluiri importante, răsturnări de situație, însă nu vor lipsi nici momentele tensionate și focurile de armă. Secrete bine...

  Se sărută sau nu Ana cu Ioan în Fructul Oprit? ”Dacă nu vrea, îl forțăm noi pe Ioan”, spun fanii

  acum 8 zile

  De la începutul serialului ”Fructul Oprit”, fanii Cristinei Ciobănașu și ai lui Vlad Gherman tot speră ca personajele interpretate de ei, respectiv, Ana și Ioan, să se sărute. Este primul proiect în care cei doi prezentatori de la Happy Channel, care formează un...

  Ce se poate întâmpla când fata de la oraș se mută la țară și se apucă de agricultură?

  acum 21 zile

  Duminică, de la ora 18.00 , Happy Channel te invită la o ocmedie spumoasă: ”Luna recoltei” (”Harvest Moon”) . Filmul prezintă povestea unei fete de oraș, nevoită să se mute la țară. După ce afacerile familiei sale au dat faliment, ea se vede nevoită să o...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »