• MIERCURI, 28 IUNIE 2017

  "Doamna și vagabondul". Criss și Vlad, imagine de mii de LIKE-uri! "Sunteți PERFECȚI!", au concluzionat fanii

  Criss și Vlad, pe care îi veți putea vedea în curând în cel de-al doilea sezon "Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion, profită de orice prilej pentru a-și declara sentimentele. Cea mai recentă imagine cu cei doi a strâns mii de like-uri!

  "Doamna și vagabondul", Vlad și Criss sau, mai bine zis, Victor și Miruna din iSerialul "Când mama nu-i acasă", realizat de Ruxandra Ion, fac echipă bună împreună nu doar la tv, ci și în viața de zi cu zi. 

  Îndrăgostiți pe micul ecran, dar și în realitate, ei profită de orice prilej pentru a-și arăta sentimentele. 

  "Dragostea vieții mele", așa o consideră Vlad pe Criss. Cea mai recentă imagine cu vedetele Happy Channel a strâns peste 4000 de like-uri. 

  "Sunteți PERFECȚI!", au concluzionat fanii. 


  Sezonul 2 al iSerialului "Când mama nu-i acasă" va fi difuzat exclusiv online și va continua acțiunea primului sezon. În plus, va duce personaje noi, interpretate de actori tineri, carismatici și foarte iubiți de publicul din România: Doinița Oancea și Augustin Viziru.

  Cei care nu au văzut sau vor să revadă primul sezon din iSerialul care a cucerit publicul din România “Când mama nu-i acasă", pot viziona cele 16 mini episoade pe canalul de Youtube Happy Channel.

  iSerialul "Când mama nu-i acasă", lansat în această primăvară la Happy Channel, este produs de Ruxandra Ion, regia îi aparține lui Radu Grigore, iar scenariul este semnat de Simona Macovei.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro