• VINERI, 23 IUNIE 2017

  Doinița Oancea a fugit de caniculă tocmai în Franța. Iată primele imagini cu actrița din iSerial

  Meteorologii au avertizat: pe români îi așteaptă un weekend cu temperaturi ca în deșert. Pe Doinița Oancea, însă, nu o vor topi temperaturile ridicate din România. Și asta pentru că, în această perioadă, ea se află în Franța, unde este ceva mai bine.

  Actrița din iSerialul ”Când mama nu-i acasă” a împărtășit cu fanii ei bucuria acestei minivacanțe, așa că le-a arătat câteva imagini din Franța. 


  Sezonul 2 al iSerialului "Când mama nu-i acasă" va fi difuzat exclusiv online și va continua acțiunea primului sezon. În plus, va duce personaje noi, interpretate de actori tineri, carismatici și foarte iubiți de publicul din România: Doinița Oancea și Augustin Viziru.

  Cei care nu au văzut sau vor să revadă primul sezon din iSerialul care a cucerit publicul din România “Când mama nu-i acasă", pot viziona cele 16 mini episoade pe canalul de Youtube Happy Channel.

  iSerialul "Când mama nu-i acasă", lansat în această primăvară la Happy Channel, este produs de Ruxandra Ion, regia este semnată Ruxandra Ion și Radu Grigore, iar scenariul îi aparține Simonei Macovei.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro