• MARTI, 20 DECEMBRIE 2016

  EXCLUSIV! Carmen Tănase: ”De Crăciun stau acasă. Nu mă îndur să îmi las animăluțele singure”

  Actrița Carmen Tănase a povestit, în exclusivitate pentru tvhappy.ro, cum erau Sărbătorile de iarnă în perioada copilăriei. Colinde, cazemate din zăpadă, mirosul cozonacilor, al sarmalelor… O lume de basm, de vis, așa cum mulți au auzit din poveștile spuse de bunici. Copilul Carmen Tănase ajungea acasă îmbujorată și udă din cap până în picioare după ore-n șir de joacă în zăpadă. Așa era copilăria sa. Anul acesta, actrița va petrece Crăciunul acasă. Nu se îndură să își lase singure animăluțele sale de companie. Dar, mai bine vă lăsăm să citiți un emoționant interviu cu ambasadoarea Happy Channel, Carmen Tănase.


  tvhappy.ro: Cum erau Sărbătorile, în copilărie?

  Carmen Tănase: Foarte frumoase. Nu mai există nimic acum din ce era în copilăria mea, poate de aceea nu-mi mai plac. Atunci și iarna era frumoasă, cu zăpadă mare, curată… Nu erau nici atâtea mașini, iar zăpada se păstra albă. În anii copilăriei mele, tradițiile erau păstrate de la sine, nu făcea nimeni emfază din ele. Mirosea frumos în casa pentru că totul era făcut în casă. Mirosurile se îmbinau frumos, de acolo și vorba că… miroase a Crăciun. Mama și bunica pregăteau mâncarea de Crăciun în bucătărie, iar noi stăteam pe lângă ele și ne împiedicam în picioarele lor. Ne jucam pe afară cu copiii, facem cazemate și veneam acasă uzi până la piele. Aveam și sobe de teracotă… Totul arăta ca în ilustrațiile despre care cei mici cred că sunt doar ilustrații, dar chiar așa se trăia în vremea aceea. Moșul venea nu cu tablete, ci cu păpuși, mingii… pe care le așteptam un an întreg. Cântam cu mama și cu tata bradului după ce îl împodobeam. Toate acestea erau lucruri normale, așa era firesc în toate casele.

  O întâmplare de pe vremea când mergeai la colindat

  Mergeam cu toți copiii la colindat, dar înainte făceam repetiții. Primeam bănuți cu care ne cumpăram gogoși și suc, sau mergeam să ne dăm în roată și în lanțuri în Orășelul Copiilor din Ploiești. Era tare frumos, iar în bradul din centrul parcului erau becuri mari, colorate, jucării, beteală și bomboane adevărate.

  Unde veți petrece Crăciunul și Revelionul?

  Am invitații pe care nu le pot onora pentru că nu mă îndur să las animalele singure acasă. Probabil o să invit eu la mine câteva persoane, la masă.

  Ce veți pregăti pentru masa de Crăciun?

  Pe masă va fi ce ce pune în mod obișnuit de Crăciun.

  Ce superstiții aveți pentru Crăciun și pentru noaptea de Revelion?

  De fiecare dată am bani în buzunar, să mă găsească Anul Nou cu bani la mine, un metal prețios și ceva roșu.

  COMENTARII

  Top 10 întâlniri cu scântei dintre Maria și Soraya Montenegro, în ”Sărmana Maria”

  acum 4 zile

  “Sărmana Maria” se difuzează și la postul de televiziune Happy Channel. De luni până vineri, de la ora 16.00, vei putea urmări câte PATRU episoade din serialul ce o are pe Thalia în rolul principal.

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, mărturisiri despre experiența lor de suflet: “Este măgulitor!”

  acum 9 zile

  Au cucerit numeroși telespectatori cu rolurile lor din “Fructul oprit”, iar pe parcursul difuzării serialului la Antena 1 au primit foarte multe reacții. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trăit, în ultimele luni, una dintre cele mai frumoase experiențe profesionale,...

  La ”PoveștiCOOL”, află cum i-a schimbat experiența serialului “Fructul oprit” pe Michaela Prosan și Petru Păun

  acum 15 zile

  Prezentatori ai emisiunii “PoveștiCOOL”, de la Happy Channel, dar și actori în producția “Fructul oprit”, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au stat de vorbă cu colegii lor din serial despre una dintre cele mai mari experiențe profesionale trăite.

  Ioan încearcă s-o avertizeze pe Ana: “Ascultă-mă! Alex te minte!”. ÎN SEARA ASTA, în ”Fructul oprit”

  acum 17 zile

  Răsturnări de situație în cel de-al 17-lea episod al serialului “Fructul oprit”! În această seară, de la ora 20.00, Ioan este mai hotărât ca niciodată să dea cărțile pe față și să le arate tuturor care este adevărata relație din Sonia și Alex.

  Ce surprize le-au pregătit Criss și Vlad telespectatorilor Happy Channel, în această sâmbătă, la "Povești COOL"

  acum 22 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor Happy Channel o nouă ediție Povești COOL, în această sâmbătă (5 mai), de la ora 15.30.  Care sunt ultimele premiere în materie de filme? Criss și Vlad le oferă fanilor câteva propuneri de...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »