• MARTI, 20 DECEMBRIE 2016

  EXCLUSIV! Carmen Tănase: ”De Crăciun stau acasă. Nu mă îndur să îmi las animăluțele singure”

  Actrița Carmen Tănase a povestit, în exclusivitate pentru tvhappy.ro, cum erau Sărbătorile de iarnă în perioada copilăriei. Colinde, cazemate din zăpadă, mirosul cozonacilor, al sarmalelor… O lume de basm, de vis, așa cum mulți au auzit din poveștile spuse de bunici. Copilul Carmen Tănase ajungea acasă îmbujorată și udă din cap până în picioare după ore-n șir de joacă în zăpadă. Așa era copilăria sa. Anul acesta, actrița va petrece Crăciunul acasă. Nu se îndură să își lase singure animăluțele sale de companie. Dar, mai bine vă lăsăm să citiți un emoționant interviu cu ambasadoarea Happy Channel, Carmen Tănase.


  tvhappy.ro: Cum erau Sărbătorile, în copilărie?

  Carmen Tănase: Foarte frumoase. Nu mai există nimic acum din ce era în copilăria mea, poate de aceea nu-mi mai plac. Atunci și iarna era frumoasă, cu zăpadă mare, curată… Nu erau nici atâtea mașini, iar zăpada se păstra albă. În anii copilăriei mele, tradițiile erau păstrate de la sine, nu făcea nimeni emfază din ele. Mirosea frumos în casa pentru că totul era făcut în casă. Mirosurile se îmbinau frumos, de acolo și vorba că… miroase a Crăciun. Mama și bunica pregăteau mâncarea de Crăciun în bucătărie, iar noi stăteam pe lângă ele și ne împiedicam în picioarele lor. Ne jucam pe afară cu copiii, facem cazemate și veneam acasă uzi până la piele. Aveam și sobe de teracotă… Totul arăta ca în ilustrațiile despre care cei mici cred că sunt doar ilustrații, dar chiar așa se trăia în vremea aceea. Moșul venea nu cu tablete, ci cu păpuși, mingii… pe care le așteptam un an întreg. Cântam cu mama și cu tata bradului după ce îl împodobeam. Toate acestea erau lucruri normale, așa era firesc în toate casele.

  O întâmplare de pe vremea când mergeai la colindat

  Mergeam cu toți copiii la colindat, dar înainte făceam repetiții. Primeam bănuți cu care ne cumpăram gogoși și suc, sau mergeam să ne dăm în roată și în lanțuri în Orășelul Copiilor din Ploiești. Era tare frumos, iar în bradul din centrul parcului erau becuri mari, colorate, jucării, beteală și bomboane adevărate.

  Unde veți petrece Crăciunul și Revelionul?

  Am invitații pe care nu le pot onora pentru că nu mă îndur să las animalele singure acasă. Probabil o să invit eu la mine câteva persoane, la masă.

  Ce veți pregăti pentru masa de Crăciun?

  Pe masă va fi ce ce pune în mod obișnuit de Crăciun.

  Ce superstiții aveți pentru Crăciun și pentru noaptea de Revelion?

  De fiecare dată am bani în buzunar, să mă găsească Anul Nou cu bani la mine, un metal prețios și ceva roșu.

  COMENTARII

  Buget astronomic pentru continuarea poveștii lui Kunta Kinte: 16,6 milioane de dolari pentru ”Roots - Next Generation”

  acum 5 ore

  Povestea începută în 1979 în miniseria   ”Rădăcini - Kuna Kinte”  a continuat doi ani mai târziu, cu ”Roots – Next Generation” (”Rădăcini - următoarea generație”), pe care o poți urmări și la Happy...

  Ce spune actrița Selin Sezgin despre Isabella, copilul minune care o inteprtează pe ”ELIF”

  acum 7 ore

  La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până sâmbătă, de la 18.00.

  Vlad Gherman, despre filmările la -4 grade Celsius

  acum 8 ore

  ” Nu am cuvinte pentru a vă descrie ce simt atunci când sunt la filmări! Este un sentiment atât de plăcut. Toți oamenii din echipă sunt oameni minunați, sufletiști, dedicați și profesioniști! E o bucurie să mă trezesc de dimineață ca să plec spre filmare! Chiar...

  10 lucruri pe care trebuie să le știi despre protagonistul serialului ”Love Story”, Seçkin Özdemir

  acum 11 ore

  Vă propunem o listă de 10 lucruri pe care trebuie să le știți despre protagonistul din ”Love Story” (”O poveste de iubire”).

  Ce spune actrița din serialul turcesc “A doua șansă”, Özge Özberk, despre experiența trăită pe platourile de filmare

  acum 1 zile

  “A doua șansă” poate fi văzut de luni până joi, între orele 19.00-21.00, la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »