• JOI, 06 SEPTEMBRIE 2018

  Happy Channel o aduce pe Halle Berry în ”Queen”, miniseria de ”Emmy”, urmărită de peste 104 milioane de telespectatori

   De vineri, 7 septembrie, la Happy Channel ai trei zile de Premiile Emmy. Happy Classic îți aduce ”Queen”, o producție SUA 1993, cu peste 104 milioane de telespectatori numai în America, în anul lansării miniseriei.

  ”Queen” (titlul original ”Alex Haley's Queen”) este ecranizarea romanului scris de Alex Haley: ”Queen: The Story of an American Family”. Lansată în SUA în 1993, miniseria s-a bucurat de un succes enorm la public, dar și în rândul criticilor de film. De altfel, în anul lansării, a primit un Premiu Emmy, iar 1994 i-a adus o nominalizare la premiile Globul de Aur.

  Miniseria ”Queen” este difuzată de postul Happy Channel vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20.00.

  DESPRE MINISERIA ”QUEEN”:

  Miniseria spune povestea unei fete de culoare, născută din relația dintre o sclavă de culoare și un bogătaș alb. În timpul Războiului de Secesiune, James Jackson Jr, fiul unui propietar al unei imense plantații, se îndrăgosteste de fiica unui sclav afro-american, Easter. Din relația lor, se naște o fetiță, pe care mama a botezat-o Queen. Bunicul patern al copilei, James Jackson Senior, promite că micuța sclavă va crește pe plantație și va fi  eliberată. Din păcate, acesta moare înainte de a-și duce promisiunea la bun sfârșit. Soția proprietarului, Sally Jackson, are alte planuri. Îi desparte pe fiul ei de sclava care i-a dăruit un copil și îl obligă să se însoare cu Elizabeth Perkins, moștenitoarea unei imense plantații de bumbac și a unei averi considerabile.

  Micuța Queen este luată de la mama ei și crescută la conac. Aici, ea devine sclava lui Jane, fiica născută în urma acestui mariaj aranjat. În 1861, tatăl copilelor intră în Armata Confederației. Din păcate, acesta moare, iar Queen este alungată de la conac. Din acest punct, începe adevărata dramă a tinerei care va încerca din greu să răzbească atât în lumea albilor, cât și a negrilor.

  Din disrtribuție: Halle Berry, Danny Glover, Tucker Stone, Jasmine Guy, Tim Daly, Martin Sheen, Paul Winfield, Raven-Symoné, Ann-Margret.

  COMENTARII

  Reacțiile fanilor după sărutul mult așteptat din ”Fructul Oprit”: „A dat Domnu'!”

  acum 1 zile

   Așteptarea fanilor a luat sfâșit! Ana (Cristina Ciobănașu) și Ioan (Vlad Gherman) s-au sărutat! Lansat pe 15 ianuarie 2018, serialul ”Fructul Oprit” este primul în care Cris și Vlad nu au format un cuplu. Însă, admiratorii cuplului de prezentatori de...

  Bogdan Stanoevici, la “CulTOUR”: “Poveștile pe care mi le-a spus mămica mea mi-au marcat toată tinerețea”

  acum 2 zile

  nvitat la “CulTOUR”, acesta a vorbit și despre latura personală. “Băiatul meu, care locuiește în Franța cu mama lui, este cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu vreodată”, mărturisește Stanoevici.

  Primele momente de apropiere dintre Ana (Cristina Ciobănașu) și Ioan (Vlad Gherman), în Fructul Oprit

  acum 2 zile

  Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit” continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un episod care abundă în dezvăluiri importante, răsturnări de situație, însă nu vor lipsi nici momentele tensionate și focurile de armă. Secrete bine...

  Se sărută sau nu Ana cu Ioan în Fructul Oprit? ”Dacă nu vrea, îl forțăm noi pe Ioan”, spun fanii

  acum 8 zile

  De la începutul serialului ”Fructul Oprit”, fanii Cristinei Ciobănașu și ai lui Vlad Gherman tot speră ca personajele interpretate de ei, respectiv, Ana și Ioan, să se sărute. Este primul proiect în care cei doi prezentatori de la Happy Channel, care formează un...

  Ce se poate întâmpla când fata de la oraș se mută la țară și se apucă de agricultură?

  acum 21 zile

  Duminică, de la ora 18.00 , Happy Channel te invită la o ocmedie spumoasă: ”Luna recoltei” (”Harvest Moon”) . Filmul prezintă povestea unei fete de oraș, nevoită să se mute la țară. După ce afacerile familiei sale au dat faliment, ea se vede nevoită să o...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »