• LUNI, 15 MAI 2017

  Interviu exclusiv Ioana Ginghină | ”Știu când să spun «Nu». Nu fac compromisuri"

  Actrița Ioana Ginghină, pe care ați urmărit-o în această primăvară, la Happy Channel, în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Ea ne-a vorbit despre carieră, familie, copii, iubire, fericire. 

  Cum te menții în formă?

  Am fost întodeauna responsabilă de ceea ce fac cu sănătatea mea și de aceea mănânc sănătos și fac sport. Duc o viață sănătoasă, fără excese de când mă știu și astfel mă mențin într-o formă plină de sănătate.

  Cum echilibrezi planul profesional cu cel familial?

  Aici este foarte simplu. Știu când să spun "Nu" atunci când sunt prea multe de făcut. Nu fac compromisuri la timp și la viața trăită la cel mai înalt nivel. Sunt conștientă ce mă face fericită și doar în acele lucruri, oameni, acțiuni investesc.

  Ce înseamnă MiniartShow?

  ”MiniArtShow by Ioana Ginghină” este un business de suflet în care cred foarte mult. Îmi doresc să educ prin proiectele și spectacolele mele copiii și să-i aduc cât mai aproape de teatru și de scenă. Copiii sunt adulții de mâine și dacă ne dorim un viitor luminos, trebuie să aducem lumină în viețile celor mici.

  Ești implicată și în alte proiecte de teatru în această perioadă?

  Joc la Godot Cafe în spectacolul lui Chris Simion "Ce caut eu aici/Hell" și sunt angajată la Teatrul pentru copii Ion Creangă.

  Unde te-ai vedea peste 5 ani de acum încolo?

  Peste 5 ani mă văd managerul teatrului pentru copii MiniArtShow și implicată în cât mai multe campanii de educație prin artă pentru copiii din mediile defavorizate.

  Există o întâmplare, un moment din viața ta, când ți-ai ascultat inima, și nu rațiunea, și ai fost fericită?

  În majoritatea deciziilor mi-am ascultat inima. Una dintre cele mai importante decizii din viață a fost luată cu inima. M-am măritat cu Alexandru după numai câteva zile de relație și a fost o decizie bună.

  Cum arată fericirea, pentru tine?

  Eu sunt fericită în fiecare clipă. Fericirea se găsește peste tot. Mă uit în jur și realizez cât de iubită sunt de Dumnezeu și pentru asta sunt recunoscătoare.

  COMENTARII

  Experiment inedit. Criss s-a filmat o zi întreagă și acum puteți vedea ce face ea de dimineață, până seara

  acum 3 zile

  Cristina Ciobanasu a realizat un expperiment inedit. Ea s-a filmat o zi intreaga, de dimineata pana seara. Ce a iesit puteti vedea in clipul alaturat.

  Ce a făcut Vlad în Turcia? Iată primele imagini și filmări din ”vizita” de lucru în țara celor mai tari seriale de televiziune

  acum 5 zile

  Vlad,alaturi de o echipa Happy Channel, a fost in Turcia, unde a facut o serie de interviuri cu protagonistii celor mai tari seriale ce vor putea fi urmarite, in curand, in premiera in Romania.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro