• LUNI, 15 MAI 2017

  Interviu exclusiv Ioana Ginghină | ”Știu când să spun «Nu». Nu fac compromisuri"

  Actrița Ioana Ginghină, pe care ați urmărit-o în această primăvară, la Happy Channel, în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Ea ne-a vorbit despre carieră, familie, copii, iubire, fericire. 

  Cum te menții în formă?

  Am fost întodeauna responsabilă de ceea ce fac cu sănătatea mea și de aceea mănânc sănătos și fac sport. Duc o viață sănătoasă, fără excese de când mă știu și astfel mă mențin într-o formă plină de sănătate.

  Cum echilibrezi planul profesional cu cel familial?

  Aici este foarte simplu. Știu când să spun "Nu" atunci când sunt prea multe de făcut. Nu fac compromisuri la timp și la viața trăită la cel mai înalt nivel. Sunt conștientă ce mă face fericită și doar în acele lucruri, oameni, acțiuni investesc.

  Ce înseamnă MiniartShow?

  ”MiniArtShow by Ioana Ginghină” este un business de suflet în care cred foarte mult. Îmi doresc să educ prin proiectele și spectacolele mele copiii și să-i aduc cât mai aproape de teatru și de scenă. Copiii sunt adulții de mâine și dacă ne dorim un viitor luminos, trebuie să aducem lumină în viețile celor mici.

  Ești implicată și în alte proiecte de teatru în această perioadă?

  Joc la Godot Cafe în spectacolul lui Chris Simion "Ce caut eu aici/Hell" și sunt angajată la Teatrul pentru copii Ion Creangă.

  Unde te-ai vedea peste 5 ani de acum încolo?

  Peste 5 ani mă văd managerul teatrului pentru copii MiniArtShow și implicată în cât mai multe campanii de educație prin artă pentru copiii din mediile defavorizate.

  Există o întâmplare, un moment din viața ta, când ți-ai ascultat inima, și nu rațiunea, și ai fost fericită?

  În majoritatea deciziilor mi-am ascultat inima. Una dintre cele mai importante decizii din viață a fost luată cu inima. M-am măritat cu Alexandru după numai câteva zile de relație și a fost o decizie bună.

  Cum arată fericirea, pentru tine?

  Eu sunt fericită în fiecare clipă. Fericirea se găsește peste tot. Mă uit în jur și realizez cât de iubită sunt de Dumnezeu și pentru asta sunt recunoscătoare.

  COMENTARII

  9 întrebări scurte pentru Isabella Damla Güvenilir, din serialul turcesc ”ELIF”

  acum 2 zile

  La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până sâmbătă, de la 18.00.

  Ce SURPRIZE au pregătit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pentru această sâmbătă (14 aprilie), la Povești COOL

  acum 8 zile

  Sâmbătă aceasta, 14 aprilie, de la ora 15:30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sărbătoresc Ziua Internațională a hohotelor de râs, în cadrul emisiunii "Povești COOL", de la Happy Channel. O ediție de primăvară, cu umor și voie bună, asta le...

  Rolul din ”Sezonul Cireșelor” i-a adus trei super-premii!

  acum 9 zile

  Pe Serkan Çayoğlu îl poți urmări la posrtul Happy Channel în serialul ”Sezonul Cireșelor” (Kiraz Mevsimi), difuzat de luni până vineri, de la ora 14.30.

  Ce spune copila din ”Elif” despre New York, locul unde s-a născut

  acum 16 zile

  ”Elif”, unul ditre cele mai tari seriale turcești, a cucerit nu doar Turcia și România, ci și în alte 20 de țări. La Happy Channel, poți urmări în exclusivitate cel de-al patrulea sezon din ”Elif”, de luni până sâmbătă, de la 18.00.

  Program special de Paște la Happy Channel

  acum 16 zile

  La Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se pregătesc pentru Sărbătoarea Paștelui și le aduc telespectatorilor o ediție specială a emisiunii “Povești COOL”.  Sâmbătă (7 aprilie) , începând cu ora 15.30, Criss și Vlad vorbesc...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »