• LUNI, 15 MAI 2017

  Interviu exclusiv Ioana Ginghină | ”Știu când să spun «Nu». Nu fac compromisuri"

  Actrița Ioana Ginghină, pe care ați urmărit-o în această primăvară, la Happy Channel, în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Ea ne-a vorbit despre carieră, familie, copii, iubire, fericire. 

  Cum te menții în formă?

  Am fost întodeauna responsabilă de ceea ce fac cu sănătatea mea și de aceea mănânc sănătos și fac sport. Duc o viață sănătoasă, fără excese de când mă știu și astfel mă mențin într-o formă plină de sănătate.

  Cum echilibrezi planul profesional cu cel familial?

  Aici este foarte simplu. Știu când să spun "Nu" atunci când sunt prea multe de făcut. Nu fac compromisuri la timp și la viața trăită la cel mai înalt nivel. Sunt conștientă ce mă face fericită și doar în acele lucruri, oameni, acțiuni investesc.

  Ce înseamnă MiniartShow?

  ”MiniArtShow by Ioana Ginghină” este un business de suflet în care cred foarte mult. Îmi doresc să educ prin proiectele și spectacolele mele copiii și să-i aduc cât mai aproape de teatru și de scenă. Copiii sunt adulții de mâine și dacă ne dorim un viitor luminos, trebuie să aducem lumină în viețile celor mici.

  Ești implicată și în alte proiecte de teatru în această perioadă?

  Joc la Godot Cafe în spectacolul lui Chris Simion "Ce caut eu aici/Hell" și sunt angajată la Teatrul pentru copii Ion Creangă.

  Unde te-ai vedea peste 5 ani de acum încolo?

  Peste 5 ani mă văd managerul teatrului pentru copii MiniArtShow și implicată în cât mai multe campanii de educație prin artă pentru copiii din mediile defavorizate.

  Există o întâmplare, un moment din viața ta, când ți-ai ascultat inima, și nu rațiunea, și ai fost fericită?

  În majoritatea deciziilor mi-am ascultat inima. Una dintre cele mai importante decizii din viață a fost luată cu inima. M-am măritat cu Alexandru după numai câteva zile de relație și a fost o decizie bună.

  Cum arată fericirea, pentru tine?

  Eu sunt fericită în fiecare clipă. Fericirea se găsește peste tot. Mă uit în jur și realizez cât de iubită sunt de Dumnezeu și pentru asta sunt recunoscătoare.

  COMENTARII

  Cristina Ciobănașu s-a făcut roșcată. Iată motivul schimbării ei de look

  acum 9 ore

  Pentru prima dată de când se află în lumina reflectoarelor, Cristina Ciobănașu a acceptat să treacă printr-o transformare radicală de imagine.

  Cristina Ciobănașu a făcut o schimbare RADICALĂ de look pentru al doilea sezon din ”Fructul Oprit”. Iat-o cum arată acum

  acum 1 zile

  Criss, care o interpretează pe Ana în serialul produs de Ruxandra Ion, este acum roșcată. Iar renunțarea la blond se pare că este pe placul fanilor.

  Criss îmbracă rochia de mireasă. A doua oară. Hai să o vezi și tu, în seara asta!

  acum 2 zile

   Cristina Ciobănașu, alias Ana, din serialul ”Fructul Oprit”, va îmbrăca rochia de mireasă. Pentru a doua oară. Rochia albă de mireasă a purtat-o pentru prima oară în ”O grămadă de caramele”, primul serial tv din România filmat cu...

  Ce spune Criss despre colaborarea ei cu Marian Râlea. Mesaj înduioșător, la final de ”Fructul Oprit”

  acum 2 zile

  Serialul ”Fructul Oprit” se încheie. Doar primul sezon. Urmează și al doilea .  La despărțirea temporară de telespectatori, Cristina Ciobănașu, cea care o interpretează pe Ana, a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant. ” Atât...

  O actriță din ”O Cenușăreasă la Rio” a fost declarată una dintre cele mai sexy 100 de femei din lume. Cine e ea?

  acum 2 zile

  ”O Cenușăreasă la Rio” se difuzează vineri și sâmbătă, de la ora 20.00, în exclusivitate la postul Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »