• LUNI, 14 AUGUST 2017

  Ioana Ginghină, despre momentele dure trăite la școală: ”Nu de puține ori am fost umilită în față clasei, pentru un spirit mai boem”

  Actrița Ioana Ginghină a vorbit despre importanța unui sistem de învățământ de calitate, dar și despre schimbările care ar trebui făcute.

  Mai mult, vedeta Happy Channel rememorează momentele nu tocmai plăcute petrecute la clasă.

  ”Cred foarte mult în destin și în puterea divină și de aceea îmi place să iau provocările vieții așa cum sunt, bucurându-mă de fiecare experiență sau lecție de viață, cum ar zice mama.

  Totuși, dacă stau să mă gândesc la învățământul de atunci, nu pot să nu îmi dea lacrimile, căci nu de puține ori am fost umilită în față clasei, pentru un spirit mai boem care s-a dovedit constructiv, pentru că, iată, am urmat o carieră artistică.

  Și poate aș fi avut o mai mare deschidere dacă limbile străine, mi-ar fi fost predate altfel și aș fi învățat, pe bune, engleză timp de 10 ani, germană 4 ani și rusă 3 ani.

  Mai mult, nu aș vrea să mă gândesc pentru că nu are niciun rost să trăiesc în trecut și să “dezgrop morții”, însă se pare că pot să încerc să schimb ceva, acum, pentru Ruxandra, fetița mea, și pentru toți copiii.

  S-a “inventat” “Săptămâna Școala Altfel”, care este o idee genială, din punctul meu de vedere, însă părinții sunt cei care trebuie să plătească sau să găsească activitățile “altfel”.

  Deci e nevoie de schimbare, de investiție în acest sistem educațional, atât de important pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Poate că dacă ne îndreptăm atenția spre acest lucru și venim cu idei bune, constructive și energie pozitivă, vom putea schimba viitorul sistemului de învățământ”, declarat Geanina din iSerialul ”Când mama nu-i acasă” pentru ceae.ro.

  COMENTARII

  Cristina Ciobănașu a făcut o schimbare RADICALĂ de look pentru al doilea sezon din ”Fructul Oprit”. Iat-o cum arată acum

  acum 12 ore

  Criss, care o interpretează pe Ana în serialul produs de Ruxandra Ion, este acum roșcată. Iar renunțarea la blond se pare că este pe placul fanilor.

  Criss îmbracă rochia de mireasă. A doua oară. Hai să o vezi și tu, în seara asta!

  acum 1 zile

   Cristina Ciobănașu, alias Ana, din serialul ”Fructul Oprit”, va îmbrăca rochia de mireasă. Pentru a doua oară. Rochia albă de mireasă a purtat-o pentru prima oară în ”O grămadă de caramele”, primul serial tv din România filmat cu...

  Ce spune Criss despre colaborarea ei cu Marian Râlea. Mesaj înduioșător, la final de ”Fructul Oprit”

  acum 1 zile

  Serialul ”Fructul Oprit” se încheie. Doar primul sezon. Urmează și al doilea .  La despărțirea temporară de telespectatori, Cristina Ciobănașu, cea care o interpretează pe Ana, a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant. ” Atât...

  O actriță din ”O Cenușăreasă la Rio” a fost declarată una dintre cele mai sexy 100 de femei din lume. Cine e ea?

  acum 1 zile

  ”O Cenușăreasă la Rio” se difuzează vineri și sâmbătă, de la ora 20.00, în exclusivitate la postul Happy Channel.

  Iată cum se menține în formă Michaela Prosan, Sonia din “Fructul oprit”

  acum 3 zile

  A cucerit telespectatorii cu rolul Soniei din “Fructul oprit”, reușind ca în cele șase luni de difuzare a producției de la Antena 1, să câștige simpatia unui public numeros. Apreciată de fani pentru felul în care arată, frumoasa actriță Michaela Prosan...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »