• LUNI, 14 AUGUST 2017

  Ioana Ginghină, despre momentele dure trăite la școală: ”Nu de puține ori am fost umilită în față clasei, pentru un spirit mai boem”

  Actrița Ioana Ginghină a vorbit despre importanța unui sistem de învățământ de calitate, dar și despre schimbările care ar trebui făcute.

  Mai mult, vedeta Happy Channel rememorează momentele nu tocmai plăcute petrecute la clasă.

  ”Cred foarte mult în destin și în puterea divină și de aceea îmi place să iau provocările vieții așa cum sunt, bucurându-mă de fiecare experiență sau lecție de viață, cum ar zice mama.

  Totuși, dacă stau să mă gândesc la învățământul de atunci, nu pot să nu îmi dea lacrimile, căci nu de puține ori am fost umilită în față clasei, pentru un spirit mai boem care s-a dovedit constructiv, pentru că, iată, am urmat o carieră artistică.

  Și poate aș fi avut o mai mare deschidere dacă limbile străine, mi-ar fi fost predate altfel și aș fi învățat, pe bune, engleză timp de 10 ani, germană 4 ani și rusă 3 ani.

  Mai mult, nu aș vrea să mă gândesc pentru că nu are niciun rost să trăiesc în trecut și să “dezgrop morții”, însă se pare că pot să încerc să schimb ceva, acum, pentru Ruxandra, fetița mea, și pentru toți copiii.

  S-a “inventat” “Săptămâna Școala Altfel”, care este o idee genială, din punctul meu de vedere, însă părinții sunt cei care trebuie să plătească sau să găsească activitățile “altfel”.

  Deci e nevoie de schimbare, de investiție în acest sistem educațional, atât de important pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Poate că dacă ne îndreptăm atenția spre acest lucru și venim cu idei bune, constructive și energie pozitivă, vom putea schimba viitorul sistemului de învățământ”, declarat Geanina din iSerialul ”Când mama nu-i acasă” pentru ceae.ro.

  COMENTARII

  Andreea Ibacka: ”Ne-a știut tot cartierul, ce să mai!”

  acum 17 ore

  Andreea Ibacka a primit doua inele de logodna, iar cererea in casatorie a fost una... memorabila.

  Motivul pentru care Irina Margareta Nistor nu a mai mâncat NICIODATĂ mere

  acum 17 ore

  Renumitul critic de film a marturisit, intr-un interviu, de ce nu mananca mere.

  La mulți ani, Cristina Ciobănașu! "Să ne încânți sufletele mereu!", i-au transmis fanii frumoasei actrițe din "O grămadă de caramele"

  acum 1 zile

  Pentru Cristina Ciobanasu (Criss), Miruna din serialul "O gramada de caramele", 24 septembrie este o zi happy!

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro