• LUNI, 14 AUGUST 2017

  Ioana Ginghină, despre momentele dure trăite la școală: ”Nu de puține ori am fost umilită în față clasei, pentru un spirit mai boem”

  Actrița Ioana Ginghină a vorbit despre importanța unui sistem de învățământ de calitate, dar și despre schimbările care ar trebui făcute.

  Mai mult, vedeta Happy Channel rememorează momentele nu tocmai plăcute petrecute la clasă.

  ”Cred foarte mult în destin și în puterea divină și de aceea îmi place să iau provocările vieții așa cum sunt, bucurându-mă de fiecare experiență sau lecție de viață, cum ar zice mama.

  Totuși, dacă stau să mă gândesc la învățământul de atunci, nu pot să nu îmi dea lacrimile, căci nu de puține ori am fost umilită în față clasei, pentru un spirit mai boem care s-a dovedit constructiv, pentru că, iată, am urmat o carieră artistică.

  Și poate aș fi avut o mai mare deschidere dacă limbile străine, mi-ar fi fost predate altfel și aș fi învățat, pe bune, engleză timp de 10 ani, germană 4 ani și rusă 3 ani.

  Mai mult, nu aș vrea să mă gândesc pentru că nu are niciun rost să trăiesc în trecut și să “dezgrop morții”, însă se pare că pot să încerc să schimb ceva, acum, pentru Ruxandra, fetița mea, și pentru toți copiii.

  S-a “inventat” “Săptămâna Școala Altfel”, care este o idee genială, din punctul meu de vedere, însă părinții sunt cei care trebuie să plătească sau să găsească activitățile “altfel”.

  Deci e nevoie de schimbare, de investiție în acest sistem educațional, atât de important pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Poate că dacă ne îndreptăm atenția spre acest lucru și venim cu idei bune, constructive și energie pozitivă, vom putea schimba viitorul sistemului de învățământ”, declarat Geanina din iSerialul ”Când mama nu-i acasă” pentru ceae.ro.

  COMENTARII

  ”Rădăcini - Kunta Kinte”, seria cu peste 255 de milioane de telespectatori, ajunge la final, la Happy Channel

  acum 8 ore

  Povestea celui mai celebru negru ajunge la final. Duminica, 25 februarie, Happy Channel difuzeaza ultima parte din seria ”Radacini - Kunta Kinte”.

  Cadoul acesta l-a emoționat din cale-afară pe Vlad Gherman! Dar și pe Criss!

  acum 1 zile

  Vlad le-a mulțumit fanilor prin intermediul rețelelor de socializare, postând imaginea cadoului primit de la aceștia.

  WOW! Ce tort uriaș a primit Vlad Gherman de ziua lui! Iată ce i-a transmis Criss

  acum 4 zile

  La mulți ani, Vlad Gherman! Azi, 16 februarie, vedeta Happy Channel împlinește 25 de ani. Urările și surprizele s-au ținut lanț încă de la primele ore ale zilei. Cum a fost el întâmpinat la filmările pentru serialul ”Fructul Oprit” puteți afla...

  Doinița Oancea: ”Eu îmi propusesem să fac o super petrecere”

  acum 5 zile

    Îndrăgita actriță Doinița Oancea a avut parte, astăzi, de o surpriză din partea colegilor săi, pe platoul de filmare al serialului ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion și difuzat, în fiecare miercuri, la Antena 1. Ziua Doiniței Oancea a...

  La mulți ani, Doinița Oancea! Iată ce surpriză de proporții a avut, la miezul nopții

  acum 5 zile

  Pe 15 februarie, Doinita Oancea implineste 35 de ani. Iata ce supriza i-au facut apropiatii, chiar la miezul noptii.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »