• JOI, 22 MARTIE 2018

  Jeremy Piven, din ”Mr. Selfridge”, a fugit de nebunia de la Hollywood tocmai în India

  Protagonistul serialului ”Mr. Selfridge”, actorul Jeremy Piven, a simțit nevoia unei pauze în care să își reîncarce bateriile. A ales India pentru asta. Însă, în călătoria sa, actorul a fost însoțit de camerele de filmat doar pentru că el și-a dorit foarte mult să realizeze un documentar despre această lume total diferită. Așa a luat naștere documentarul ”Jeremy Piven's Journey of a Lifetime”.  

  ”Mr. Selfridge” poate fi văzut, în exclusivitate, la postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 14.30


  Citește și: ”Am plâns mult când mă uitam de acasă la «Mr Selfridge» și ”Mr. Selfridge”, serialul cu milioane de telespectatori, la Happy Channel


  În primul episod al documentarului, îl putem urmări pe Piven în sudul Indiei, prin Bombay, prin temple, printre oamenii de rând. Iar nordul Indiei este prezentat în cel de-al doilea episod al documentarului. Piven face cunoștință cu tradițiile, cu preparatele tradiționale, cu oamenii simpli, dar și cu indrumători spirituali din temple indiene.

  Bună tuturor. Sunt Jeremy Piven, actor profesionist. Viața la Hollywood poate deveni a adevărată nebunie și există momente în care ai nevoie de o pauză de la toate astea. Am decis să traversez lumea, până în India. De ce india? Pentru că am studiat yoga, meditația și am vrut să văd toate astea la fața locului”, a explicat protagonistul din Mr. Selfridge motivul pentru care a ales să facă acest documentar.

  COMENTARII

  Felipe Simas, din ”O Cenușăreasă la Rio”, mărturisește: ”Sunt dependent”

  acum 21 ore

  Felipe Simas, cel care interpretează rolul lui Jonatas în serialul brazilian ”O Cenușăreasă la Rio” (”Totalmente Demais”), a visat de mic să devină un fotbalist celebru.

  Ce spune Serkan Çayoğlu despre apartenența la familia regală

  acum 21 ore

  ”Sezonul Cireșelor” (Kiraz Mevsimi) se difuzeză de luni până vineri, de la ora 14.30, numai la postul Happy Channel.

  “Fructul oprit” își mărește echipa de actori. Și TU poți face parte din povestea serialului

  acum 1 zile

  “Fructul oprit ” caută copii și tineri pentru a face parte din povestea serialului! Începând de astăzi (25 aprilie) până miercuri (2 mai) , înscrierile se pot face online pe http://casting.a1.ro/fructul-oprit/ . “Fructul oprit” invită...

  Criss și Vlad sunt nominalizați la categoria ”Cel mai bun cuplu de prezentatori”. Votează-i și tu!

  acum 3 zile

  Pentru ediția din 2018, la categoria ”Cel mai bun cuplu de prezentatori” sunt nominalizați și Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »