• JOI, 29 MARTIE 2018

  Mesajele fanilor pentru Vlad Gherman: ”Ai o suferință așa reală...”

   Mesajele fanilor au invadat contul de Instagram al lui Vlad Gherman după difuzarea celui de-al unsprezecelea episod al serialului ”Fructul Oprit”, episod în care Ana (interpretată de Cristina Ciobănașu) a trecut printr-un moment umilitor. Ioan (Vlad Gherman) a aflat că Ana, pe care o iubește în taină, a avut o noapte fierbinte alături de Alin. 

  Telespectatorii care au urmărit acest episod și-au exprimat părerile direct pe pagina lui Vlad Gherman:

  ”Am plâns, am râs, am trecut prin toate stările posibile. Este un proiect minunat!”.

  ”Un episod greu de digerat, greu de acceptat dar care reflectă realitatea tristă a vremurilor noastre. Bravo pentru rolul Ioan, ai o suferință așa reală!”.

  ”Sunt optimistă și aștept să-l văd pe Ioan total schimbat, cu atitudine de învingător, sper că va fi așa”.

  Nu îmi place ce a făcut Ana, chiar dacă ea nu știa ce se va întâmpla”.

  ”Îmi pare rău ca Ana l-a făcut pe Ioan să sufere. Și, săracul, mai era și bolnav”.

  ”Fructul Oprit” se difuzează în fiecare miercuri la Antena 1, de la ora 20.00. Proiectul ce poartă semnătura Ruxandrei Ion este o adaptare după un roman turcesc. Serialul are în distribuție actori din toate generațiile: Carmen Tănase, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Adrian Titieni, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Dioinița Oancea, Liviu Vârciu, Michaela Prosan, Petru Păun, Tudor Roșu, Virginia Rogin, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Alina Chivulescu, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu.

  COMENTARII

  Mesaj pentru Alex și Sonia, din serialul ”Fructul Oprit”: ”Oricâte greșeli au făcut, eu tot îmi doresc ca ei...”

  acum 8 zile

  Pe pagina oficială de Instagram a serialului ” Fructul Oprit ”, telespectatorii transmit necontenit mesaje actorilor și echipei de producție a serialului difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1 . Fiecare își exprimă dragostea sau, chiar,...

  Carmen Tănase la Happy Channel: ”Mi-am dedicat absolut toată viața profesiei”

  acum 8 zile

  Pe actrița și femeia Carmen Tănase o veți descoperi marți, 11 septembrie, de la ora 17.30, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată la postul Happy Channel.

  Cea mai prețioasă lecție pe care a primit-o: ”Am aflat că pot înfrunta orice dificultăți”, spune Özge Özpirinççi, din ”Femeie în înfruntarea destinului”

  acum 9 zile

  Özge Özpirinççi este protagonista serialului turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat de Happy Channel de luni până joi, de la ora 20.00.

  INTERVIU în exclusivitate, la Happy Channel, cu îndrăgita actriță. Maia Morgenstern, la “CulTOUR”: “Mi-ar fi plăcut să fiu balerină”

  acum 9 zile

  Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, deschide seria interviurilor oferite de “CulTOUR”, emisiunea de la Happy Channel, telespectatorilor săi. Lucruri neștiute din viața îndrăgitei actrițe ies la iveală în cadrul ediției care se va...

  Cele două codițe au făcut-o celebră pe copila din serialul ”ELIF”. Iat-o cum arată și cu părul despletit

  acum 12 zile

  Vara asta, micuța actriță le-a arătat fanilor cât de lung este părul ei, atunci când nu își face deja celebrele două cozi împletite. O puteți admira și voi, în imaginile de mai jos.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »