• MIERCURI, 18 OCTOMBRIE 2017

  FOTO. Intră în culisele serialului de la Happy Channel! 12 lucruri neștiute despre “O grămadă de caramele”

  Te invităm în culisele serialului de la Happy Channel! Află mai multe despre “O grămadă de caramele” din materialul de mai jos!

  1. Având drept motto “Vreau o viață nouă și de restul caramele”, “O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primăvară la Happy Channel.
  2. Proiectul “O grămadă de caramele” este o trilogie. Primele două părți, “Blestemul” și “Păcatul”, vor fi difuzate anul acesta la Happy Channel. Fiecare mini-serie cuprinde opt episoade, iar un episod are o oră comercială.
  3. În timpul verii, din cauza căldurii, filmările au început mult mai devreme decât programul obișnuit(spre exemplu, în unele zile, actorii au înregistrat încă de la ora 6 dimineața, în loc de ora 8 sau 9).
  4. Pentru “Blestemul”, prima parte din “O grămadă de caramele”, au fost folosite cinci rochii de mireasă.
  5. Mătăniile lui Tănase Găleată zis și Tănase Șapte Case (interpretat de Marian Râlea) sunt aduse din Grecia.
  6. Cristina Ciobănașu este actrița care a schimbat cele mai multe ținute într-o zi de filmare, respectiv șapte. :)
  7. Marian Râlea a reușit s-o emoționeze pe Alina Chivulescu până la lacrimi, în momentul în care acesta a interpretat o secvență specială, în care trebuia să facă o declarație de dragoste.
  8. Casele familiilor Șerban și Morante respectă detalii de design și arhitectură special alese pentru stilul de viață al personajelor. Spre exemplu, în reședința lui Geanni Morante (interpretat de Ion Ion), decorul este unul demn de un conte italian. Covorul are o vechime de 200 de ani, iar mobila de 150 de ani. În reședința familiei Șerban, predomină movul, culoare asociată luxului.
  9. Din distributie fac parte si actorii Mihai Calin si Rodica Negrea, care au roluri episodice in serial.
  10. Umorul lui Marian Râlea i-a molipsit imediat și pe ceilalți actori, iar în ciuda scenelor pe care le aveau de filmat, ei se amuzau copios la glumele acestuia.
  11. Una dintre secvențele în care joacă Bubu Mihai Cernea, cea în care doarme, este reală. După ce a venit de la un spectacol, în care participase ca toboșar, el și-a petrecut noaptea amenajând studio-ul muzical pentru filmări. Ziua următoare, Bubu s-a regăsit pe planul de înregistrări pentru serial, iar din cauza oboselii, el a ațipit în pauza de la filmări. Momentul a fost înregistrat. :)
  12. Deși este un proiect mare, echipa de producție nu numără mai mult de 25 de persoane.

  Serialul “O grămadă de caramele” poate fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Miercuri (15 noiembrie), Happy Channel a fost lider de audiență în Prime Time pe nișa posturilor de televiziune pentru femei

  acum 4 zile

  La Happy Channel, telespectatorii pot urmari serialul “Elif”, de luni pana vineri, de la ora 18.00 la ora 20.00, iar “Intrusul” poate fi vazut de luni până joi, incepand cu ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

  Ce spune Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgenstern, despre celebra actriță: “Eram un critic super sever”

  acum 5 zile

  A crescut într-o familie de artiști, dar el a ales să urmeze un liceu de informatică. Fiul actorilor Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, Tudor Aaron, a realizat pe parcursul studiilor că își dorește să le calce pe urme părinților săi. Invitat de Irina Margareta Nistor la...

  Luni și marți, de la ora 22.30, la Happy Channel. Imagini și dezvăluiri în exclusivitate din culisele serialului "O grămadă de caramele"

  acum 7 zile

  Criss, Vlad și Rapha au raspuns la intrebarile fanilor in cadrul emisiunii Happy Night, care se va difuza luni si marti, de la ora 22.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Râzi cu lacrimi! Iată ce au făcut actorii din ”O grămadă de caramele” în culisele serialului

  acum 7 zile

  Avertisment: aceste doua editii de Happy Night vor provoca hohote de ras.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »