• MIERCURI, 18 OCTOMBRIE 2017

  FOTO. Intră în culisele serialului de la Happy Channel! 12 lucruri neștiute despre “O grămadă de caramele”

  Te invităm în culisele serialului de la Happy Channel! Află mai multe despre “O grămadă de caramele” din materialul de mai jos!

  1. Având drept motto “Vreau o viață nouă și de restul caramele”, “O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primăvară la Happy Channel.
  2. Proiectul “O grămadă de caramele” este o trilogie. Primele două părți, “Blestemul” și “Păcatul”, vor fi difuzate anul acesta la Happy Channel. Fiecare mini-serie cuprinde opt episoade, iar un episod are o oră comercială.
  3. În timpul verii, din cauza căldurii, filmările au început mult mai devreme decât programul obișnuit(spre exemplu, în unele zile, actorii au înregistrat încă de la ora 6 dimineața, în loc de ora 8 sau 9).
  4. Pentru “Blestemul”, prima parte din “O grămadă de caramele”, au fost folosite cinci rochii de mireasă.
  5. Mătăniile lui Tănase Găleată zis și Tănase Șapte Case (interpretat de Marian Râlea) sunt aduse din Grecia.
  6. Cristina Ciobănașu este actrița care a schimbat cele mai multe ținute într-o zi de filmare, respectiv șapte. :)
  7. Marian Râlea a reușit s-o emoționeze pe Alina Chivulescu până la lacrimi, în momentul în care acesta a interpretat o secvență specială, în care trebuia să facă o declarație de dragoste.
  8. Casele familiilor Șerban și Morante respectă detalii de design și arhitectură special alese pentru stilul de viață al personajelor. Spre exemplu, în reședința lui Geanni Morante (interpretat de Ion Ion), decorul este unul demn de un conte italian. Covorul are o vechime de 200 de ani, iar mobila de 150 de ani. În reședința familiei Șerban, predomină movul, culoare asociată luxului.
  9. Din distributie fac parte si actorii Mihai Calin si Rodica Negrea, care au roluri episodice in serial.
  10. Umorul lui Marian Râlea i-a molipsit imediat și pe ceilalți actori, iar în ciuda scenelor pe care le aveau de filmat, ei se amuzau copios la glumele acestuia.
  11. Una dintre secvențele în care joacă Bubu Mihai Cernea, cea în care doarme, este reală. După ce a venit de la un spectacol, în care participase ca toboșar, el și-a petrecut noaptea amenajând studio-ul muzical pentru filmări. Ziua următoare, Bubu s-a regăsit pe planul de înregistrări pentru serial, iar din cauza oboselii, el a ațipit în pauza de la filmări. Momentul a fost înregistrat. :)
  12. Deși este un proiect mare, echipa de producție nu numără mai mult de 25 de persoane.

  Serialul “O grămadă de caramele” poate fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

  acum 194 zile

  Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

  Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 200 zile

  Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

  Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

  acum 222 zile

  Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

  Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

  acum 235 zile

  În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

  Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

  acum 238 zile

  Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »