• LUNI, 18 SEPTEMBRIE 2017

  Ce spune cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor despre serialul “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel: “Mă bucur că sunt actori din toate generațiile”

  Așteptat cu mare nerăbdare de fani, noul serial realizat de Ruxandra Ion – “O grămadă de caramele” se lansează astăzi (18 septembrie) la Happy Channel, putând fi urmărit în fiecare luni și marți de la ora 19.00. Cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor apreciază faptul că distribuția reunește actori din toate generațiile, dar și metoda de înregistrare, serialul fiind singurul din România filmat integral cu telefonul mobil.

  După ce <<mama nu a fost acasă>> au apărut <<O grămadă de caramele>>, ceea ce în principiu, se presupune că cineva trebuia să le facă. Îmi place foarte tare titlul, în primul rând, și că nu au abandonat să filmeze cu telefonul mobil. Îmi place că vor fi mult mai multe povești. E colosal titlul în anul în care vine Alain Delon în România și știm bine că el are celebra melodie cu Dalida, <<Caramels, bonbons et chocolats>>, așa că eu sper și sunt absolută convinsă că lumea o să se atașeze la fel de tare ca de vedetele pe care le priveam doar de la distanță altădată. Mă bucur că sunt actori din toate generațiile, care funcționează foarte bine împreună , și sper să nu se termine, că știi cum e, niciodată să nu se termine punga cu caramele. :)”, spune Irina Margareta Nistor, care aduce în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30, “Întâlniri fericite” la Happy Channel.

  Tehnica de filmare a surprins-o plăcut pe aceasta. În plus, cunoscutul critic de film apreciază faptul că echipa de producție a rămas fidelă metodei de înregistrare de la început până la sfârșitul proiectului.

  Nu am mai văzut până acum un serial filmat cu telefonul mobil, ci doar scurtmetraje. Nici nu știu dacă până acum, cineva a avut curajul ăsta sau dacă nu a trișat pe parcurs. Ceea ce mi-a plăcut mie foarte tare aici este că, realmente, este filmat cu telefonul mobil, adică nu filmăm cu camera și ne facem că am filmat cu telefonul mobil. Asta mi s-a părut și o chestie de foarte mare respect față de public, iar Vornicu zicea că nu trebuie să înșeli publicul niciodată, pentru că el își dă seama imediat.”

  În fiecare luni și marți, de la ora 19.00, telespectatorii pot urmări “O grămadă de caramele”, continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Record absolut! Protagoniștii din ”Brave and beautiful” au fost asaltați cu mesaje pe rețelele de socializare

  acum 2 zile

  Vezi cate mesaje au primit protagonistii serialului ”Brave and Beautiful” pe retelele de socializare

  Gest nobil făcut de protagonista serialului ”Brave and beautiful”. Uite la ce a renunțat Tuba Büyüküstün pentru copiii bolnavi

  acum 2 zile

  Tuba Büyüküstün, protagonista serialului ”Brave and beautiful” este alaturi de cei mai putin norocosi.

  Happy Channel ți-o aduce pe Edith González. ÎN PREMIERĂ, din 6 noiembrie începe telenovela ”Vivir a distiempo”

  acum 3 zile

   ”Vivir a distiempo” (”Dragoste eternă”), telenovela mexicană care a făcut înconjurul lumii, intră, din noiembrie, și în casele românilor, în PREMIERĂ și în EXCLUSIVITATE, doar la postul de televiziune Happy Channel!...

  Irina Margareta Nistor, "Întâlnire fericită" cu Valeriu Andriuță. Cum a luat naștere "Chers Amis", debutul actorului în regie

  acum 4 zile

  Urmareste interviul cu Valeriu Andriuta, vineri (20 octombrie), in cadrul emisiunii Intalniri fericite, de la Happy Channel.

  INTERVIU în exclusivitate cu scriitoarea Agnes Martin-Lugand, astăzi de la ora 22.30, la "Happy Night"

  acum 4 zile

  La Happy Night, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman le-au pregatit telespectatorilor Happy Channel un interviu in exclusivitate cu scriitoarea franceza Agnes Martin-Lugand.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Profit.ro

  profit.ro


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »