• LUNI, 18 SEPTEMBRIE 2017

  Ce spune cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor despre serialul “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel: “Mă bucur că sunt actori din toate generațiile”

  Așteptat cu mare nerăbdare de fani, noul serial realizat de Ruxandra Ion – “O grămadă de caramele” se lansează astăzi (18 septembrie) la Happy Channel, putând fi urmărit în fiecare luni și marți de la ora 19.00. Cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor apreciază faptul că distribuția reunește actori din toate generațiile, dar și metoda de înregistrare, serialul fiind singurul din România filmat integral cu telefonul mobil.

  După ce <<mama nu a fost acasă>> au apărut <<O grămadă de caramele>>, ceea ce în principiu, se presupune că cineva trebuia să le facă. Îmi place foarte tare titlul, în primul rând, și că nu au abandonat să filmeze cu telefonul mobil. Îmi place că vor fi mult mai multe povești. E colosal titlul în anul în care vine Alain Delon în România și știm bine că el are celebra melodie cu Dalida, <<Caramels, bonbons et chocolats>>, așa că eu sper și sunt absolută convinsă că lumea o să se atașeze la fel de tare ca de vedetele pe care le priveam doar de la distanță altădată. Mă bucur că sunt actori din toate generațiile, care funcționează foarte bine împreună , și sper să nu se termine, că știi cum e, niciodată să nu se termine punga cu caramele. :)”, spune Irina Margareta Nistor, care aduce în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30, “Întâlniri fericite” la Happy Channel.

  Tehnica de filmare a surprins-o plăcut pe aceasta. În plus, cunoscutul critic de film apreciază faptul că echipa de producție a rămas fidelă metodei de înregistrare de la început până la sfârșitul proiectului.

  Nu am mai văzut până acum un serial filmat cu telefonul mobil, ci doar scurtmetraje. Nici nu știu dacă până acum, cineva a avut curajul ăsta sau dacă nu a trișat pe parcurs. Ceea ce mi-a plăcut mie foarte tare aici este că, realmente, este filmat cu telefonul mobil, adică nu filmăm cu camera și ne facem că am filmat cu telefonul mobil. Asta mi s-a părut și o chestie de foarte mare respect față de public, iar Vornicu zicea că nu trebuie să înșeli publicul niciodată, pentru că el își dă seama imediat.”

  În fiecare luni și marți, de la ora 19.00, telespectatorii pot urmări “O grămadă de caramele”, continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Reacțiile telespectatorilor după ce au văzut primul episod din serialul ”Fructul Oprit”

  acum 3 zile

  Iata cateva dintre reactiile telespectatorilor dupa ce au vazut primul episod din serialul ”Fructul oprit”.

  A făcut anunțul. Iată ce spune Cristina Ciobănașu despre sezonul trei din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 4 zile

  Iata ce a spus Cristina Ciobanasu despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

  ”Ce vă place să ne fierbeți...” Răspunsul Cristinei Ciobănașu la acest mesaj a fost pe măsură

  acum 7 zile

  Unul dintre mesajele primite pe Facebook a amuzat-o pe Cristina Ciobanasu.

  Sacrificiul făcut de Çağatay Ulusoy pentru rolul lui Sarp, din serialul turcesc ”Intrusul”

  acum 8 zile

  O schimbare majoră a făcut și Çağatay Ulusoy, protagonistul unuia dintre cele mai tari seriale turcești, ”Intrusul”, difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »