• LUNI, 18 SEPTEMBRIE 2017

  Ce spune cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor despre serialul “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel: “Mă bucur că sunt actori din toate generațiile”

  Așteptat cu mare nerăbdare de fani, noul serial realizat de Ruxandra Ion – “O grămadă de caramele” se lansează astăzi (18 septembrie) la Happy Channel, putând fi urmărit în fiecare luni și marți de la ora 19.00. Cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor apreciază faptul că distribuția reunește actori din toate generațiile, dar și metoda de înregistrare, serialul fiind singurul din România filmat integral cu telefonul mobil.

  După ce <<mama nu a fost acasă>> au apărut <<O grămadă de caramele>>, ceea ce în principiu, se presupune că cineva trebuia să le facă. Îmi place foarte tare titlul, în primul rând, și că nu au abandonat să filmeze cu telefonul mobil. Îmi place că vor fi mult mai multe povești. E colosal titlul în anul în care vine Alain Delon în România și știm bine că el are celebra melodie cu Dalida, <<Caramels, bonbons et chocolats>>, așa că eu sper și sunt absolută convinsă că lumea o să se atașeze la fel de tare ca de vedetele pe care le priveam doar de la distanță altădată. Mă bucur că sunt actori din toate generațiile, care funcționează foarte bine împreună , și sper să nu se termine, că știi cum e, niciodată să nu se termine punga cu caramele. :)”, spune Irina Margareta Nistor, care aduce în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30, “Întâlniri fericite” la Happy Channel.

  Tehnica de filmare a surprins-o plăcut pe aceasta. În plus, cunoscutul critic de film apreciază faptul că echipa de producție a rămas fidelă metodei de înregistrare de la început până la sfârșitul proiectului.

  Nu am mai văzut până acum un serial filmat cu telefonul mobil, ci doar scurtmetraje. Nici nu știu dacă până acum, cineva a avut curajul ăsta sau dacă nu a trișat pe parcurs. Ceea ce mi-a plăcut mie foarte tare aici este că, realmente, este filmat cu telefonul mobil, adică nu filmăm cu camera și ne facem că am filmat cu telefonul mobil. Asta mi s-a părut și o chestie de foarte mare respect față de public, iar Vornicu zicea că nu trebuie să înșeli publicul niciodată, pentru că el își dă seama imediat.”

  În fiecare luni și marți, de la ora 19.00, telespectatorii pot urmări “O grămadă de caramele”, continuarea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

  COMENTARII

  Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

  acum 133 zile

  Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

  Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 139 zile

  Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

  Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

  acum 161 zile

  Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

  Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

  acum 174 zile

  În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

  Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

  acum 177 zile

  Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »