• LUNI, 03 IULIE 2017

  Gata cu „fata bună”! Doinița Oancea s-a transformat într-o divă gotică! ”Mă admir non-stop de atunci în oglindă!”


  “Inca de pe la 16 ani mi-am dorit tatuaje. Până la 31 de ani nu am avut curajul necesar și poate nici n-am găsit momentul potrivit să îmi fac unul. De atunci și până acum, am 2 tatuaje simbolice, finuțe, pe mâini. Apoi mi-am dorit o ședința foto cu "acea Doiniță" pe care mi-o imaginăm eu, o Doiniță liberă și neconstrânsă de societate, de job sau familie. Iar Adrian Perjovschi mi-a schimbat complet look-ul, am încercat și un super breton, a povestit Doinița Oancea, vedeta Happy Channel și actrița din iSerialul ”Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion.

  Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look descrie care au fost pașii acestei noi provocări: “Am folosit un tratament pentru hidratare și strălucire pentru a îndreptă părul cât mai ușor și perfect. Ea de obicei îl poartă ondulat natural și am vrut să abținem acel păr întins perfect că după placă. Am ales să-i tund breton pentru că îi încadrează foarte bine față și se potrivește de minune cu acest look”.

  Doinița este foarte încântată de rezultat și de colaborarea cu Adrian Perjovschi, pe care îl cunoaște de aproape 10 ani și cu care a lucrat pentru mai multe proiecte tv: “Ma admir non-stop de atunci în oglindă și simț că această nouă Doiniță chiar era ascunsă undeva înăuntrul meu și sunt foarte fericită că am putut cu ajutorul unor profesioniști să o scot la lumina măcar pentru o vreme. :)

  COMENTARII

  Cel de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, primele reacții ale fanilor

  acum 1 zile

  Miercuri (26 iulie), fanii pot urmari, exclusiv pe antenaplay.ro, finalul sezonului doi al iSerialului “Cand mama nu-i acasa”.

  Ce le transmite Doinița Oancea fanilor iSerialului “Când mama nu-i acasă”

  acum 1 zile

  Pe Doinita Oancea, fanii o pot urmari in cel de-al doilea sezon al iSerialului “Cand mama nu-i acasa”, lansat exclusiv pe antenaplay.ro.

  După lansarea celui de-al doilea sezon al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, exclusiv pe antenaplay.ro, Criss și Vlad se pregătesc pentru un proiect inedit: “Este o provocare!”

  acum 3 zile

  Pe Criss si Vlad ii puteti urmari in cel de-al doilea sezon al iSerialului “Cand mama nu-i acasa”, exclusiv pe antenaplay.ro.

  12 lucruri neștiute despre iSerialul "Când mama nu-i acasă"

  acum 3 zile

  Cel de-al doilea sezon al iSerialului "Cand mama nu-i acasa" poate fi urmarit, din 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro.

  Cel de-al doilea sezon debutează, pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro. Victor are șase zile la dispoziție s-o recucerească pe Miruna în iSerialul “Când mama nu-i acasă”

  acum 5 zile

  Primele episoade din cel de-al doilea sezon al iSerialului “Cand mama nu-i acasa” se vor lansa pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro, iar pe 26 iulie, vor putea fi urmarite ultimele trei episoade ale iSerialului.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro