• MIERCURI, 02 NOIEMBRIE 2016

  Happy Channel, creșteri semnificative de audiență

  Luna octombrie a adus diviziei TV Intact Media Group performanțe de audiență pe majoritatea intervalelor orare, pe toate segmentele de public (18-49, urban și național), comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

  Creșterile cotei de piață au vizat atât întreg Grupul, cât și fiecare dintre cele cinci stații TV. Aproape zece milioane de români au urmărit în octombrie 2016, timp de cel puțin un minut, în Whole Day, producțiile de divertisment și life-style, știrile și talk-show-urile, precum și serialele posturilor noastre.

  Astfel:

  · “Antenele” sunt lider pe majoritatea intervalelor orare, atât la nivel urban cât și național. Pe targetul comercial, au creșteri ale cotei de piață pe cele mai multe segmente orare, dintre care Prime Time (+ 25%) și Whole Day (+12%).

  · Audiența Antenei 1 este în creștere, cu aprecieri pe majoritatea intervalelor orare, inclusiv Whole Day (+21%) și Prime Time (+30%). Cota de piață se apreciază, de asemenea, pe majoritatea intervalelor orare și pe toate segmentele de public, inclusiv Whole Day (+19%) și Prime Time ( +34%). Mai mult, Antena 1 este lider de piață în Access, la nivelul publicului comercial. În top emisiuni ale stației se află mega-producțiile “iUmor”, “Chefi la cuțite”, “X Factor” și “Te cunosc de undeva”.

  · Antena 3 conduce clasamentul posturilor de știri din România în luna octombrie pe cele mai importante intervale orare, printre care Prime Time, Access și Morning. “Sinteza Zilei”, “Adevăruri ascunse”, “În premieră cu Carmen Avram”, “Subiectiv” și “Punctul de întâlnire” au avut cele mai mari cifre de audiență în luna octombrie.

  · Antena Stars a fost urmărită, în luna octombrie, de peste 3.2 milioane de telespectatori la nivelul întregii zile, pe targetul național. Cele mai vizionate programe au fost “Capcana Seducției: Test de Fidelitate”, “Alege Dragostea”, “Agentul VIP” și “Răi da’ buni”.

  · Happy Channel are creșteri spectaculoase ale cotei de piață dar și ale audienței pe majoritatea intervalelor orare, comparativ cu 2015, atât în luna octombrie cât și pe întreaga perioadă de la lansare, la nivelul publicului comercial. Înregistrează creșteri semnificative de audiență pe majoritatea intervalelor orare, pe target-ul 18-49, Femei, dublându-și audiența în Whole Day și triplând-o în Prime Time. Cele mai urmărite programe ale stației au fost, în luna octombrie, “Prizoniera dragostei”, “Elif”, “Fiorella, spune da!” și “Chemarea destinului”.

  · ZU TV a fost în atenția publicului în luna octombrie cu show-uri precum: “Most Wanted”, “Morning ZU”, “ZU Party Romanian Tour”, “ZU Trends” și “Bobiceag și duba de artiști”.

  · Performanțe înregistrează și divizia online a Grupului, Digital Antena Group, care ocupă două poziții în top 10 site-uri din online-ul românesc, cu a1.ro și spynews.ro.

  A1.ro este liderul site-urilor de divertisment din România, cu peste 5.6 milioane de vizitatori unici în luna octombrie.

   

  COMENTARII

  Intră în poveștile Happy! Maratonul filmelor de Crăciun la Happy Channel

  acum 14 ore

  În ultima lună din an, postul de televiziune Happy Channel invită telespectatorii să intre în poveștile Happy! În grila stației tv, se vor regăsi programe specifice sărbătorilor de iarnă, care vor aduna în fața micului ecran telespectatori de toate...

  Record absolut pentru serialul ”Intrusul”, difuzat în România în exclusivitate de postul Happy Channel

  acum 1 zile

    Serialul ”Intrusul”, difuzat în România în exclusivitate de postul Happy Channel a stabilit un record greu de doborât. Declarat cel mai de succes serial tv din 2016 și din 2017, ”Intrusul” a spart barierele de la capitolul audiențe...

  Modificări în grila tv. Ce se va difuza la Happy Channel în perioada 14-16 decembrie

  acum 4 zile

  În perioada 14-16 decembrie, în grila Happy Channel se vor regăsi mici modificări. Având în vedere că a fost decretat doliu national pentru 14, 15 și 16 decembrie, postul de televiziune își adaptează corespunzător programul pentru aceste zile. Joi (14...

  Criss și Vlad au anunțat cine a câștigat concursul Fii #insider

  acum 5 zile

  Câștigătorul este rugat să trimită un mesaj privat pe pagina de Facebook a postului Happy Channel cu datele sale de contact pentru a i se expedia premiul: două boxe externe și două smartwach-uri.

  Vlad Ivanov, la “Întâlniri fericite”:“Pot să mă declar un om fericit, am avut parte de întâlniri absolut extraordinare”

  acum 6 zile

  Unul dintre cei mai de succes actori ai României, Vlad Ivanov, este invitatul Irinei Nistor la “Întâlniri fericite”, ediție care se va difuza joi (7 decembrie) și vineri (8 decembrie), de la ora 12.30, la Happy Channel. Deținător a nu mai puțin de patru premii...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »