• MIERCURI, 02 NOIEMBRIE 2016

  Happy Channel, creșteri semnificative de audiență

  Luna octombrie a adus diviziei TV Intact Media Group performanțe de audiență pe majoritatea intervalelor orare, pe toate segmentele de public (18-49, urban și național), comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

  Creșterile cotei de piață au vizat atât întreg Grupul, cât și fiecare dintre cele cinci stații TV. Aproape zece milioane de români au urmărit în octombrie 2016, timp de cel puțin un minut, în Whole Day, producțiile de divertisment și life-style, știrile și talk-show-urile, precum și serialele posturilor noastre.

  Astfel:

  · “Antenele” sunt lider pe majoritatea intervalelor orare, atât la nivel urban cât și național. Pe targetul comercial, au creșteri ale cotei de piață pe cele mai multe segmente orare, dintre care Prime Time (+ 25%) și Whole Day (+12%).

  · Audiența Antenei 1 este în creștere, cu aprecieri pe majoritatea intervalelor orare, inclusiv Whole Day (+21%) și Prime Time (+30%). Cota de piață se apreciază, de asemenea, pe majoritatea intervalelor orare și pe toate segmentele de public, inclusiv Whole Day (+19%) și Prime Time ( +34%). Mai mult, Antena 1 este lider de piață în Access, la nivelul publicului comercial. În top emisiuni ale stației se află mega-producțiile “iUmor”, “Chefi la cuțite”, “X Factor” și “Te cunosc de undeva”.

  · Antena 3 conduce clasamentul posturilor de știri din România în luna octombrie pe cele mai importante intervale orare, printre care Prime Time, Access și Morning. “Sinteza Zilei”, “Adevăruri ascunse”, “În premieră cu Carmen Avram”, “Subiectiv” și “Punctul de întâlnire” au avut cele mai mari cifre de audiență în luna octombrie.

  · Antena Stars a fost urmărită, în luna octombrie, de peste 3.2 milioane de telespectatori la nivelul întregii zile, pe targetul național. Cele mai vizionate programe au fost “Capcana Seducției: Test de Fidelitate”, “Alege Dragostea”, “Agentul VIP” și “Răi da’ buni”.

  · Happy Channel are creșteri spectaculoase ale cotei de piață dar și ale audienței pe majoritatea intervalelor orare, comparativ cu 2015, atât în luna octombrie cât și pe întreaga perioadă de la lansare, la nivelul publicului comercial. Înregistrează creșteri semnificative de audiență pe majoritatea intervalelor orare, pe target-ul 18-49, Femei, dublându-și audiența în Whole Day și triplând-o în Prime Time. Cele mai urmărite programe ale stației au fost, în luna octombrie, “Prizoniera dragostei”, “Elif”, “Fiorella, spune da!” și “Chemarea destinului”.

  · ZU TV a fost în atenția publicului în luna octombrie cu show-uri precum: “Most Wanted”, “Morning ZU”, “ZU Party Romanian Tour”, “ZU Trends” și “Bobiceag și duba de artiști”.

  · Performanțe înregistrează și divizia online a Grupului, Digital Antena Group, care ocupă două poziții în top 10 site-uri din online-ul românesc, cu a1.ro și spynews.ro.

  A1.ro este liderul site-urilor de divertisment din România, cu peste 5.6 milioane de vizitatori unici în luna octombrie.

   

  COMENTARII

  Irina Margareta Nistor, "Întâlnire fericită" cu Valeriu Andriuță. Cum a luat naștere "Chers Amis", debutul actorului în regie

  acum 9 ore

  Urmareste interviul cu Valeriu Andriuta, vineri (20 octombrie), in cadrul emisiunii Intalniri fericite, de la Happy Channel.

  INTERVIU în exclusivitate cu scriitoarea Agnes Martin-Lugand, astăzi de la ora 22.30, la "Happy Night"

  acum 1 zile

  La Happy Night, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman le-au pregatit telespectatorilor Happy Channel un interviu in exclusivitate cu scriitoarea franceza Agnes Martin-Lugand.

  FOTO. Intră în culisele serialului de la Happy Channel! 12 lucruri neștiute despre “O grămadă de caramele”

  acum 1 zile

  Episoadele serialului “O gramadă de caramele” pot fi urmarite in fiecare luni si marti, de la ora 19.00, numai la postul de televiziune Happy Channel.

  Blockbusterul turcesc "Insider", în curând, la Happy Channel. Hai să-i cunoști pe protagoniștii noului serial!

  acum 2 zile

  Cine sunt cei doi protagonisti din cel mai tare serial turcesc al momentului?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele / în fiecare luni și marți de la ora 19:00
  Citește mai departe »

  ISERIAL

  O grămadă de caramele - episodul 8

  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »