• MIERCURI, 02 NOIEMBRIE 2016

  Happy Channel, creșteri semnificative de audiență

  Luna octombrie a adus diviziei TV Intact Media Group performanțe de audiență pe majoritatea intervalelor orare, pe toate segmentele de public (18-49, urban și național), comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

  Creșterile cotei de piață au vizat atât întreg Grupul, cât și fiecare dintre cele cinci stații TV. Aproape zece milioane de români au urmărit în octombrie 2016, timp de cel puțin un minut, în Whole Day, producțiile de divertisment și life-style, știrile și talk-show-urile, precum și serialele posturilor noastre.

  Astfel:

  · “Antenele” sunt lider pe majoritatea intervalelor orare, atât la nivel urban cât și național. Pe targetul comercial, au creșteri ale cotei de piață pe cele mai multe segmente orare, dintre care Prime Time (+ 25%) și Whole Day (+12%).

  · Audiența Antenei 1 este în creștere, cu aprecieri pe majoritatea intervalelor orare, inclusiv Whole Day (+21%) și Prime Time (+30%). Cota de piață se apreciază, de asemenea, pe majoritatea intervalelor orare și pe toate segmentele de public, inclusiv Whole Day (+19%) și Prime Time ( +34%). Mai mult, Antena 1 este lider de piață în Access, la nivelul publicului comercial. În top emisiuni ale stației se află mega-producțiile “iUmor”, “Chefi la cuțite”, “X Factor” și “Te cunosc de undeva”.

  · Antena 3 conduce clasamentul posturilor de știri din România în luna octombrie pe cele mai importante intervale orare, printre care Prime Time, Access și Morning. “Sinteza Zilei”, “Adevăruri ascunse”, “În premieră cu Carmen Avram”, “Subiectiv” și “Punctul de întâlnire” au avut cele mai mari cifre de audiență în luna octombrie.

  · Antena Stars a fost urmărită, în luna octombrie, de peste 3.2 milioane de telespectatori la nivelul întregii zile, pe targetul național. Cele mai vizionate programe au fost “Capcana Seducției: Test de Fidelitate”, “Alege Dragostea”, “Agentul VIP” și “Răi da’ buni”.

  · Happy Channel are creșteri spectaculoase ale cotei de piață dar și ale audienței pe majoritatea intervalelor orare, comparativ cu 2015, atât în luna octombrie cât și pe întreaga perioadă de la lansare, la nivelul publicului comercial. Înregistrează creșteri semnificative de audiență pe majoritatea intervalelor orare, pe target-ul 18-49, Femei, dublându-și audiența în Whole Day și triplând-o în Prime Time. Cele mai urmărite programe ale stației au fost, în luna octombrie, “Prizoniera dragostei”, “Elif”, “Fiorella, spune da!” și “Chemarea destinului”.

  · ZU TV a fost în atenția publicului în luna octombrie cu show-uri precum: “Most Wanted”, “Morning ZU”, “ZU Party Romanian Tour”, “ZU Trends” și “Bobiceag și duba de artiști”.

  · Performanțe înregistrează și divizia online a Grupului, Digital Antena Group, care ocupă două poziții în top 10 site-uri din online-ul românesc, cu a1.ro și spynews.ro.

  A1.ro este liderul site-urilor de divertisment din România, cu peste 5.6 milioane de vizitatori unici în luna octombrie.

   

  COMENTARII

  5 lucruri pe care să NU le faci imediat după ce mănânci

  acum 4 zile

  Daca vrei sa nu ai probleme cu stomacul, iata ce nu trebuie sa faci imediat dupa ce ai mancat.

  Magda Catone debuteaza ca regizor, cu piesa “Neveste de fotbaliști”

  acum 6 zile

  In mai, Magda Catone isi face debutul regizoral.

  ”AI UN COPIL???” Özge Gürel i-a surprins pe fani cu o fotografie în care se ”drăgălește” cu un copilaș

  acum 6 zile

  Özge Gürel si-a surprins fanii cu o imagine in care apare alaturi de un copil.

  O simplă poză cu Özge Gürel, din ”Sezonul Cireșelor”, a declanșat nebunia. ”Te iubesc mai mult decât propria-mi viață!”

  acum 6 zile

  Actrita principala din serialul ”Sezonul Cireselor” a fost asaltata cu declaratii de dragoste.

  Ce este mai frumos decât să te bucuri de ,,Sezonul cireșelor” iubind, trăind #happy și….. câștigând super premii? Așadar, CONCURS

  acum 6 zile

  Uită de frig și de ploaie. La Happy trăieşti şi iubeşti ca în ,,Sezonul cireşelor”.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro