• MIERCURI, 20 SEPTEMBRIE 2017

  Faceți cunoștință cu juniorii din ”O grămadă de caramele”. Iată cum au ajuns ei pe platourile de filmare

  Tiberiu Herdea - 12 ani, Tudor Roșu - 13 ani și Elisa Ciocan - 17 ani. Ei sunt juniorii echipei de actori din ”O gărmadă de caramele”, cel mai inedit proiect tv din România, realizat de Ruxandra Ion și filmat integral cu telefonul mobil. 

  Tibi joacă în rolul fratelui Mirunei și este pentru prima oară într-un serial tv. A ajuns pe platourile de la ”O gărmadă de caramele” după ce a aflat de la colega lui de la Academia de Teatru că se organizează un casting. În ceea ce-l privește pe Tudor, el îl interpretează pe Victor-copilul.  Elisa, în film, este Eva, sora Mirunei. Absolventă a școlii TV&Film Academy, Elisa a mărturisit, într-un interviu acordat emisiunii ”Happy Night”, că a ajuns să joace în acest proiect după ce a aflat că se orgranizează un casting.

  Cum li se pare la filmări, cum văd ei personajele lor, aflați din clipul de mai jos.

  “O grămadă de caramele”- serial filmat integral cu telefonul mobil, este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori numai la postul de televiziune Happy Channel, luni și marți de la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!


  COMENTARII

  Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

  acum 133 zile

  Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

  Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

  acum 139 zile

  Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

  Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

  acum 161 zile

  Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

  Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

  acum 174 zile

  În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

  Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

  acum 177 zile

  Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Program TV

  Happy Channel

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »